- 30 Haziran 2023
- 663
- 464
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #32.401
Tamamen komple değişiyot yani sonradan uzayabilir ve kemer gelebilir ?Burun değişiyor maalesef ama iyi düşün size çekmiştir bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen komple değişiyot yani sonradan uzayabilir ve kemer gelebilir ?Burun değişiyor maalesef ama iyi düşün size çekmiştir bence![]()
Ben kendim için bile hiç üşenmem bir sürü şey yaparım seviyorum mutfağıValla üşenene büyük olay sevene aşırı keyifli ben zaten mutfakta çalıştım bana eğlenceoh şifa olsun bebikoya başlatır inşallah
Evet tecrübeyle sabit benim çok güzelmiş bebekken hatta orta okula kadar güzelmiş burnum sonra hafif kemerli olduTamamen komple değişiyot yani sonradan uzayabilir ve kemer gelebilir ?
Vardır bir bildiği artık 1 aycık daha annesiBen kendim için bile hiç üşenmem bir sürü şey yaparım seviyorum mutfağıama doktordan veto yedik daha başlamıyor ek gıdaya
![]()
Beni de öyle şimdiden uykularım kaçıyor, doktor hemen biticek fazla sürmez dedi 15-20 dk öylemi gerçektenBiz 4 aylliken yaptirdik ilk uc gun huzursuzdu sonrasi guzel gecti
Kestikten sonra bakimi cok iyi yapilmali
Insallah guzel gecer bizide o gece uyku tutmadi heyecandan duşunceden nasil olcak diye
Sabırla bekliyorumVardır bir bildiği artık 1 aycık daha annesi![]()
Çok geçmiş olsun size de teşekkür ederim bilgiler için inşallah biz de güzelce atlatırız bu süreci insan ister istemez geriliyorSünnet öncesi inanılmaz stres yapmıştım ben de. Biz de daha yeni yaptırdık. Deneyimlerimi anlatayım kısaca.
Genel olarak süreç rahat geçti. Sıkıntılı üç dört nokta oldu. İlki lokal anestezi için iğne yapılmasıydı. Bizim sünnet ettirdiğimiz hastane yanında olmamıza izin veriyordu dolayısıyla her aşamada yanındaydık ve uyuşturucu iğne yapılırken öncesinde krem sürmüş olmamıza rağmen canı çok yandı ve çok ağladı ben de onunla birlikte perişan oldum ama masadan kalkar kalkmaz ağlaması bitti. İkinci olarak sünnet operasyonunun sonlarına doğru bir kriz yaşadık ama o bizim sıpanın huyundan dolayı oldu biraz da. Çabuk sıkılan ve yatmayı sevmeyen bir bebek, biz de sünnet öncesi uyutmayı başaramadık uyanık olarak yatınca da 10 dk boyunca hareketsiz yatmak hoşuna gitmedi en son ben operasyon masasının üzerine kapanmış emzirmeye uğraşıyodum ağlamaktan katılmasın diye. O noktada canının yanmadığını bildiğimden içim rahattı. En en en zoru ilk çiş oldu benim için. O kadar çok ağladı ki çişini yaparken şimdi bile aklıma geldikçe kötü oluyorum. Buna hazırla kendini ilk öişte büyük ihtimalle çok ağlayacak ama 1-2 dk falan sürüyor sonra bitiyor.
Drun önerdiği ağrı kesicileri önerdiği saatlere uygun verince bir daha hiç ağrı yaşamadık çok şükür. Ben sadece bizimki şurup içmeyi asla sevmediği için gece şurup krizi yaşatmak yerine fitil verdim. Şimdi de sadece krem ve bardak kullanarak iyileşmesini bekliyoruz. Yukarda saydıklarım hariç şükürler olsun ki hiçbir sıkıntı yaşamadım. Önceden kendimi sıktığıma değmezmiş.
Size de şimdiden gelmiş geçmiş olsun![]()
Ben de aynı şeyi düşünüyorum bebegimi şuan odada bırakıp çıkmaya ben hazır değilim o minicik nasıl hazır olsunEvet alt iki dişi geldi şimdi üst iki geliyo heralde huysuzeh annesi geliyo demektir parmaklıkla kaşı bol bol diş etlerini. Kesinlikle ben anladım ki uyku eğitimi için ideal zaman 8 - 10 ay arası oda 8.aydaki ayrılık kaygısı minimumda olursa hani erkenden eğitim vermeye çalışmanın bi manası yok
rutin ve düzen mantıklı evet çocuk uykunun geliyo olduğunu bilmeli ama yatırayım iyi geceler diyeyim uyusun cıksss
Evet cabuk yapiyolar sizinki dikisli yapilcak degilmi?Beni de öyle şimdiden uykularım kaçıyor, doktor hemen biticek fazla sürmez dedi 15-20 dk öylemi gerçekten![]()
Kaç defa kalkıyo gece? O konuda rahatladık biraz 1.5 saatte bir emmek istiyodu şimdi eğer kirli bezi yoksa 2 de ve 5te emip uykuya devam ediyo gece uykusu alıyorum çoğunluktaBen de aynı şeyi düşünüyorum bebegimi şuan odada bırakıp çıkmaya ben hazır değilim o minicik nasıl hazır olsunama rutine bağladık yatma saatleri belli bu yönde devam ederim zamanla daha az gece beslenmesine kalkarlar umarım
Benim 12 yaşıma kadar güzeldi ortaokulda kemerlendi ama babamın öyleydi resmen onun burnunun kopyasıKızlar komik olacak belki ama sormak istiom. kızımın burnu şuanda çok güzel benim ve eşimin burnu da güzel fakat kayınpederiminki ve görümceleriminki uzun ve hafif kemerli biraz. Burnu değişir mi bebeğimin yoksa böyle şuanki gibi minik düzgn şekilli devam mı eder ?
2 ve 5 gibi kalkıyordu bizimkide son 2 haftadır aynı saatte 9 da uyutmama rağmen 2 saatte bir kalkıyorKaç defa kalkıyo gece? O konuda rahatladık biraz 1.5 saatte bir emmek istiyodu şimdi eğer kirli bezi yoksa 2 de ve 5te emip uykuya devam ediyo gece uykusu alıyorum çoğunlukta![]()
Dikişli veya dikişsiz diye birsey söylemedi henüz doktor sadece lokal anestezi dedi.sizin nasıl yapılmıştıEvet cabuk yapiyolar sizinki dikisli yapilcak degilmi?
Benim 12 yaşıma kadar güzeldi ortaokulda kemerlendi ama babamın öyleydi resmen onun burnunun kopyası
Benimki 8 8 buçuk gibi uyuyor ama gece 2-3 saatte bir uyanıyorBebeğini 20.00 da uyutabilen var mı varsa sabah kaçta kalkıyorsunuzve kaç tane gün içinde uyku yaptırıyosunuz
Şimdi yeni uyuttum 20-21 arası uyuyor sabah yine 8-9 gibi kalkıyor günde 3 uyku yapıyorBebeğini 20.00 da uyutabilen var mı varsa sabah kaçta kalkıyorsunuzve kaç tane gün içinde uyku yaptırıyosunuz
gece emmek için uyanıyor mu peki sizde sadece anne sütü veriyordunuz değil mi?Şimdi yeni uyuttum 20-21 arası uyuyor sabah yine 8-9 gibi kalkıyor günde 3 uyku yapıyor
Sadece anne sütü evet, uyanıyor 3-4 kezgece emmek için uyanıyor mu peki sizde sadece anne sütü veriyordunuz değil mi?
Uyku ve uyanıklık sürelerini bi takip et derim. Uykumuz bozuk malum bende 2 saate çıkardım uyanıklığı ama tolere edemedi bambam. Bir ay önce 1.15dk uyanıklıktaydı. Şuan 1.30saat duruyor kolay uykuya geçmeye başladı. Sadece gece uykusu öncesi 2 2.5 saat bulabiliyo. Yani bebişi takip et biraz esnek davran bikaç gün2 ve 5 gibi kalkıyordu bizimkide son 2 haftadır aynı saatte 9 da uyutmama rağmen 2 saatte bir kalkıyorilk uyanışı 12-1 oldu sonra sabah 8 e kadar 2 saatte bir malesef