2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar selqm ablam 22 haftalik hamile doktoru bir hafta geriden geliyo gelişimi demiş doktoru gec döllenme olabilir demiş ablam cok sıkıntı yaptı kendine sizce sorun olacak birşey mi bu bir hafta gelişimi geriden geliyor muş bebişin

Bnde tüp bebkle hamileyim agustos ayında bana tüp bebk doktorum coraspin vermişti 32. Hftaya kadar kullan demişti 15 haftalik olduk ama iletişimimi kestiğimiz için doktoruma bidaha sormk istiyorm devam edeyim mi coraspine die ?simdi devlete gidiyorm doktora söyledim coraspin kullan demişti doktorum acaba sizde bi baksaniz devam etmelimiyim die doktorun söylemişse kullan demişti ama neden huzursuzum bilmiyorm sizce napmaliyim tüp bebek doktoruma sormalimiyim tekrar

Olabiliyor canım ileriki haftalar da düzelir inşallah
Devletteki şuan ki takipli doktorunuz kullanabileceğinizi söylemiş biz size bırakın ya da kesin kullanın diyemeyiz yanlış olur sonuçta o bir kan sulandırıcı huzursuz olacak bir durum yok doktor kullan demiş isterseniz tüp bebek doktorunuza da bir danışın içiniz rahat etmiş olur

Saol canım cevabın için yarın sorcam doktoruma ne bilim neden huzursuzum anlamadim

Ben de tüp bebekle hamileyim çok şükür. Bana da şuan yaşadığım yerde takibimi yapan devlet hastanesi hekimi hem kan sulandırı iğnemi (clexane) hem de coraspinimi kullanmamı söyledi. Halbuki tüp bebek doktorum 12. haftada bırakabilirsin demişti ama devlette takibimi yapan doktorum bırakmayalım dedi.

Kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu ya da sağlık ocağı gün verdi mi? Ben 19+1 bugün tetanoz aşısı oldum tüp bebek doktorum tek bir doz olabilirsin dedi bana

Kızlar selam 19+2 deyim bir haftadır ellerim ayaklarım şişmeye başladı ama özellikle sağ ayağım daha çok şişiyor erkenden başladım galiba ödem tutmaya ama ayağım şiştem dolayı geriliyor . Yaşayan var mı başka ?

Ben canım ödem başladı 1 haftadır ayaklarım yemek yemek için oturduğumda bile şişiyor hemen ellerim özellikle parmaklarım Sabah uyandığımda şiş oluyor doktor tuz ve yağı kesti su daha fazla iç dedi sağ böbreğim de büyümüş yapacak bir şey yok bir de ben sürekli yatmak durumundayım yatarken rahatsız olmuyorum şuan için neyseki bende 19+5 oldum

Ahh canım benim Allah yardımcımız olsun
Cumartesi doktora gidicem sorucam bakalım neler diyecek . Tuz kullanmıyorum neredeyse ,sadece zeytinyağı kullanıyorum. Ama tatlı biraz kaçırıyorum belki o etki etmiş olabilir :/

Kızlar selam umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben şu an 8+2 gebeyim. Tek bebek. Hiçbir şikayetim yokken her şey 7+0 da yoğun kusma ile hastanelik olmamla başladı. O gün serum verildi doktorumun önerisiyle bir hap kullanmaya başladım. İki kez hap kullandım baktım bulantılarla başa çıkıyorum sonrasında kullanmayı bırakmıştım.

Kusma ile hastanelik olduğum günün ertesi akşamı 7+1 de çamaşırımda kırmızı kahverengi akıntı fark ettim. Fitil koyarken de parmağım kan oldu. O gece fitilimi koyup prolutex iğnemi vurup yattım. Sabah geçer diye ancak 29 Ekim sabahı kahvaltıdan kalkarken hissettiğim sıcak akıntıya baktığımda rengi kırmızıydı artık kanamam başlamıştı. Devlet hastanesi aciline gittim. Damar yolu açıldı kalçadan bir adet proluton iğne vuruldu. Doktor karından ultrasonla muayene etti kalp atışı var ancak düşebilir dedi gitti hasteneye yatışım yapıldı bir gece hastanede kaldıktan sonra ertesi sabah detaylı ultrasona yönlendirildim bebeğim 7+3 le uyumlu ve gayet sağlıklı idi. Kanama alanı görülmedi dedi. O akşam hastaneden kendi isteğimle çıktım. Zaten kesilmişti kanamam

Ertesi gün kendi doktoruma gittim o da muayene etti ve bir problem yok ilaçlara aynen devam dedi.(Salı günü)

Perşembe günü sabah tekrar kahverengi kırmızı akıntı görünce bu kez özel hastaneye gittim orada da muayene oldum ve bebek ve rahim iyi kanama alanı yok dendi.

Dünden beri yine kahverengi ara ara açık pembe kırmızı gibi akıntım var fitil akarken kahverengi pembe olarak çıkıyor mesela. Toplam dört doktora muayene oldum kimse bir şey göremedi ancak içim çok huzursuz. Belim baya ağrıyor. Geçen haftadan bu yana midem iyiydi bu sabah baya istifra ettim yine. Yani böyle bir durumla karşılaşan var mi ? İlaçlardan iğnelerden çok yoruldum..

Canım çok geçmiş olsun ama yine de ilaçlarını ihmal etme o yoğun bulantıdan öğürmeden bile maalesef rahim kasılıyor benim öyle olmuştu senin haftalarında o yüzden mide bulantı ilacını iç bulantın olmasın en azından benim tavsiyem kanama alanı yoksa endişe etme kanama alanı olmadığında kan sulandırıcı kullanıyorsan o da etki ediyor ama kan sulandırıcı kullanmıyorsan rahimde kusmadan dolay ırahimde kılcal damar çatlamaların olmuş olabilir benim enfeksiyon geçirdiğim dönemde şiddetli öksürükten titremeden kılcal damarlarım çatlayıp kanama yapmıştı kanama alanı yoktu. Bir de 3 lt fazla su içmeye çalış kanamayı baya azaltıyoe bol bol dinlen

Kızlar herkes iyi mi her şey yolunda mı nasıl geçiyor detaylıya girenler var mı? Tetanoz olanlar ya da farklı bir şikayet durumu yaşayanlar ya da alışverişe başlayanlar hareket hissedenler

Kızlar herkes iyi mi her şey yolunda mı nasıl geçiyor detaylıya girenler var mı? Tetanoz olanlar ya da farklı bir şikayet durumu yaşayanlar ya da alışverişe başlayanlar hareket hissedenler
Selaaam canım şükür herşey yolunda sağlık ocağı beni aradı yarın aşı ve kan alımı yapılacak dediler.16 Kasım detaylı ultrason günüm hissetmeye gelince 19+3 bugün arada nadir sanki içimde bişey kipirdiyo gibi oluyor ama daha tam hissetme yada tekme olmadı doktora sordum normal dedii ama insan merak ediyo bu sefer sürekli ultrason a giresim geliyo ama tutuyorum kendimi alışverişi de 6. Aydan sonra başlamayı düşünüyorum ben nasipse senin nasıl gidiyooo

Ay maşallah minnoşa yarın aşıdan sonraki hissiyatını yaz canım detaylı ultrasona da bir şey kalmamış 10 gün nasıl heyecan gelmiştir benimde iyi canım çok şükür bugün 2. Detaylıya girdim ilkini 18 de girmiştim doktor yöneldirmesiyle şimdide 20+4 olduk bugün son detaylıya girdik o sırada fetal dna yaptırdım temiz çıktı derken geldik bugünlere kasılmalarım olduğu için doktorum 32. Hafta da gelirler diye düşünüyor erken doğacaklar ama kiloları ve ciğerleri iyi olsun inşallah kalabildikleri kadar kalsınlar inşallah tek duam

Çok şükür yaaa sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah canım darısı başıma inşallah heyecanla bekliyorum detayliyi sen tetenoz yaptırdın mı peki kuzum

Çok şükür yaaa sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah canım darısı başıma inşallah heyecanla bekliyorum detayliyi sen tetenoz yaptırdın mı peki kuzum
19+1 de yaptırdım canım benim 1 gün sonra felaket yan etkilerim oldu iştahsızlık baş ağrısı kol ağrısı bulantı ateş ama geçti sonra 1 gün sürdü bazılarında hiçbir şey olmuyormuş inşallah rahat geçer seninde

Ayyy geçmiş olsun canım inşallah olmaz öyle şeyler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…