İnşallah canımBilmiyorum canım ama yukarı ileri haftalarda çıkabiliyor diye biliyorum inşallah seninde çıkar
Ben de geçen hafta çok hissettim bu hafta hiç yok sanki ,bekliyorum çikolata yiyorum uzanıyorum anlayamıyorum hiç,üstelik ikinci gebeliğim sanırım değişiyor geliştikçe hafta hafta.Doktora gidip görene kadar içim içimi yiyor sonra diyorum daha yarısı bitti nasıl geçecek bu günler böyle tetikte, ben de devamlı okuyup takip ediyorum burayı yazamasam da.Bizler mart annesi mi olmuş olacağız kızlar,Nisan diye görünse de benim sezaryen olacak ilki öyleydi çünkü .Sanırım mart içinde alınır inşallah,Herkese merhaba, 20.haftadayım ve ikizlere hamileyim, burayı hep okusam da yazmıyorum. Bebeklerin hareketini bazen çok az ve güçsüz hissediyorum, bu bu hafta daha sık oldu benzer durumları yaşayan var mı?
o kadar uzun bir süre onlara kavuşamayacağımı düşünmüşüm ki, şimdi her an hem kocaman bir neşe hem de bir korku. Hepimize zamanında, sağlıklı doğumlar nasip olsun.Ben de geçen hafta çok hissettim bu hafta hiç yok sanki ,bekliyorum çikolata yiyorum uzanıyorum anlayamıyorum hiç,üstelik ikinci gebeliğim sanırım değişiyor geliştikçe hafta hafta.Doktora gidip görene kadar içim içimi yiyor sonra diyorum daha yarısı bitti nasıl geçecek bu günler böyle tetikte, ben de devamlı okuyup takip ediyorum burayı yazamasam da.Bizler mart annesi mi olmuş olacağız kızlar,Nisan diye görünse de benim sezaryen olacak ilki öyleydi çünkü .Sanırım mart içinde alınır inşallah,
o kadar uzun bir süre onlara kavuşamayacağımı düşünmüşüm ki, şimdi her an hem kocaman bir neşe hem de bir korku. Hepimize zamanında, sağlıklı doğumlar nasip olsun.amin inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Mart oluyor canım erken gelirlerse şubatBen de geçen hafta çok hissettim bu hafta hiç yok sanki ,bekliyorum çikolata yiyorum uzanıyorum anlayamıyorum hiç,üstelik ikinci gebeliğim sanırım değişiyor geliştikçe hafta hafta.Doktora gidip görene kadar içim içimi yiyor sonra diyorum daha yarısı bitti nasıl geçecek bu günler böyle tetikte, ben de devamlı okuyup takip ediyorum burayı yazamasam da.Bizler mart annesi mi olmuş olacağız kızlar,Nisan diye görünse de benim sezaryen olacak ilki öyleydi çünkü .Sanırım mart içinde alınır inşallah,
Evet canım girdim çok şükür bir sorun çıkmadıDetaylıya girdin mi canım
Detaylıyı özelde mi yaptırdınız araştırma hastanesi de yapıyor muEvet canım girdim çok şükür bir sorun çıkmadı
Benden de 26 yaş amh 1.14 , 12 yumurta toplanmıştı 7 tanesinin içi dolu yumurtaydı 5 tanesi döllenmişti. 1 tane 5. Gün 2 tane 4. Gün 2 tane 3. Gün olmuştu. 5. Gün olan boş gebelik oldu 4. Gün olanlar nasibimizmiş çok şükürKızlar benim dün yumurta toplama işlemim yapıldı 12 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi olgun yumurtaymış ve bugün arayıp 7 tanesi de döllenmiş dediler bugün 1.gün diye sayarsak 5.gün haber vereceğiz dediler. Kalırlar mı sizce çok korkuyorum
Ben özel hastanede yaptırdım canım kontrol içinde oraya gidiyorum zaten. Ben bu konuda şanslıyım tüp bebek doktorumla devam ediyorum hâlen. Öğlene kadar tüp bebek merkezinde öğleden sonra kadın doğum polikliniğindeDetaylıyı özelde mi yaptırdınız araştırma hastanesi de yapıyor mu
Kalır tabii Allah'ın izniyle merak etme benim 4 yumurta toplandı hepsi dollendi 5. Güne 3 u ulaşmıştıKızlar benim dün yumurta toplama işlemim yapıldı 12 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi olgun yumurtaymış ve bugün arayıp 7 tanesi de döllenmiş dediler bugün 1.gün diye sayarsak 5.gün haber vereceğiz dediler. Kalırlar mı sizce çok korkuyorum
Aynı ilde olup devam etmek çok büyük şans,Ben özel hastanede yaptırdım canım kontrol içinde oraya gidiyorum zaten. Ben bu konuda şanslıyım tüp bebek doktorumla devam ediyorum hâlen. Öğlene kadar tüp bebek merkezinde öğleden sonra kadın doğum polikliniğinde
Kesinlikle öyleAynı ilde olup devam etmek çok büyük şans,
Merhaba bende 20 haftalık gebeyim ikizlere aynı bende çok hissetmiyorum nedeni galiba tecrübesiz olmam ilk gebeligim bazen daha geç hissedilebilinirmis öyle okumuştum detaylı ultrason yaptırdınız mi acabaHerkese merhaba, 20.haftadayım ve ikizlere hamileyim, burayı hep okusam da yazmıyorum. Bebeklerin hareketini bazen çok az ve güçsüz hissediyorum, bu bu hafta daha sık oldu benzer durumları yaşayan var mı?
Özelde perinatolog da yaptırdım İzmit’te 2800 tl ödedim 1.30 saat sürdüAyrıntılı ultrasonu özelde mi yaptırdınız ikiz anneleri yoksa devlette mi fiyat ne odediniz
Kaçıncı haftada yaptirdinuzÖzelde perinatolog da yaptırdım İzmit’te 2800 tl ödedim 1.30 saat sürdü
Bugün yaptırdım, çok şükür ikisi de iyi. Doktorumun yönlendirmesi ile Ankara’da Doç. Dr. Ali İpek yaptı, 2800 lirayaMerhaba bende 20 haftalık gebeyim ikizlere aynı bende çok hissetmiyorum nedeni galiba tecrübesiz olmam ilk gebeligim bazen daha geç hissedilebilinirmis öyle okumuştum detaylı ultrason yaptırdınız mi acaba
18+2 de bi girdim kan akımlarının kontrol edilmesi gerekiyordu kan sulandırılırlar bıraktırmaları için bir de olması gereken hafta aralığında 2. Ye 20+4 de girmiştimKaçıncı haftada yaptirdinuz