- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #14.001
tedbirli olmakta fayda var ama bi taneden bişey olmazBir iki taneden bişey olmaz yahu :) ye gari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tedbirli olmakta fayda var ama bi taneden bişey olmazBir iki taneden bişey olmaz yahu :) ye gari
Valla sende görünce ben de yedim şimdi bir iki tanetedbirli olmakta fayda var ama bi taneden bişey olmaz
afiyet olsun valla ben bayılıyorum hurmaya poşetin tamamını bile yerim ama olmuyoValla sende görünce ben de yedim şimdi bir iki tane
Son aylar için öneriliyor hurma zararlı değilde ilk aylarda rahim açılması vs gibi sonuçlar doğurabiliyor diye önerilmiyor. Son 8.9. Aylarda da tüketilmesi öneriliyor doğumu kolaylaştırıyor diyeHurma zararlımıymış.Ben ara öğün yapıyordum cevizle doğumu kolaylaştırır diyorlar.
Canim gecmis olsun oncelikle ailenede sanada. Yuksek ihtimalle enfeksiyondandir direkt bobrek agrisi ve yanma diyosun cunku. Ben agriyi hafifletmek icin zorlayarak kendimi bol su iciyorum ve sicak su torbasini bacak arama koyuyorum tuvalete rahat cikmami sagliyo o agri aci ile zor oluyo biliyorum. Hafifletmek icin dene istersen ama mutlaka randevuna git ve erteleme enfeksiyon sakincali bi durum.Kızlar bende kronik idrar yolu enfeksiyonu var en son 10 gün önce değerlerime bakıldı artış söz konusuydu enfeksiyon bölümünde tedavi görmemi önerdi doktor ama ardından deprem oldu ailem sevdiklerim deprem bölgesinde olunca stresten üzüntüden hiç birşey yapamadım sonra ailemi yanıma çağırdım o süreçte doktora gidemedim. Şuan baya baya böbrek ağrım var idrar yaparken fln yanma oluyor bu enfeksiyondan kaynaklımıdır. Yarın için randevu aldım ama ağrıdan duramıyorum resmen özellikle sağ tarafım
Birde teyzesi 11.haftamizdan belli erkekiz bizHerkese merhabalar güzel anneler
Temmuz ayına kadar hep birlikte gün sayacağız inşallah
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, hepimizin hamileliği güzel geçsin inşallah
2023 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Anne Adayi Yas Son Adet Tarihi Kacinci Çocuk Cinsiyet Gerçekleşen
Dogum
TarihiMormenekse89 33 24 Eylul 2 Erkek @evrem38 27 26 Eylul 1 Kız @paris2023 39 26 Eylul 1 ? @flowerc 26 26 Eylul 1 Erkek @Etoilepolaire 32 26 Eylul 1 ? @Anneboncuk 37 27 Eylul 2 ? JustAurora ? 27 Eylul 1 Kız @meryland 28 28 Eylul 1 Kız K Kbranrr 27 29 Eylul 1 Erkek @smelllikeheaven 33 29 Eylul 1 Kiz @Medusaa00 25 30
Eylul1 Erkek @Emineemine89 33 30 Eylul 1 ? @Gizeemmss 28 30 Eylul 1 ? @tuubii48 29 1 Ekim 2 ? @linkin13 33 1 Ekim 1 Erkek @tuubii48 29 1 Ekim 2 ? @merve_eymen ? 1 Ekim 2 Kız @Mervelious 33 1 Ekim 1 Kiz @yesillibiri 27 1 Ekim 1 ? @psikolojikdelipdr 27 2 Ekim 1 ? @gumusservii 27 3 Ekim 1 ? LadyMorganas 24 3 Ekim 3 Erkek @LeucotheaThemis ? 4 Ekim 1 ? @girlintheireland 31 4 Ekim 1 Kız @dauber 27 4 ekim 1 @Rosebelle 31 4 Ekim 1 ? Pheebs 29 4 Ekim 1 ? @burdabikiz 34 5 Ekim 1 ? @just__married 32 5 Ekim 2 Erkek @midnattsol 29 5 Ekim 1 ? @MrsKurabiye 33 6 Ekim 2 ? @altinkiz2404 28 6 Ekim 1 Kiz Eymen01 22 6 Ekim 2 Kız @Umutlu Begonya 33 7 Ekim 1 ? @ebru1695 32 7 Ekim 2 Erkek @biscotti20 29 7 Ekim 1 Erkek @darwali 23 7 Ekim 2 ? @Hep ayni hikaye 32 7 Ekim 1 ? @efeeylul 34 8 Ekim 2 Kız @tubaaa46 24 8 Ekim 1 Erkek @gzooo 29 8 Ekim 1 Erkek @hurmaay 31 8 Ekim 1 ? A aLin2005 30 9 Ekim 1 ? Minesuu 33 10 Ekim 2 Kız @tomriscandan 37 10 Ekim 1 ? @PISTIGIM 35 11 Ekim 3 ? @Ikraelifim ? 11Ekim 2 ? @Minicikfzt 29 11 Ekim 1 Erkek @serenaysero ? 12 Ekim ? ? @ayshem789 33 12 Ekim 3 ? @serenaysero ? 12 Ekim 2 ? @karmir ? 13 Ekim 2 Kiz klenbe kler 34 13 Ekim 1 Erkek @melek076 24 14 Ekim 1 Kız @1inci misali 36 14 Ekim 2 ? @karapisso ? 14 Ekim 4 Erkek @251119 26 14 Ekim 3 Erkek @Mehter34 28 15 Ekim 3 Erkek @halimeL 30 16 Ekim 1 ? @o_k_y_n_s 35 16 Ekim 1 ? @Kokusuzmum 31 16 Ekim 1 ? @jester 34 17 Ekim 1 ? @Sedeflikaraf ? 17 Ekim 2 ? @elbitra 29 18 Ekim 1 ? @ddemir93 29 18 Ekim 1 ? @asiye_ky ? 19 Ekim 1 ? @kendimeinanamiyorum 26 20 Ekim 1 ? @Snowlake ? 20 Ekim 1 Erkek @Pearlgirl 27 20 Ekim 3 ? @aslikeremuco 28 22 Ekim 2 ? @merveibo2305 ? 23 Ekim 2 ? @krmtba 27 23 Ekim 1 ? @Sarisinmelekk 25 28 Ekim 2 Erkek
Mersindeyim deprem Adana'da olursa diye de korkuyorum ama çok hissediliyor burdan bile evlerden kaçıyoruz birde tüm ailem Maraş Antep'te aklımızda orda piskoloji kalmadisiz nerdesiniz canım
Limonlu su iç bol bol çok faydalı şuan için birde idrar kültürü mutlakaKızlar bende kronik idrar yolu enfeksiyonu var en son 10 gün önce değerlerime bakıldı artış söz konusuydu enfeksiyon bölümünde tedavi görmemi önerdi doktor ama ardından deprem oldu ailem sevdiklerim deprem bölgesinde olunca stresten üzüntüden hiç birşey yapamadım sonra ailemi yanıma çağırdım o süreçte doktora gidemedim. Şuan baya baya böbrek ağrım var idrar yaparken fln yanma oluyor bu enfeksiyondan kaynaklımıdır. Yarın için randevu aldım ama ağrıdan duramıyorum resmen özellikle sağ tarafım
Hosgelsin prens beyBirde teyzesi 11.haftamizdan belli erkekiz biz
4 gün geçmedi benim ağrım canım kolum kopuyor gibi hissettim tüm koluma yayıldı ağrı 15 martta ikinci doz var Allah yardımcımız olsun.kızlar aşı olanlar kollar ne durumda benim baya ağrıyo ve şişti kaşıntıda var biliyodum zatrn bekliyodum 1 ay sonrada 2. aşı var
Canım tüm doktorlar öneriyor gün içinde yediğiniz yiyecekler de çikolatada veya tatlıda faha fazla şeker alıyorsunuz dedi doktorum 2 doktora sordum ikiside mutlaka yaptır dedi sonradan gebelik şekeri çıkarsa bebekte daha büyük sorunlara neden olabiliyor çocuk küveze alınıyor Allah korusun 1 ay falan. Görümcemin öyle olmuştu.Kizlar selam seker yuklemesi yaptiracak misiniz ? Cok kararsiz kaldim dezavantaji var mi ?
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah biran önce biter bu depremler hepimizde aynı durumdayız canım ben artık rüyamda bile deprem görüyorumMersindeyim deprem Adana'da olursa diye de korkuyorum ama çok hissediliyor burdan bile evlerden kaçıyoruz birde tüm ailem Maraş Antep'te aklımızda orda piskoloji kalmadi
Evet cnm kan ilaci buyuk abdesti siyah yada yesile çeviriyor gayet normalKızlar merhaba size bişey danışmam lazım biraz utanarak söylüyorum ama 20. Haftada doktor demir ilacı verdi onu almaya başladığımdan beri büyük çişim yeşil bir renk aldı sizde böyle bir şeyle karşılaştınız mı? İlk defa kullanıyorum bilmiyorum etkilerini kusura bakmayın lütfen.
canım dışkıyı yeşil ya da siyah yaptığını biliyorum ama buna hiç dikkat etmemiştim. muhtemelen demirle alakalı ama yine de aile hekimine sorarsan iyi olurKızlar merhaba size bişey danışmam lazım biraz utanarak söylüyorum ama 20. Haftada doktor demir ilacı verdi onu almaya başladığımdan beri büyük çişim yeşil bir renk aldı sizde böyle bir şeyle karşılaştınız mı? İlk defa kullanıyorum bilmiyorum etkilerini kusura bakmayın lütfen.
Maclaren techno xt almıştım ilk oğluma,çok pratik çok hafif tavsiye ederimEvet ben de travel istemiyorum hem bagajımız küçük hem de eşim olmadan rahat rahat açıp kapanabilen bişeyler bakıyorum teşekkür ederim bakıcam e-bebeğe
Evt canım aiyah da yapıyor. Ayrıca kabızlık yapıyor diye ben içemiyordum. Çocuk şurubu şeklinde verdi pekmezli hem tadı da güzel. Onun hiç yan etkisi olmadı. Memnun kaldım. Yeni nesil demir takviyesi diyor zaten.Kızlar merhaba size bişey danışmam lazım biraz utanarak söylüyorum ama 20. Haftada doktor demir ilacı verdi onu almaya başladığımdan beri büyük çişim yeşil bir renk aldı sizde böyle bir şeyle karşılaştınız mı? İlk defa kullanıyorum bilmiyorum etkilerini kusura bakmayın lütfen.