2023e Azospermi ile giriyoruz

Özellikle hamile kalanlara ihtiyacımız var bence. Kim ne kadar sürede hamile kaldı çok merak ediyorum.
Ben kaldım ama devamı gelmedi.
2. Denemede kaldım boş gebelik oldı
Tekrar transfer oldum 3. Deneme de de hamile kaldım bebeğimin kafatası oluşmadı aldırdık.
Şimdi bidaha transfer olucam

Arkadaşlar az önce azospermli olanların Facbokta grubu var. Adamın biri tese falan olmayın para tuzağı. Bu işin çaresi yok sperm yoksa çocuk falan olmaz dedi. Hiç tese oldunuz mu böyle söylüyorsunuz dedim. Olmadım ama doktor arkadaşlarım hepsi tuzak diyor dedi. Çok canımı sıktı salak

Bende teseye karşıyım son çare olabilir denenecek hiç bir şey kalmadığında başvurulabilir. Bana risk geliyor hücreyi bulup bulamamak tese sonrası çok daha sıkıntı yaşayan var tedavi evresinde. Yani çok zor durumdayız inan hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz ama denemeden bi tedaviye girmeden hemen teseye sıcak bakamıyorum ben

Sizde hücre çıkışı var ama bizde yok napacağımızı bilmiyoruz

He canım he deseydin hamile kalanlar doğuranlar neymiş.
Ben hamile kalıyorum devamı gelmedi nasip olmadı bi arkadaşımda azospermi li kızına hamile oda

İnanın palavra benim eşim tese oldu kızım şu anda 6.yasinda hatta 6 yaş 6 aylık 5 kere kürtaj oldum 1 kere dış gebelik geçirdim bu gidişatın içinde olmayanlar bunu bilmez sadece yorum yaparlar evet süreç zorlu ama imkansız değil delinin biri kuyuya bir taş atıyor işte , ve ben 7 yıl önce mikro tese ile tüp bebek yaptırdım düşünün ki aradan geçen yıllarda ne yenilikler olmuştur her yeni tedavide başka yöntem denenmisti şu anda çok çok iyi seviyelerdedir ler eminim ümidinizi kaybetmeyin canlar

Bişey sorucam. 5 kere kürtaj oldum dediniz ya spermler mi kalitesizdi yumurtanız mı? Yoksa tutunamadığı için mi

Bişey sorucam. 5 kere kürtaj oldum dediniz ya spermler mi kalitesizdi yumurtanız mı? Yoksa tutunamadığı için mi
Sperm kaynaklı genetik sorunu olduğundan şüphelendi doktor ama ücretleri ucuktu genetik test yaptırmadım onun yerine deneme yaptırdım yani sperm kaynaklı oldu kesede bebek oluşmadı kalp atışı çıkmadı keseler bozuldu bu sekilde

Anladım çok geçmiş olsun. Bizim de ultrason sonucumuz çıktı varikosel dedi çok önemsenecek düzeyde değilmiş. Testislerin boyutu normal ama biraz küçülme var dedi. Bakalım şimdi sperm örneğini bekliyoruz. Bi kere daha verdik yine sıfır mı çıkacak…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…