- 26 Kasım 2022
- 1.085
- 1.715
- 30
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #35.401
Emzirerek uyutuyorum ben, bazende eşim ayaklarında sallayarak uyutuyor yani evet destekli uyuyor ama meğersem bunun pek önemi yokmuş. Desteksiz uyutucam diye çocuğu perişan edecektim iyi ki etmemişimCanım destekli mi uyutuosun maşallahgün içinde neler veriyorsun zahmet olmazsa örnek bir menü yazar mısın bir de günde 3 saat uyuyor mu bu kesintisiz uykunun sırrını çoook merak ediyorum
Gece uykusundan ne kadar süre önce yemeğini bitirmiş oluyor yada gündüz uyku öncesi de , teşekkürler yanıtın içimEmzirerek uyutuyorum ben, bazende eşim ayaklarında sallayarak uyutuyor yani evet destekli uyuyor ama meğersem bunun pek önemi yokmuş. Desteksiz uyutucam diye çocuğu perişan edecektim iyi ki etmemişimGündüz iki uyku yapıyor ilk uykusu 1-1,5 saat sürüyor ikinci uykusu 1 saat sürüyor. Kahvaltıda keçiboynuzu unlu ve tam buğday unlu krep yaptım, içine labne sürdüm. Yanına çeyrek avokado ve tahin pekmez yedirdim. Öğlen için yeşil mercimek + patates + havuç + köfte harcı koyduğum bir köfte yaptım. Akşamüstü gibi meyveli bir şeyler yapıyorum. Akşam kıymalı bezelye yemeği + yoğurtlu fırınlanmış kabak
tüm öğünlerde bir saat önceden bitirmiş oluyor yemeğini, gece uykusunda 2 saat önceyi bulabiliyor. Yanıtlamak için buradayımGece uykusundan ne kadar süre önce yemeğini bitirmiş oluyor yada gündüz uyku öncesi de , teşekkürler yanıtın içim
Ferro sanolu ben kullanıyorum canım gebelikten beri bi tık kabız yapıyor. B12de ocean kullanıyorum oğlana diğerini bilmiyorum yaniEki Görüntüle 3430245 Eki Görüntüle 3430246
Kizlar bizim kan değerlerimiz düşük çıktı
Özellikle demir feritirin B12 vitaminleri çok düşük dedi doktor iğne verdi 3 hafta olacak şekilde
1 ay sonra kontrol gel dedi
Diğeri bildiğin iğne sağlık ocağına gidip yaptırıyorumFerro sanolu ben kullanıyorum canım gebelikten beri bi tık kabız yapıyor. B12de ocean kullanıyorum oğlana diğerini bilmiyorum yani
Şurup olarakmi kullanıyorsun yada haplarida var biliyorsunFerro sanolu ben kullanıyorum canım gebelikten beri bi tık kabız yapıyor. B12de ocean kullanıyorum oğlana diğerini bilmiyorum yani
Yok sprey şeklinde b12 tek fıst sıkıyorum günde.Şurup olarakmi kullanıyorsun yada haplarida var biliyorsun
Geçmiş olsunKızlar hayırlı akşamlar, atopik bebe anneleri ne kullanıyorsunuz iyi geldi demiştiniz. Atopi değiliz ama kuruluk ve kaşıntı var
Him anladım canımYok sprey şeklinde b12 tek fıst sıkıyorum günde.
Valla ikinci trimester ile azıcık daha enerji gelmeye başladı mide de toparlıyo yavaştan inşallah güzel 3 aylık döneme giriyoruzHim anladım canım
Hamilelik nasıl geciyor
İkinci trimester en rahatı keyfine cikartValla ikinci trimester ile azıcık daha enerji gelmeye başladı mide de toparlıyo yavaştan inşallah güzel 3 aylık döneme giriyoruzson 3 ay ağlamaya başlarım burda
Sorma valla şimdiden acaba nasıl geçecek diye düşünüyorum çok kilo almamaya çalışıyorum biraz daha kolay olsun diyeİkinci trimester en rahatı keyfine cikart
3 trimester zaten bildiğin zehir
Teşekkür ederim canım tez zamanda geçer inşallah kıyafet değişirken bile kanatıyor kollarınıGeçmiş olsunbizde de bazı gıdalarda oldu öyle uzunda sürdü en iyi gelen krem la roche posay lipikar oldu diyebilirim pahalı ama bereketlide baya uzun süre gidiyo
Ne zamandır kullaniyosun Dr ne kadar kullan dedi? Biz de 1 şişeyi bitirdik ama devam edecek miyiz bilmiyorum Dr a da gitmedik bu aralarYok sprey şeklinde b12 tek fıst sıkıyorum günde.
B12 çok düşük gelmiş sanırım bu 5 ampul 1000 unite. Biz ocean kullanıyoruz 500 unite 30 paf. Dozu yüksek yani sizinkininDiğeri bildiğin iğne sağlık ocağına gidip yaptırıyorum
Çok geçmiş olsun yaa kıyamamTeşekkür ederim canım tez zamanda geçer inşallah kıyafet değişirken bile kanatıyor kollarınıyazda geliyor kısa giyince mahvolur biran önce iyileşip rahatlaması lazım
Bir süre vermedi yaa bide iğneden daha az etkili olduğu için uzun vadede işe yarıyo sprey. Biz ikinciye geçtikNe zamandır kullaniyosun Dr ne kadar kullan dedi? Biz de 1 şişeyi bitirdik ama devam edecek miyiz bilmiyorum Dr a da gitmedik bu aralar