Benimde cuma uğur getirsin o mübarek gün kızlarAynen aynen benim de cuma günü oldu canım transfer, inşallah pozitif sonuçlarımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde cuma uğur getirsin o mübarek gün kızlarAynen aynen benim de cuma günü oldu canım transfer, inşallah pozitif sonuçlarımız olsun
Bende perşembe günü transfer oldum 1 gün var aramızda inşallah sırayla hayırlı haberler alırızBenimde cuma uğur getirsin o mübarek gün kızlar
İnşallah hep birlikte güzel haberler alalımBenimde cuma uğur getirsin o mübarek gün kızlar
Çok haklısın Hayırlı sağlıklı güzel sonuclara insallahAslında evet yasak ama bu doktora bağlı aslında. Ara vermenin bir sıkıntısı olmaz canım sonuçta senin kendini hazır hissetmen daha önemli
Bilgi için teşekkür ederim35 yaş yaş altı iki negatif denemeden sonra isterse çift embriyo transferi yaptırabiliyor
Amin canım inşallah tek embriyo mu transfer oldunMerhabalar 37 yaşındayım amh düşüklüğü var bundan dolayı tüp Bebek tedavisi başlanmıştı. Dün transferim yapıldı 2 gündür istirahat ediyorum. İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir
İnşallah tutunsun hayırlısıyla canım minik ellerKızlar yarın transfer olacağım nasipse hangi duaları okumuştu uz transfer anı yarın transfer olacak kimler var
bende cuma transfer oldum beklemedeyim meryem suresini okuyanilirsen okuKızlar yarın transfer olacağım nasipse hangi duaları okumuştu uz transfer anı yarın transfer olacak kimler var
Bende cuma transfer oldum. Çoğumuz cuma günü olmuş sanırım. Allah'ım hayırlı haberleri almayı nasip etsin hepimize kizlar. Dua edelim birbirimize tutunsun bize bebeklerimizbende cuma transfer oldum beklemedeyim meryem suresini okuyanilirsen oku
İnşallah kuzum tutunur Rabbim bu ay isteyen herkese anne olmayı nasip eder sağlıkla tutunur lar büyürler sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canlarımİnşallah tutunsun hayırlısıyla canım minik eller
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun zor bi süreçBende cuma transfer oldum. Çoğumuz cuma günü olmuş sanırım. Allah'ım hayırlı haberleri almayı nasip etsin hepimize kizlar. Dua edelim birbirimize tutunsun bize bebeklerimiz
evet baya kişiyiz bende bişi yok yani klasik hafif kasık batması var benim 3 yaşında kızım var ikinci bebek için nisan ayında malsef bi kimyasal oldu belirtilerede çok takılmayın kafaya taktıkca kendimizi dinliyoruzMaşallah cuma transfer olan epey kişi varız belirtileriniz olursa da burdan haberleşelim kızlar, benim henüz bi şey yok
Canım ben bursada jale gürlülere gidiyorum transferden sonra da pek bişey önermedi bir yerlere uzanma ağır kaldırma normal yaşamına devam edebilirsin dedi ben yatmak daha iyi mi olur diye sorduğumda da dinlenebilirsin ama sürekli yatmayı tavsiye etmiyorum kan akışını yavaşlatır rahime tutunmaya engel olur dedi ve transferden 1 gün sonra ilişki önerdi orgazm olmak tutunma ihtimalini arttıyo dediKızlar hangi doktora gidiyorsunuz ? Doktorunuz transferden sonra neler önerdi?
Bendede bir belirti yok kendimi de cok dinlemiyim diyorum ama insan yapamıyo umutlanmak istiyo işte ara ara bacaklarım ağrıyo onun dışında bişey yokKızlar bende 1 Şubat'ta transfer oldum ama hala bir belirtti yok olmayınca insan üzülüyor
Canım bana saatine dikkat et dedi o nedenle hep aynı saatte içiyorum beş dk falan oynuyor başka düzenli olarak biesteron kullanıyorum bir de fitil ve iğne var bana kalırsa aynı saatte içmeye çalışCanım merhaba bende dört defa iciyirum sizlere başka ne ilaçlar verdiler birde ben saatlerine dikkat edemiyorum sizce önemli mi