- 13 Kasım 2022
- 1.974
- 4.184
2. Regl oldunuz mu, transferi kaçıncı güne şöyledi Dr unuz.Kızlar bende ikinci adeti bekliyorum bir kaç gün sonra oluyorum. 15 yumurta toplandı 7si donduruldu Haziran sonu temmuz başı transfer
Hayırlı Haberler alırsınız inşAllah Allah emeklerinizin karşılığını versin5. Gün bc kalite tek transferdi ilk deneme pozitif oldu canım ama boş gebelik oldu ilaçları bırakınca 10 günde düşük yaptım şimdi 2. Transfere hazırlanıyorum 6 ay geçti aradan
Evet bugün altıncı günüm 4 temmuzda kontrolüm var. Çift trasnfer olacak 24 yaşındayım üç senedir evliyim2. Regl oldunuz mu, transferi kaçıncı güne şöyledi Dr unuz.
Umarım herşey yolunda gider. Pozitif görürsünüz.Evet bugün altıncı günüm 4 temmuzda kontrolüm var. Çift trasnfer olacak 24 yaşındayım üç senedir evliyim.
inşallah hayırlısıylaZaman kaybetmek istemiyor insan aşılamaydı falan psikolojik olarak zor süreçler en hayırlısı bizim içinde direk tüp bebekti inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
inşallah hayırlısıyla ALLAH isteyen herkese nasip etsin34 yasindaysaniz yapar bence üzülmeyin rabbimin bildiği vardır elbetRabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah canimm
Insallah tum isteyenler için amiiiiinnNe güzel heyecanlar, geçen ay bu zamanlar estrofeme başlamıştım, size gelecekten haber vereyim önümüzdeki ay bu zamanlar pozitif haberleri ve kese telaşı bekliyor sizi. Şimdiden hayırlı olsun
İnşallah hepimiz canımUmarım herşey yolunda gider. Pozitif görürsünüz.
Aminnninşallah hayırlısıyla ALLAH isteyen herkese nasip etsin
Bence tam zamanı transferden 12 gün sonra kan testi veriliyorKızlar merhaba bana da 29 Haziran için gün verdi doktorum. Dondurulmuş transfer olacağım. Adet başlangıcından sayarsak 15. Gün oluyor. Biraz erken mi?
Bu kadar erken beklemiyordumBence tam zamanı transferden 12 gün sonra kan testi veriliyor
Benim doktorum da 3 temmuza kadar bayram iznine çıkmış kontrolüm 4 temmuz tam zamanında adet olmuşum
Bana da bi aksilik cikmazsa 12 temmuz icin gun verildi.. adet baslangicindan 20 gun falan oluyor benimki mi gec sizin ki mi erken anlamadmKızlar merhaba bana da 29 Haziran için gün verdi doktorum. Dondurulmuş transfer olacağım. Adet başlangıcından sayarsak 15. Gün oluyor. Biraz erken mi?
Yaaaa acaba neden bu kadar farklıBana da bi aksilik cikmazsa 12 temmuz icin gun verildi.. adet baslangicindan 20 gun falan oluyor benimki mi gec sizin ki mi erken anlamadmher doktorun tedavisi farkli veya kisinin durumuna gore degisiyor sanirim