- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.801
Şimdi okuyabildim de eee bu benim kızımın başına gelen resmen, sadece benim kızımın sırtı çok kötü suratında şişlik olmadı. Doktor bana atopik dermatit dedi, zaditen damla verdi. Ama asla işe yaramıyor arkası pütür pütür oldu, 3 gün oldu geçmedi. Bende fıstık ezmesi yemiştim ama sanki polen alerjisi gibi geldi bana. Çünkü bende ve eşimde var ve bu ara sürekli papatyalara falan maruz kaldı, bahçeye gitmiştik ondan sonra oldu. Bioderma siparişi vermiştim şimdi kötü diyorsanız la Roche alayım. Nasıl geçti mi senin biraz?Kızlar dün çok kötü ağzı gözü şiş uyandı bebeğim. Daha sonra kafadan kulaklardan başlayarak sırtı göğsü karnı her yeri kıpkırmızı oldu benek benek nokta nokta oldu. Alerjik döküntü diye yorumladım. Yüzü bayağı fena oldu. Neye reaksiyon gösterdi bilmiyoruz 24 saat önce tükettiğim yer fıstığı mı acaba diye düşünüyorum ama 24 saat sonra etki eder mi yahu? Şu an daha iyi, en azından şişlik azaldı yüzü geçti (bepanthol sensiderm sürdüm) kulakları yüzü sırtı karnı bez kısmı… bazı noktalara da sudokrem sürdüm.
Bir çay kaşığı deloday içirdim. Bunları dün akşam yaptım.
Sensiderm kaşıntıyı iyice rahatlattı ama etkisi 30 dakika sonra ortaya çıkıyor. Bayağı süre üzüldü kaşınmaktan:/ deloday şurup bence işe yaramadı ama bendeki eskiydi ondan olabilir
Bize enfluvir ve azitro vermişti size ne verdikizlar acildeki doktor iki çeşit antibiyotik yazmış
Gunde 4 kaşık antibiyotik çok degilmi vala ben kıyamıyorum vermeye bı yandanda vermesem daha kötü olur diyeTomrisx sanada iki çeşit vermislermiydi
Hahahahaha cok iyiHamile arkadaşları tebrik ediyorum kızlarbenim oğlumu dogurdugumdan beri en büyük kabuslarım tekrar hamile kalmam mesela daha bugün gördüm yeniden hamileymisim falan o kadae çok ağlıyordum ki rüyamda hiç hazır değilim diye
Geçmiş olsun canım bizim doktor iki tane krem vermişti çok iyidi adını hatırlamıyorum yazarım ama size iyi gelir mi bilmemŞimdi okuyabildim de eee bu benim kızımın başına gelen resmen, sadece benim kızımın sırtı çok kötü suratında şişlik olmadı. Doktor bana atopik dermatit dedi, zaditen damla verdi. Ama asla işe yaramıyor arkası pütür pütür oldu, 3 gün oldu geçmedi. Bende fıstık ezmesi yemiştim ama sanki polen alerjisi gibi geldi bana. Çünkü bende ve eşimde var ve bu ara sürekli papatyalara falan maruz kaldı, bahçeye gitmiştik ondan sonra oldu. Bioderma siparişi vermiştim şimdi kötü diyorsanız la Roche alayım. Nasıl geçti mi senin biraz?
TeşekkürlerHamile arkadaşları tebrik ediyorum kızlarbenim oğlumu dogurdugumdan beri en büyük kabuslarım tekrar hamile kalmam mesela daha bugün gördüm yeniden hamileymisim falan o kadae çok ağlıyordum ki rüyamda hiç hazır değilim diye
Teşekkür ederiiiizHamile arkadaşları tebrik ediyorum kızlarbenim oğlumu dogurdugumdan beri en büyük kabuslarım tekrar hamile kalmam mesela daha bugün gördüm yeniden hamileymisim falan o kadae çok ağlıyordum ki rüyamda hiç hazır değilim diye
hahahaha ilk bebeğime bile çok zor ikna ettim 4 yıl beklediTeşekkür ederiiiizvalla bacım sakın kendini ikinci çok kolay oluymuş ahahah kocaya sopayı göster uzak dursun
Ayyy mantıklı inşallah sağlıkla kucağına da alırsınTeşekkürlervalla ben birini zor doğurdum yaşım da geciyo hani öyle bekliyim sonra yaparım diyecek vaktim de yok garantim de yok bi de ben tek çocuktum o yüzden herhalde 2-3 çocuk olsa fena olmaz diyorum
İnşallahAyyy mantıklı inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
Geçmiş olsun evet bizimki geçti çok şükür. Çok sıkıntılı geçirdik o geceyi. Ufak ufak toparlanma olmasaydı acile geçecektim.Şimdi okuyabildim de eee bu benim kızımın başına gelen resmen, sadece benim kızımın sırtı çok kötü suratında şişlik olmadı. Doktor bana atopik dermatit dedi, zaditen damla verdi. Ama asla işe yaramıyor arkası pütür pütür oldu, 3 gün oldu geçmedi. Bende fıstık ezmesi yemiştim ama sanki polen alerjisi gibi geldi bana. Çünkü bende ve eşimde var ve bu ara sürekli papatyalara falan maruz kaldı, bahçeye gitmiştik ondan sonra oldu. Bioderma siparişi vermiştim şimdi kötü diyorsanız la Roche alayım. Nasıl geçti mi senin biraz?
Çok teşekkürler. Keşke olmasalarLadyMorganas senin bu bebe niye bu kadar hasta oldu ya, yavrum alerjiden dolayı bağışıklığı hep sıkıntılı. Allah şifa versin sana da kolaylık versin canım
Alerset bende de var deloday işe yaramayınca ondan verecektim ama hafiflemeye başlayınca vermedim. Hastaneye son raddeye gelince gidiyorum çünkü gidince daha çok hasta oluyoruz.
Tomrisx geçmişler olsun çocuklar bebeler hiç hasta olmasa keşke
Yine gittim doktora bir krem verdi ama kortizonlu olduğu için kullanmak istemiyorum bakalım bir süre daha normal kremlerden sürerek devam edeceğim çok şükür ki bir kaşıntısı huzursuzluğu yokGeçmiş olsun canım bizim doktor iki tane krem vermişti çok iyidi adını hatırlamıyorum yazarım ama size iyi gelir mi bilmem
Çok şükür geçmiş senin ne güzel, benim kızımın kızarıklığı önde de olmaya başladı, o yüzden kedi tüyü mü tetikliyor diye düşünmeye de başladım. La Roche aldım artık bugün hatta yıkama ürününü de aldım, sabah önce onunla yıkayıp sonra krem süreceğim inşallah işe yarar da geçer kızarıklıkları. Yoksa mecbur kortizonlu krem kullanacak gibiyim ki hiç istemiyorumGeçmiş olsun evet bizimki geçti çok şükür. Çok sıkıntılı geçirdik o geceyi. Ufak ufak toparlanma olmasaydı acile geçecektim.
Bioderma kötü demiyorum ama benim ilk bebeğimde işe hiç yaramadı. Kişiden kişiye değişiyordur belki. Bepanthol işe yarıyor bizde. Bir de pheebs la Roche dedi onu da alacağım. Her tuşa basıyorum. Zaditen işe yaramıyorsa deloday ya da zyrtek filan veriyorlar ama dürüst olmak gerekirse o ilaçların hiçbiri ciddi anlamda işe yaramıyor. Gerçek alerjik reaksiyonlar çok daha ağır tedavi gerektiriyor.
Papatyalar da çok alerjendir. Hatta çayını içmemek gerekiyor bile emzirirken
Yüzündeki bedenindeki kabartılar akıntılı yaraya dönüşmeden kullan kremleriÇok şükür geçmiş senin ne güzel, benim kızımın kızarıklığı önde de olmaya başladı, o yüzden kedi tüyü mü tetikliyor diye düşünmeye de başladım. La Roche aldım artık bugün hatta yıkama ürününü de aldım, sabah önce onunla yıkayıp sonra krem süreceğim inşallah işe yarar da geçer kızarıklıkları. Yoksa mecbur kortizonlu krem kullanacak gibiyim ki hiç istemiyorum
Amin saol canım bende anladım 3 gün ara ara ateşi oluyordu fazlada huzursuz değildiLadyMorganas senin bu bebe niye bu kadar hasta oldu ya, yavrum alerjiden dolayı bağışıklığı hep sıkıntılı. Allah şifa versin sana da kolaylık versin canım
Alerset bende de var deloday işe yaramayınca ondan verecektim ama hafiflemeye başlayınca vermedim. Hastaneye son raddeye gelince gidiyorum çünkü gidince daha çok hasta oluyoruz.
Tomrisx geçmişler olsun çocuklar bebeler hiç hasta olmasa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?