- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.120
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.781
Hiçbir şey değiştirmedim sadece yeme içme olarak bir gün önce bizim tabaktan yedi ama tadımlık. Daha önce de tattığı şeylerdi. Acaba halı filan mı etkiledi diyeceğim ama farklı hiçbir şey yoktu. Çocuk sabah güzel kalktı öğleden sonraki uykusunu uyuyamadı şiş kalktı. Anlam veremedim.Baya ciddi reaksiyon göstermiş hemde. Bir farklı yenilen içilen fıstık ezmesi mi? Bazen deterjan değişimi falanda yapıyo öyle çok geçmiş olsun kuzuya
Valla saat gözetmeksizin fıstık o zaman her şey rutininde ziraHiçbir şey değiştirmedim sadece yeme içme olarak bir gün önce bizim tabaktan yedi ama tadımlık. Daha önce de tattığı şeylerdi. Acaba halı filan mı etkiledi diyeceğim ama farklı hiçbir şey yoktu. Çocuk sabah güzel kalktı öğleden sonraki uykusunu uyuyamadı şiş kalktı. Anlam veremedim.
Bioderma diğer kızımda hiç işe yaramamıştı şa Roche alayım eve hemenValla saat gözetmeksizin fıstık o zaman her şey rutininde ziraşimdi nasıl? Bu arada la roche posay lipikar krem çok etkiliymiş geçen bizimde bir alerjik egzamamız oldu nerdeyse sürdüğüm gibi geçti diyebilirim. Bioderma çok işe yaramadı bizde.
Ofof hiç kıyamam yaa neymiş bu kadar fıstık yaaaBioderma diğer kızımda hiç işe yaramamıştı şa Roche alayım eve hemen
Yani yer fıstığı çok alerjen kesinlikle daha da yemem sütten kesene kadqr
Şuan hala bedeni kırmızı
Sanki kaynar suyla haşlanmış gibiama keyfi yerinde. Yüzü arada atıyor hemen sensiderm sürüyorum kaşıntı geçiyor.
Dünkü şişlik göz etrafı morarma geçti. Kulaklar normale döndü. Beden sanırım biraz daha geç iyileşiyor
Aha sendemi hamilesin hadi gözün aydın cnm sağ sağlım kucağına alırsın inşallahTeşekkür ederimsize de çok geçmiş olsun
Çok halsizdi birazda hirlamasi vardı. Senin bebis nasıl oldu umarım daha iyidirSizde ateş disinda başka bi belirti varmı?
Ben dis yüzünden olduğunu sanetmiyorum ateş bu kadar sürmez dişte bence
Sağ ol canımAha sendemi hamilesin hadi gözün aydın cnm sağ sağlım kucağına alırsın inşallah
Yok kız belli değil inadım inat diyor resmen 13+6 Ken gitmiştim doktor pipi göremiyorum dedi ne desem olmaz belki pipisi küçüktür dedi sonradan büyür biz net birşey olunca söylerim dedi hal buki bacak arasında gördük ama birşey demedi 15 haftalık olduk hala beklemedeyim 29 zunda gidicem tekrar bakalımSağ ol canımseninkinin cinsiyeti belli olmuştur artık herhalde??
Hadi hayırlısı kız olsa güzel olur 2 kız 2 erkek dukkani kapatırsın artıkYok kız belli değil inadım inat diyor resmen 13+6 Ken gitmiştim doktor pipi göremiyorum dedi ne desem olmaz belki pipisi küçüktür dedi sonradan büyür biz net birşey olunca söylerim dedi hal buki bacak arasında gördük ama birşey demedi 15 haftalık olduk hala beklemedeyim 29 zunda gidicem tekrar bakalım
Aynen bakalım nasip ya kız erkek fark etmiyor yeterki sağlıklı olsunHadi hayırlısı kız olsa güzel olur 2 kız 2 erkek dukkani kapatırsın artık
Daha yolun basindayizAynen bakalım nasip ya kız erkek fark etmiyor yeterki sağlıklı olsunkaç haftalık cnm bellimi
Göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor ben hamile kaldığımi 8 haftalıkken öğrenmişim hiç fark etmedim resmenDaha yolun basindayiz4+5 şu an
Benim hamilelik geçmiyo ya stresten belirsizliktenGöz açıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor ben hamile kaldığımi 8 haftalıkken öğrenmişim hiç fark etmedim resmen
Yer fıstığı ve diğer kuruyemişlere bizdede aynı tepkiyi veriyor vücudu çok az bi fıstık yemiştim geçen sabah uyandığında kızarmıştı 12 saat sonra falanHiçbir şey değiştirmedim sadece yeme içme olarak bir gün önce bizim tabaktan yedi ama tadımlık. Daha önce de tattığı şeylerdi. Acaba halı filan mı etkiledi diyeceğim ama farklı hiçbir şey yoktu. Çocuk sabah güzel kalktı öğleden sonraki uykusunu uyuyamadı şiş kalktı. Anlam veremedim.
Aynen zaman geçmiyor sanki evet 8 ay iki günlük olduk bizde zaman geçti su misali emeklemeye başladık disimiz çıktıBenim hamilelik geçmiyo ya stresten belirsizliktenama doğumdan sonrası hızlı geçti. Bebisler ne zaman 8 aylık oldu anlamadım
8 ay 4 günlük oldu bizimki de. Geçen hafta emeklemeye başladı her yeri kurcalıyor mecburen odanin şeklini şemalini değiştirdikAynen zaman geçmiyor sanki evet 8 ay iki günlük olduk bizde zaman geçti su misali emeklemeye başladık disimiz çıktı
Yakında ünitenin kapakları yerinden kopucak resmen mutfak cekmeceleri imkanım olsa yukarı kaldiricam8 ay 4 günlük oldu bizimki de. Geçen hafta emeklemeye başladı her yeri kurcalıyor mecburen odanin şeklini şemalini değiştirdikalt 2 diş üstten de 1 diş çıktı. Aba baba bi şeyler diyo bi de arada canı isterse
Bizim ünite tehlikeli oldu kaldırdık mecburenYakında ünitenin kapakları yerinden kopucak resmen mutfak cekmeceleri imkanım olsa yukarı kaldiricam
Saol canım :)Sonradan çıkıyormuş işte önce sebepsiz birkaç gün ateşle başlıyormuş. İnşallah bişey değildir ya çok geçmiş olsun
Dün acilde yapıldı hemoglabin 9 çıktı malesefKızlar bebelere kan tahlili yaptıran var mı? Demir ilacı için.
Geçmiş olsun ben öyle durumlarda hemen acile götürüyorum bı iğne yapıyorlar geciyo hemen bide iki tane surupu var sanırım alerest mi o da iyiKızlar dün çok kötü ağzı gözü şiş uyandı bebeğim. Daha sonra kafadan kulaklardan başlayarak sırtı göğsü karnı her yeri kıpkırmızı oldu benek benek nokta nokta oldu. Alerjik döküntü diye yorumladım. Yüzü bayağı fena oldu. Neye reaksiyon gösterdi bilmiyoruz 24 saat önce tükettiğim yer fıstığı mı acaba diye düşünüyorum ama 24 saat sonra etki eder mi yahu? Şu an daha iyi, en azından şişlik azaldı yüzü geçti (bepanthol sensiderm sürdüm) kulakları yüzü sırtı karnı bez kısmı… bazı noktalara da sudokrem sürdüm.
Bir çay kaşığı deloday içirdim. Bunları dün akşam yaptım.
Sensiderm kaşıntıyı iyice rahatlattı ama etkisi 30 dakika sonra ortaya çıkıyor. Bayağı süre üzüldü kaşınmaktan:/ deloday şurup bence işe yaramadı ama bendeki eskiydi ondan olabilir
Bizimde aynı öyle ama ateside çok vardı götürdüm acile çok enfeksiyon var dendi hızlı nefes alıp veriyo dedi serum verdi hatta yatış yapilabilir dendi kan gazı iyi olunca pazartesi goturcem inşallah tekrarÇok halsizdi birazda hirlamasi vardı. Senin bebis nasıl oldu umarım daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?