• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023e Azospermi ile giriyoruz

Tese olmadan bilemezsiniz hücre çıkışı olup olmadıgı canım.
Sperm testinde bizlerinde çıkışı 0 dı.
Canım size TESA yöntemi denendi mi? Yani sadece testisler uyuşturulup biyopsi alınarak sperm var mı diye bakıldı mı

Eşimde çift taraflı varıkosel var. Sprem cıkısı 0. Bi celalettin hocaya gidiyoruz. İlaçları vitamınlerı topladık. 29.12.2022 günü kullanmaya başladık.. 3 ay sonra kontrole gideceğiz

Daha yolun başındayız. 17.11.202 günü eşimin azosperm oldugunu öğrendik. 1 at araştırdık. İlj etapta ameliyat olmak istemedik. Biraz araştırdık. Şuan sadece ilaç tedavısı alıyoruz.

Anladım çok geçmiş olsun. Bizim de ultrason sonucumuz çıktı varikosel dedi çok önemsenecek düzeyde değilmiş. Testislerin boyutu normal ama biraz küçülme var dedi. Bakalım şimdi sperm örneğini bekliyoruz. Bi kere daha verdik yine sıfır mı çıkacak…
İlkinde sıfır çıkabiliyor bizimde öyle olmuştu inşallah olumlu sonuç alırsınız

Merhaba . Çok sevindim darısı başımıza inşallah. Sperm 0 iken nasıl bir kaç tane sperm çıktı acaba ? Hata olabilir mi ilk testte doktor bir şey dedi mi
Hata mı oldu yoksa detaylı mı bakılmadı bilmiyorum. İnşallah darısı başınıza. Mutlaka özel bi hastanede test yaptırın. Bakın mutlaka ama mutlaka özel bir yerde tüp bebek merkezi olur vs sperm testi yaptırın. Devlet hastaneleri çok incelemiyor maalesef

Back
X