2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar yarın transfer olacağım nasipse hangi duaları okumuştu uz transfer anı yarın transfer olacak kimler var

Bende cuma transfer oldum. Çoğumuz cuma günü olmuş sanırım. Allah'ım hayırlı haberleri almayı nasip etsin hepimize kizlar. Dua edelim birbirimize tutunsun bize bebeklerimiz 🤲
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun zor bi süreç

Maşallah cuma transfer olan epey kişi varız 🥰🥰 belirtileriniz olursa da burdan haberleşelim kızlar, benim henüz bi şey yok ☺️

Maşallah cuma transfer olan epey kişi varız 🥰🥰 belirtileriniz olursa da burdan haberleşelim kızlar, benim henüz bi şey yok ☺️
evet baya kişiyiz bende bişi yok yani klasik hafif kasık batması var benim 3 yaşında kızım var ikinci bebek için nisan ayında malsef bi kimyasal oldu belirtilerede çok takılmayın kafaya taktıkca kendimizi dinliyoruz

Kızlar hangi doktora gidiyorsunuz ? Doktorunuz transferden sonra neler önerdi? 😇
Canım ben bursada jale gürlülere gidiyorum transferden sonra da pek bişey önermedi bir yerlere uzanma ağır kaldırma normal yaşamına devam edebilirsin dedi ben yatmak daha iyi mi olur diye sorduğumda da dinlenebilirsin ama sürekli yatmayı tavsiye etmiyorum kan akışını yavaşlatır rahime tutunmaya engel olur dedi ve transferden 1 gün sonra ilişki önerdi orgazm olmak tutunma ihtimalini arttıyo dedi

Canım merhaba bende dört defa iciyirum sizlere başka ne ilaçlar verdiler birde ben saatlerine dikkat edemiyorum sizce önemli mi
Canım bana saatine dikkat et dedi o nedenle hep aynı saatte içiyorum beş dk falan oynuyor başka düzenli olarak biesteron kullanıyorum bir de fitil ve iğne var bana kalırsa aynı saatte içmeye çalış

X