- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.208
- 43
- 27
Merhaba. Evet eşim inmemiş testis nedeniyle azospermiydi. Biz bahçeci fulyada Bülent Erol hocaya gittik. 3 aylık klomen ve takviye vitaminler kullandı eşim. Çok şükür doğal yoldan sperm çıkışı oldu.Merhaba yardımcı olurmusunuz eşiniz azospermimiydi celalettin perudami tedavi gördunuz azda olsa doğal çıkış oldumu yoksa mikro teseylemi oldu
Anladım çok teşekkürlerMerhaba. Evet eşim inmemiş testis nedeniyle azospermiydi. Biz bahçeci fulyada Bülent Erol hocaya gittik. 3 aylık klomen ve takviye vitaminler kullandı eşim. Çok şükür doğal yoldan sperm çıkışı oldu.
Selam en kalitesini seçiyorlar tüp bebekte ama 5. Güne gelmesi tamamen sperm kalitesine bağlıGüncellll. Kızlar neler yapıyorsunuz biz tüp bebeğe başladık yarın 3.gün embriyosunun haberini alıcaz. Size bişey sorucam teseden bulunan sperm mi daha iyidir yoksa normal yoldan çıkış olan tek tük sperm mi? Bizim embriyolar kaliteli ama 5.güne ulaşmasını sperm sağlıyor diyorlar o yüzden tereddüt ediyorum
Allah büyük. En iyi spermleri seçtikleri için içimi rahatlatmaya çalışıyorumSelam en kalitesini seçiyorlar tüp bebekte ama 5. Güne gelmesi tamamen sperm kalitesine bağlı
Ne dediler bugün inşallah iyidir bilgim yok ama merak ettimKızlar tüp bebek deneyenler embriyonun 4.günü kompaktlaşma yüzdesi ile ilgili bilgisi olan var mı? 5.güne gelir mi
Belli olmaz dediler yuvarlak konuşuyorlarNe dediler bugün inşallah iyidir bilgim yok ama merak ettim
Yarın 5. Gün sanırım yarın belli olur inşallah olurBelli olmaz dediler yuvarlak konuşuyorlar
Evet canım 5.gün artık yarın inşallah güzel haberler alırımYarın 5. Gün sanırım yarın belli olur inşallah olurAynı sorunu bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum
Hayırlı Olsun Allah kucağına almayı nasip etsin hiç üzülme belli olmaz hangisinin tutacağıMerhaba canım çok şükür ikisi 5.güne ulaştı donduruldu ama kaliteleri pek iyi değil ona üzüldüm
Neler yapıldı eşinizeKızlar 2022den 2023 e geçerken eşimin Azospermi olduğunu öğrendik. Dünya başımıza yıkıldı. Yine de umut olur bilgi paylaşımı olur diye buraya toplanalım istedim. Yalnız kalmayalım. Neler yapıyorsak tek tek yazalım.
Allah razı olsun canım inşallahHayırlı Olsun Allah kucağına almayı nasip etsin hiç üzülme belli olmaz hangisinin tutacağı
Merhaba sorunuza cvp bulabildiniz mi sizinle aynıyız galibaGüncellll. Kızlar neler yapıyorsunuz biz tüp bebeğe başladık yarın 3.gün embriyosunun haberini alıcaz. Size bişey sorucam teseden bulunan sperm mi daha iyidir yoksa normal yoldan çıkış olan tek tük sperm mi? Bizim embriyolar kaliteli ama 5.güne ulaşmasını sperm sağlıyor diyorlar o yüzden tereddüt ediyorum
Merhaba. Evet eşim inmemiş testis nedeniyle azospermiydi. Biz bahçeci fulyada Bülent Erol hocaya gittik. 3 aylık klomen ve takviye vitaminler kullandı eşim. Çok şükür doğal yoldan sperm çıkışı oldu.
Valla bizde de öyleydi. Mikrotese günü sperm çıktı. 7-8 taneydi kimisi düzgün kimisi değildi. Beni yumurta toplamaya aldılar eşimden birkaç kere daha örnek alıp spermi 20ye tamamladılar. O şekilde dölleme yapıldı. Tabii sperm kaliteleri çok iyi olmadığı için 17 tane yumurtadan 3 tane 5. Gün embriyosu oluştuBizde de çıkış başladı ama tek tük.. geçen ay 2 tane bu ay 3 tane gibi... morfolojileri de çok kötü. Sizde nasıl başladı çıkış acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?