2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kizlar normalde 26gunde bir regl oluyorum, 2. Reglleriniz gününde mi geldi ya da bilginiz var mı, Şaşmaz reglim, opudan sonra da yine aynı düzen oluyor mi merak ettim.

4tane dondurulmuş embriyomuz var , ikisi 5aa diğerleri 4 ve 3 lu. Sanırım 2embriyo transferi olacak.31yasindayim. opudan 6gun sonra regl oldum. 2. Regl ne zaman gelir emin olamadım.

Kızlar merhaba bana da 29 Haziran için gün verdi doktorum. Dondurulmuş transfer olacağım. Adet başlangıcından sayarsak 15. Gün oluyor. Biraz erken mi?

Kızlar merhaba bana da 29 Haziran için gün verdi doktorum. Dondurulmuş transfer olacağım. Adet başlangıcından sayarsak 15. Gün oluyor. Biraz erken mi?
Bana da bi aksilik cikmazsa 12 temmuz icin gun verildi.. adet baslangicindan 20 gun falan oluyor benimki mi gec sizin ki mi erken anlamadm her doktorun tedavisi farkli veya kisinin durumuna gore degisiyor sanirim

Merhaba kızlarım en baştan okuyarak geldim.
Bende bugun 3 doktorla görüşmelerimi tamamladım.

Muhtemelen Kayseri’de Mustafa Taş ile devam edeceğim.Temmuz ayında başlamayı düşünüyorum. Pko var. Ama pkonun amh 6.7 onun dışında hiçbir semptomu yok bende.

Birde 1cmlik çikolata kistlerim olduğunu öğrendim.
Sizlerinde heyecanlarını mutluluklarını burda yaşamak isterim. İnşallah bol pozitifli topik olsunnnnn aminnnn

Bana da bi aksilik cikmazsa 12 temmuz icin gun verildi.. adet baslangicindan 20 gun falan oluyor benimki mi gec sizin ki mi erken anlamadm her doktorun tedavisi farkli veya kisinin durumuna gore degisiyor sanirim
Yaaaa acaba neden bu kadar farklı normalde 17-19 gün arasında oluyor diye okudum hep o yüzden sanki benimki biraz erken gibi geldi ilk kez dondurulmuş olacağım. Ocak ayında taze transfer denemiştik negatif oldu. Neler kullanıyorsunuz siz şuan ve hormon takibi yapıyor musunuz? Benim doğal siklus olacak sanırım iğne falan kullanmadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…