- 11 Eylül 2018
- 266
- 422
- 27
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #35.321
Ayy masallah hızlı çıktı sıpaÇok şükür bizde de herşey yolunda
Benim oğlumda tam yürüyor diyebilirim artik
Sürekli oyun oynuyoruz beyfendiyle
Hayır açılmıyorElinle bastırınca rengi açılıyor mu?
Acaba zor bi diş mi geliyor kiKızlar oğlum 3 gün çok ateşlendi enfeksiyon vs zannettik doktora götürdük 7. Dişi geliyor dedi 6 diş çıkardık hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştık iştahlı olan bebeğimin iştahıda gitti geçici bir süreç mi acaba bilemiyorum
Tabi kiiii bayılıyor sallanmaya neden kötü bir şey mi yapıyoruz yoksaKizlar selam parka goturunce salincakta salliyor musunuz ?
Evet sallıyorum her gün çıkıyoruz ve her gün sallanıyoruz inanılmaz mutlu oluyor. Birlikte kaydıraktan kayıyoruz felan yeniden çocuk oldum çok eğleniyorumKizlar selam parka goturunce salincakta salliyor musunuz ?
Kizlar selam parka goturunce salincakta salliyor musunuz ?
yok yok sadece meraktan sordum ,mikrop durumu beni de sorguluyor da o yüzden dedim her yerle dişlerini kaşıyor ya o yüzden :))Tabi kiiii bayılıyor sallanmaya neden kötü bir şey mi yapıyoruz yoksa
benim kızım da çoook seviyor ama bebek arabasında kemerden kurutulup ayağa kalkıyor maalesefEvet sallıyorum her gün çıkıyoruz ve her gün sallanıyoruz inanılmaz mutlu oluyor. Birlikte kaydıraktan kayıyoruz felan yeniden çocuk oldum çok eğleniyorumBen evde tutamıyorum benim kızı resmen dışarısını istiyor kapıyı gösteriyor bana
ayneeeeeenBende sallıyorum ama benim mikrop takıntımdan dolayı aklıma milyonlarca hastalık kapma senaryosu geliyor
Kemerden kurtulup ayağa nasıl kalkabilir ki beş nokta emniyet kemeri değil mi? Belini felan tutuyor yani imkansız gibiyok yok sadece meraktan sordum ,mikrop durumu beni de sorguluyor da o yüzden dedim her yerle dişlerini kaşıyor ya o yüzden :))
benim kızım da çoook seviyor ama bebek arabasında kemerden kurutulup ayağa kalkıyor maalesefbu hafta başladı bu hareketere
ayneeeeeen
Ben de bir kere götürdüm örtü serip sallayasım geldiBende sallıyorum ama benim mikrop takıntımdan dolayı aklıma milyonlarca hastalık kapma senaryosu geliyor
Kol kısmı bağlı olmayınca bel kısmından kurtulyor aynı şekilde ikea mama sandalyesinden de çok kolay şekilde kurtulup ayağa kalkıyor.Kemerden kurtulup ayağa nasıl kalkabilir ki beş nokta emniyet kemeri değil mi? Belini felan tutuyor yani imkansız gibi
Aman çok dikkat et beş noktalı kemer dışında kullanma senKol kısmı bağlı olmayınca bel kısmından kurtulyor aynı şekilde ikea mama sandalyesinden de çok kolay şekilde kurtulup ayağa kalkıyor.
Fotoğraf atman mümkün mü özelden de atabilirsin istersen. Atopik dermatit olabilir çünkü benim kızımda vardı alerji kaynaklı olabiliyor. La Roche posay kullanıyorum çok memnun kaldımKızlar bebeğimin cildindeki kızarıklıklar artmaya başladı. Ensesinde arttı, gögüs kısımlarında çıktı bugünde ağız kenarlarında çenesinde çıkmış. Mustela ile nemlendirdim ama işe yaramıyor. Doktorumuz isilik dedi ama belli ki değil. Dermatolojiye götürmeyi düşünüyorum acaba bilgisi olan var mı ne uygular krem mi ilaç mı ? Bu ara aşırı huysuzlaştı bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kaşımaya çalışıyor üzerini çıkardığımda çok üzücü gerçekten
çektirmiyor ki telefon ilgisini çekiyor kıpır kıpır odaklanmıyor. Şöyle anlayayım kırmızı minik benekler var omuzdan gögüse kadar. Ensede ve köprücük kemiklerinin yakınlarında damga gibi 2 tane kızarıklık var. Bazen bir anda artıyor bazen pullanıyor bazende hafifliyor. Bugün sabah çenesinde de çıkmıştı şimdi tek tük var hafiflemiş ama diğer yerler aynı. Gıda vermeye korkar oldum sanırım alerjisi var. Bende aldırayım bugünFotoğraf atman mümkün mü özelden de atabilirsin istersen. Atopik dermatit olabilir çünkü benim kızımda vardı alerji kaynaklı olabiliyor. La Roche posay kullanıyorum çok memnun kaldım
Şimdi baktım bizimkide buna benziyor. bunu ne tetikliyor acaba. Kremin hangisi canım sana zahmet hemen alayımFotoğraf atman mümkün mü özelden de atabilirsin istersen. Atopik dermatit olabilir çünkü benim kızımda vardı alerji kaynaklı olabiliyor. La Roche posay kullanıyorum çok memnun kaldım
Detaylı mesaj attım, gıdaya da özellikle dikkat etŞimdi baktım bizimkide buna benziyor. bunu ne tetikliyor acaba. Kremin hangisi canım sana zahmet hemen alayım