Evet Rahimi transfere hazırlayacağız demişti doktorum da yine uzun süreymiş yaBenm bugun 2.adetimin 2. Günü doktor kontrolum vardi... transfere hazirlik icin estrofem corasprin falan verdi. 5 temmuz tekrar kontrol eger kan testlerinde de bi sknti cikmaz 12 temmuz gbi transferini yapariz dedi..
Evet bana da uzun geldi ama doktorunuzun dedigi gbi rahim hazirligi.. bebegin tutunmasi icin rahmin belli bi kalinliga ulasmasi gerekiyor dedi doktorumEvet Rahimi transfere hazırlayacağız demişti doktorum da yine uzun süreymiş ya
Sonu güzel olsun da bu kadar zaman dayanmışız biraz daha sıkarız dişimiziEvet bana da uzun geldi ama doktorunuzun dedigi gbi rahim hazirligi.. bebegin tutunmasi icin rahmin belli bi kalinliga ulasmasi gerekiyor dedi doktorum
yaaa ne kadar uzun süreymiş ben sanıyordum ki yumurtalık dönemi gibi olacak adetin 14. günü falan en geç...Benm bugun 2.adetimin 2. Günü doktor kontrolum vardi... transfere hazirlik icin estrofem corasprin falan verdi. 5 temmuz tekrar kontrol eger kan testlerinde de bi sknti cikmaz 12 temmuz gbi transferini yapariz dedi..
anladım.çok teşekkür ederimBenim doktorumun dediği ve araştırdığım kadarıyla 35 yaş üstü kadınlar VE 3 kez tüp bebek deneyimi başarısız olan kadınlar için çift embriyo transferi var 35 yaş altı kadınlar ve ilk kez tüp bebek deneyenlere çift embriyo transferi yok ve 35 yaş altınız 3 kez tüp bebek denedin ve tutmadı bu sefer yaşın kaç olursa olsun çift embriyo transferi şansın oluyor
Ben transferden bir kaç gün önce bırakmayı düşünüyorum kendimi meşgul edecek şeyler bulmam gerekiyorben kullanıyorum maaleseff.. Hatta benim demirim 6 demir ilacını kullanmam lazım ama onu da hiç içemiyorum dr. çok kızacak
Ben ikinci adetin beşinci gunundeyim dört temmuz kontrol için gidicem o gün belli olacakKızlar bir şey soracağım 2. adet döneminden ne kadar süre sonra transfer oluyor bilginiz var mı ?
Ben 24 yaşındayım çift transfer ediecekmerhabalar.bizde bu adet dönemimizde tüp bebek için ilaçlara başlayacağız inşallah bir aksilik çıkmazsa.yaşım 34 doktorumdan çift embriyo isteme şansım var mı.2 yıllık evliyim ve 2 kimyasal gebeliğim var.
Peki 2. adette kontrole çağırmadı mı doktorunuz sizi ? İlaç olarak ne kullanıyorsunuzBen ikinci adetin beşinci gunundeyim dört temmuz kontrol için gidicem o gün belli olacak
Ayyy bende 4 temmuz kontrolüm varrrBenm bugun 2.adetimin 2. Günü doktor kontrolum vardi... transfere hazirlik icin estrofem corasprin falan verdi. 5 temmuz tekrar kontrol eger kan testlerinde de bi sknti cikmaz 12 temmuz gbi transferini yapariz dedi..
aa bende 24 yaşındayım ama tek olacak doktor söz konusu bile etmedi çift transferi bende biraz korkuyorum çift transferden zatenBen 24 yaşındayım çift transfer ediecek
Benide aynı şey düşündürüyor açıkçasıyaaa ne kadar uzun süreymiş ben sanıyordum ki yumurtalık dönemi gibi olacak adetin 14. günü falan en geç...
24 gün de bi adet oluyorum ben bu kadar uzun sürede benim regli tarihime denk geliyor kinasıl olur acaba ilaçlar mı geciktiriyor ki
İkinci adetin ikinci günü kontrole gittim ben estrofeme başladım ve folik asite devam ediyorumPeki 2. adette kontrole çağırmadı mı doktorunuz sizi ? İlaç olarak ne kullanıyorsunuz
Hayırlı haberler alırız inşAllah hepimiz <3İkinci adetin ikinci günü kontrole gittim ben estrofeme başladım ve folik asite devam ediyorum
Benim doktorum o kadar para harcanıyor şansımızı yüksek tutmak istiyorum tabiki taktir sizin dedi bizde biri tutmazsa diğeri tutar dusuncesiyle çift istedikaa bende 24 yaşındayım ama tek olacak doktor söz konusu bile etmedi çift transferi bende biraz korkuyorum çift transferden zaten
Amin canım inşallahHayırlı haberler alırız inşAllah hepimiz <3
Aynen oyle.. benim mayis ayinda taze transfer olacakti ama olmadi simdi temmuz ortasi o da bi aksilik cikmazsa insallahSonu güzel olsun da bu kadar zaman dayanmışız biraz daha sıkarız dişimizi
Sizin doktorunuzda adetinize gore ayarlar sanirim.. her doktorun tarzi farkli adet tarihinizden 10-12 gun önce transfer oluyor sanirimyaaa ne kadar uzun süreymiş ben sanıyordum ki yumurtalık dönemi gibi olacak adetin 14. günü falan en geç...
24 gün de bi adet oluyorum ben bu kadar uzun sürede benim regli tarihime denk geliyor kinasıl olur acaba ilaçlar mı geciktiriyor ki
Transfer tarihlerimizde yakin olur sanirimAyyy bende 4 temmuz kontrolüm varrr