- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #13.981
Kizlar eve geçtik ama sürekli deprem oluyormuş hissi var avizeye bakyrm sanki sallaniyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım hepimize yardım etsin. Annemin yanına gelmiştik eşimle. Eşimin izin süresi doldu daha dün göndermek zorunda kaldım onu ve bugün yine deprem olmuş. Karsi binamiz yikilmis bu depremde. Bi yanım i onunla bıraktım çok korkuyorum bi şey olacak diye. Vardiyalı çalışıyor gitsem gece tek kalamam araftayim napacagimi hiç bilemiyorum. Bi an once bitsin Allahim nolurKizlar eve geçtik ama sürekli deprem oluyormuş hissi var avizeye bakyrm sanki sallaniyoruz
Anladım canım o da mantıklı. Rabbim alıp sağlıkla kullanmak nasip etsin inşallah. Depremler oldukça hiç hevesim kalmıyor bakalım kullanmak nasip olacak mı diye çok üzgünüm Rabbim yardım etsin herkeeeBiz şey diye düşündük canım çilekte falan takımlar ayrı ayrı da satılıyo gösteriyo park yatak aldık o yüzden şimdi yatak almayız ama dolabını o takımlardan alıp park yatak küçük gelince takımın yatağını da alırız. Bebek odası dolabı değil de çocuk odası dolabı gibi yani
Okdr haklısın ki benim eşimde vardiyalı calsyr Allah'tan evdeydi olmasa napardim blmyrm hala uyuyamadm midem bulanyr sanki hala sallaniyor gibi evAllahım hepimize yardım etsin. Annemin yanına gelmiştik eşimle. Eşimin izin süresi doldu daha dün göndermek zorunda kaldım onu ve bugün yine deprem olmuş. Karsi binamiz yikilmis bu depremde. Bi yanım i onunla bıraktım çok korkuyorum bi şey olacak diye. Vardiyalı çalışıyor gitsem gece tek kalamam araftayim napacagimi hiç bilemiyorum. Bi an once bitsin Allahim nolur
siz nerdesiniz canımKizlar eve geçtik ama sürekli deprem oluyormuş hissi var avizeye bakyrm sanki sallaniyoruz
Tetanoz asisi mi canim bana 8 marta randevu verdi saglik ocagikızlar aşı olanlar kollar ne durumda benim baya ağrıyo ve şişti kaşıntıda var biliyodum zatrn bekliyodum 1 ay sonrada 2. aşı var
Biz babymallden aldık hafta sonu kampanyası vardı Kraft Lima modelini aldık çok fonksiyonlu geldi özellikleri o yüzden tercih ettik fiyatı 8 bin küsürden 6400 düşmüştü aldık hemenbebek arabasını nereden aldınız o kadar çok çeşit var ki içine girince çıkamıyorum var mı önereceğiniz bir yer-sayfa-marka-model
evet canım zaten baya önceden gününü söylemişti sağlık ocağındaki hemşire geri sordum nasıl yapıcaz ne zaman olucak diye sağlık ocağı açıldı gününde gel dedi dün yaptırdım 1 ay sonrada 2. aşı için gün verdi allahtan bişey olmazsa 20 martta tekrar aşı varTetanoz asisi mi canim bana 8 marta randevu verdi saglik ocagi
Kizlar selam seker yuklemesi yaptiracak misiniz ? Cok kararsiz kaldim dezavantaji var mi ?
Arada olur baskı yapar ama uzun süre devam ederse doktora gitmekte fayda varKızlar akşamdan beri alt karin ağrım var.Bu arada 20.haftadayim normal mi sürekli geçmeyen tarzda.Dun kusarkende karin krampi yaşadım uzun süre.
Canım ben ilk bebeğimde yaptırmamıştım. Doktorum da yaptırmayabilirsin senin de bebeğin de kgsu az (normal) ve kan şekerin açlık tokluk iyi çıkıyor diyip kasmamıştı beni.Kizlar selam seker yuklemesi yaptiracak misiniz ? Cok kararsiz kaldim dezavantaji var mi ?
Çok sevindim canımYa kızlar tetanoz için kararsızım derken ben olmayı unutmuşum. Burda sizlerden duyunca farkettim. Olmayı düşünüyorum yarın ya da sonraki gün
Bugün detaylıya girdim çok şükür.
Tüm gece top sektiren kızım doktorun muayenehanesine girdiğim gibi uykuya daldı ve asla uyanmadı. Komik komik pozlar aldık yine de.
Bir ara koca totosunu çevirince organları da görebildi doktor. Yoksa bir daha git gel yapcaktık:)
Çok minnoş ya. Doğum tarihini 2 gün geriye çektik. 3 buçuk kg civarı doğar böyle giderse dedi. Boyu da uzundu normale göre (hiç annesine çekmemiş hep baba tarafı) :)
O kadar gerginliğe bugün keyiflendim.
Bir iki taneden bişey olmaz yahu :) ye gariben böyle kötülük görmedim annemin gönderdiği paketten çıktı yememeliyim diyorum kendi kendime