- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.841
en zoruda düşünmek zatenHahah ne güzel yırttın yemek yapmaktan ben ne yapsam die dusunuyorum öyle
Hayirli olsun cnm kac haftalikken ogrendin@Laydmorganes canım listede cinsiyeti değişirmisin. Oğlum olacak çok şükür.
Eşim sıralıyor git kendin yap dediydim gene kıyamadım birazdan yapicamen zoruda düşünmek zatentava pilav yap sende kurtarıcı menü
Kız dememisydi doktor tekrar değişmesin kuzu doktora sorsaydin bi@Laydmorganes canım listede cinsiyeti değişirmisin. Oğlum olacak çok şükür.
16 hafta canım. Teşekkür ederim.Hayirli olsun cnm kac haftalikken ogrendin
İlk gebeligimde banada gun vermisti ama bu ikinci gebeligim hisettiginde gel dedi bazilari 16 haftada bile yapiliyormuş tetenozcanım sağlık ocağı bana gün verdi haberleşiriz yine dedi 20 şubatta tetanoz aşısı olucam istersen sağlık ocağının hemşiresini arayıp sor çünkü bana hissedince falan demedi 19-20 haftlıkta falan yapılıyo dedi
Evet vaka doktor 12 haftada kza benziyor dedi. Ama net değildi. Net erkek canım gördüm.Kız dememisydi doktor tekrar değişmesin kuzu doktora sorsaydin bi
Gözün aydın cnmEvet vaka doktor 12 haftada kza benziyor dedi. Ama net değildi. Net erkek canım gördüm.
Anladim canim insallah saglikli kucagimiza aliriz bebimiziEvet özelde olacak Allah kısmet ederse.
Tavsiye üstüne gitmiştim iş yerinden bi arkadaşımın eşi de geçen sene aynı doktorda doğum yaptı.
Ben tum gobegimde hisediyorumKizlar siz bebek hareketlerini gobeginizin altinda mi hissediyorsunuz yoksa tum gobeginizde mi hissediyorsunuz? ben 19. haftamdayim ama oyle cok hissetmiyorum sanki bir kairn guruldamasi, bagirsak hareket gibi bi seyler oluyor ama emin degilim
Sen bilirsin canim ama korkulacak bisey yokturBirkaç gün daha bekleyip artık ya doktora ya dediğin gibi sağlık ocağına giderim canım teşekkürler
Ya bilmiyordumikili teste cikan papp-a degeri sifirli rakamlarda olunca gebelik zehirlenmesi tansiyon bebek gelisimi geriligi bunlari tetikliyormus keza benim düşük cikti doktor takip edicez dedi
.oyuzden sordum anladim canım
Benimde oluyor mesela şuanda var hatta hafif bi vajinal ağrım da oluyor. Birde akıntım fazla. Normal diyor doktor ama rahatsız ediciKızlar arada halen hafif kasık ağrılarım oluyor sizde de var mı ? Neden oluyordur ki
bende bazen öyle diyorum ama dediğin gibi gene yapıyom benimkinin elinden hiç gelmez yemek falanEşim sıralıyor git kendin yap dediydim gene kıyamadım birazdan yapicam
Cnm üç kız annesi olmak bence çok güzelMerhaba kizlar 16+5 oldum hala cinsiyeti bilmiyorum. Instada 2 sayfaya gonderdim ikiside kiz dedi . 2 kizim vardi sanirim 3. De kiz.
bende bazen öyle diyorum ama dediğin gibi gene yapıyom benimkinin elinden hiç gelmez yemek falan
Amin canım. Teşekkür ederim.Gözün aydın cnm