2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar ben bir haftadır daha tedavideyim 5.3 olmuş rahim kalınlığım salıya kadar daha ilaç kullancakmışım normal mi nasl

Kızlar peki aranizda sigara kullanan var mı
ben kullanmıyorum hiç de kullanmıyorum ama alkol alışkanlığım var. opudan önce 2-3 hafta içmemiştim. transferden sonra da içmeyeceğim haliyle. çok stresli bir işim olduğu için 2-3 günde bir bir kadeh şarap içmezsem dinlenemiyorum. bir de kahve çok içiyorum. transfer sonrası için kafeinsiz kahve aldım. eminim ama transfer sonrası motivasyonla bırakmak hiç zor olmayacak. opudan önce de alkol 2-3 hafta içmemiştim. hiç aklıma gelmemişti =)

Benm bugun 2.adetimin 2. Günü doktor kontrolum vardi... transfere hazirlik icin estrofem corasprin falan verdi. 5 temmuz tekrar kontrol eger kan testlerinde de bi sknti cikmaz 12 temmuz gbi transferini yapariz dedi..
ay hadi gözünüz aydın. şimdiden hayırlı olsun tedaviniz, müjdeli haberler alın inşallah. çok heyecanlı =)

3 yildir hastanelerdeyim kac doktor degistrdim ozele de gitsen devlete de gitsen iyi ve ilgili doktor bulmak artik cok zor... alllah vicdanli merhametli doktorlarla karsilastirsin.. onemli olan doktoruna guvenmek siz bilgisine guvenmissiniz en guzeli aklinda soru isareti olunca supheyle devam edemiyorsun... insallah hayirli mutlu haberlerle sonuclanir tedavilerimiz daha fazla uzamadan tez zamanda 🤲😊
evet benim kardeşim de doktor ve bu konuda beni bayağı rahatlattı. fakültelerde araştırma da yapıldığı için belki bireysel çok ilgi göstermezler ama bilimsel ilerlerler ve çok tecrübeliler merak etme diye. o açıdan içim rahat. zaten kontrolleri yapan doktor hanım da gayet güleryüzlü ve rahatlatıcı sadece kafamıza bir şey takıldığında muhattabımız yok telefonla ulaşacağımız. yine de buna şükür, inşallah çok güzel geçer hepimizin tedavisi ve bebeklerimizi kucağımıza alırız bir an evvel :dua:

ilk denemeniz mi acaba.gençsiniz çift transfere neye göre karar verdiler.bende öyle istiyorum ama ilk denemeden dolayı ve yaşımın 34 olmasından dolayı kabul edilmez dediler
Ben de 26 yaşındayım hayırlısıyla çift transfer olacak bence doktorlar yapabiliyor bir şekilde öncesinde benim olumsuz gebeliklerim olduğu için belki tekrar aynısı olmasın diye çift karar vermiş olabilir ama ben sorduğumda o şekilde dondurduk çözüldüğü için çift transfer yapıcam dedi

ilk denemeniz mi acaba.gençsiniz çift transfere neye göre karar verdiler.bende öyle istiyorum ama ilk denemeden dolayı ve yaşımın 34 olmasından dolayı kabul edilmez dediler
Şansınızın daha yüksek olmasını istediğimiz için çift transfere karar verildi. Ben daha önce hiç gebelik gecirmedim. Zor sureclerden geçtiğimizi ve tekrar aynı şeyleri yasamayalim diye şansımızı biraz daha arttırmak istedi doktorum. Ve çok memnunum doktorumdan Hatay iskenderundayim

Merhabalar 🌼 Benim bu ikinci transferim olacak hesaplarıma göre temmuz sonu ağustos başına geliyor her şey yolunda giderse. 2 hafta önce rahim şekli düzeltmek için histeroskopi olmuştum bundan sonraki adetimle başlacağız. Bu sefer ilaçsız doğal siklus transferi olacağım heyecanlıyım :) Yine 2 embriyo konulacak

X