2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

3 yildir hastanelerdeyim kac doktor degistrdim ozele de gitsen devlete de gitsen iyi ve ilgili doktor bulmak artik cok zor... alllah vicdanli merhametli doktorlarla karsilastirsin.. onemli olan doktoruna guvenmek siz bilgisine guvenmissiniz en guzeli aklinda soru isareti olunca supheyle devam edemiyorsun... insallah hayirli mutlu haberlerle sonuclanir tedavilerimiz daha fazla uzamadan tez zamanda

Benm bugun 2.adetimin 2. Günü doktor kontrolum vardi... transfere hazirlik icin estrofem corasprin falan verdi. 5 temmuz tekrar kontrol eger kan testlerinde de bi sknti cikmaz 12 temmuz gbi transferini yapariz dedi..
Evet Rahimi transfere hazırlayacağız demişti doktorum da yine uzun süreymiş ya

Benm bugun 2.adetimin 2. Günü doktor kontrolum vardi... transfere hazirlik icin estrofem corasprin falan verdi. 5 temmuz tekrar kontrol eger kan testlerinde de bi sknti cikmaz 12 temmuz gbi transferini yapariz dedi..
yaaa ne kadar uzun süreymiş ben sanıyordum ki yumurtalık dönemi gibi olacak adetin 14. günü falan en geç...
24 gün de bi adet oluyorum ben bu kadar uzun sürede benim regli tarihime denk geliyor ki nasıl olur acaba ilaçlar mı geciktiriyor ki

anladım.çok teşekkür ederim

Ayyy bende 4 temmuz kontrolüm varrr

Sizin doktorunuzda adetinize gore ayarlar sanirim.. her doktorun tarzi farkli adet tarihinizden 10-12 gun önce transfer oluyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…