- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #6.221
Sizin evdeki otomatik ölçen ise o cihazlara tam güven olmuyor. Sağlık ocağında hemşire kendisi ölçüyordur dinleyerek muhtelemen. ?insallah
bugun ulasti elime tansiyonum hep 11 cikiyor ama saglik ocaginsa 130 120 falan cikiyo
doktorum yazın da havuza göndermedi doktor girme dedi enfeksiyon kaparsın uğraşırız dedi ki normalde bile enfeksiyon riski.Ben yazıldım yüzmeye önümüz kış olduğu için doktor onaylamadı ısıtmalı havuzlardaki kloru gözenekler sıcak su olunca etmiyormuş bebeğe zararı oluyormuş paramı da iade etmediler öyle yandı canım zaten doktor izin verse de kanama alanı başladı yine gidemeyecekmiştim kısmet değilmiş soğuk su havuzunda yaza doğru sıkıntı olmuyormuş ama
Ara ara oluyor bendeBenim iki gündür tam göğsümün altı sanırım midem ağrıyor mesai sonuna doğru.Sizde de oluyor mu kızlar ve organlarım yer değiştiriyor sanki gümbür gümbür sesler bide içerde.
Bilmiyorum canım orasını da bana sadece sıcak su havuzlarında buharla vücut tüm kloru emiyor bebeğe zarar verir dedi.doktorum yazın da havuza göndermedi doktor girme dedi enfeksiyon kaparsın uğraşırız dedi ki normalde bile enfeksiyon riski.
Aynen şehir hastanesi cidden gidilecek yer degil. Benim gittiğimde Zekai Tahir burakdaydi operatör DR. Alanında iyi bı kadın şimdi özele geçmiş ona başladım inşallah iyi gider herşey. Raporuda o verdi zatenBende doktorumu değişcem özelde gittiğimi iyiki paket olarak almamışım o kadından şimdi iyi bir doktor buldum gibi doç dr. Mehmet Fırat Mutlu var ona gidicem artık yüksek riskli gebelilik uzmanı perinatoloji alanı Şehir hastanesine hiç güvenmiyorum hep asistan doktor kafasını bile göstermiyor sağolsun değil muayene etmek.
O zaten ayrı havuz enfeksiyona da sebeb olabiliyor en güzeli pilates doktor izin verirse oda.Bilmiyorum canım orasını da bana sadece sıcak su havuzlarında buharla vücut tüm kloru emiyor bebeğe zarar verir dedi.
omron 2 dir yanilmayi yok diyolar ama bilemiyorumSizin evdeki otomatik ölçen ise o cihazlara tam güven olmuyor. Sağlık ocağında hemşire kendisi ölçüyordur dinleyerek muhtelemen. ?
Canım geçmiş olsun. Kuyruk sokumu ağrısı olabilir. O yapıyor öyle.Yok aslında ciddi bir rahatsızlık vermiyor. kabız olmadım ama birkaç kez dışkılama yaparken kendimi zorladım bu birkaç gün içerisinde aslında bununla bile ilgili olduğunu düşünüyorum
İyi bari canım muayene ücreti nasıl aşırı pahalı muayene ücretleri ya doğum zaten başlı başına bir çöküş,Aynen şehir hastanesi cidden gidilecek yer degil. Benim gittiğimde Zekai Tahir burakdaydi operatör DR. Alanında iyi bı kadın şimdi özele geçmiş ona başladım inşallah iyi gider herşey. Raporuda o verdi zaten
9 kilo alsam göbek atarım ya, benim annemde aksine hep çok kilo almış.Tartıdan tartıya da fark ediyo gerçekten doktorun yanında ben de evdekinden fazla çıkıyorum 2 kg kadar ama eve gelince kilo yine aynı tamamen tartı kaynaklı onlarınki daha hassas olabilir tabi orda ayakkabı bot falan da oluyo üstümüzde o da etkiliyo. İnşallah hiçbirimiz 30 kilo almayız ya annem beni 9 kg alıp 4 kg doğurmuş keşke ben de ona çeksem
Eskişehir'de bu şekilde malesef. Hepsi aynı, anlaşmış gibiler.İyi bari canım muayene ücreti nasıl aşırı pahalı muayene ücretleri ya doğum zaten başlı başına bir çöküş,20 bin buluyor rahat. Bir ton doktor ve hastane araştırdım diğer şehirler ne kadar uygun fiyatlar ya Ankara uçmuş resmen.
Ben de aynı durumdayım daha önce kaybettiğim içinKizlar kimseyi darlamak istem
İnanılmaz panik var üstümde. Bebeğini kaybeden arkadaşlar felan varya benim korkularım arttı. Mideyi kusmayı bıraktım acaba bebek iyi mi kalbi atıyor mu diye düşünüp duruyorum. Allah'ım yardım etsin bu günleri nasıl geçireceğim bilmiyorum.
Vay halimize önceden köşeye para koyamadığıma çok pişmanımEskişehir'de bu şekilde malesef. Hepsi aynı, anlaşmış gibiler.
Sağlık ocağındaki otomatik cihaz değildir diye düşünüyorum o daha doğruduromron 2 dir yanilmayi yok diyolar ama bilemiyorum
saglik ocagindaki daha iyi bide oturtuyo yarim saat
Yarın tam 8 hafta olacak canımNormal canım herkesten kan gelecek diye bişey yok vücudun emer inşallah kaçıncı haftadasın? Yat dinlen ben 6 haftadan beri yatıyorum inan sırtım falan uyuştu artık yatmaktan ama sadece evin içinde geziniyorum arada kalkıp progestanı sabah akşam fitil olarak kullanıyorum baya faydasını gördüm alanlarım küçüldü ondan sonra şimdi bendede leke durdı korkuyorum içerde büyüyor sa alan sızıntı yok diye ama yapacak pek bişeyimiz yok bu konuda yatıp dinlenmek dışında yat ki rahmin yer çekimi ile baskı yapmasın 12. Haftadan sonra daha aza iniyormuş risk bebek büyüdükçe de daha önemsiz oluyormuş kanama alanları.
Kullanman gerekmese şart olmasa vermezlerdi.İltihap enfeksiyon hem sana hem bebeğe daha zararli. Antibiyotik içmekle bişey olmuyor ben içmiştim oğlumda hiçbir sıkıntı olmadı için rahat olsunDayanamadığım için gittim doktora, antibiyotik yazdı. Doktorum dan rapor istedi doktorum da onayladı.çok tedirginim kullanmaya başladım ama aşırı da ağrı çekiyorum.. Öyle bir çıkmaz ki bu.. Umarım bebeğime birşey olmaz
15.500 e aldim canım Medical parktaİyi bari canım muayene ücreti nasıl aşırı pahalı muayene ücretleri ya doğum zaten başlı başına bir çöküş,20 bin buluyor rahat. Bir ton doktor ve hastane araştırdım diğer şehirler ne kadar uygun fiyatlar ya Ankara uçmuş resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?