- 29 Kasım 2021
- 366
- 374
Amin amin inşallah ya icim içime sigmiyo sağlıkla gelsinlerMaşallah canım çok sevindim Hepimize kucağına almak nasip olsun inşallah Çok teşekkür ederim cevabın için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşallah ya icim içime sigmiyo sağlıkla gelsinlerMaşallah canım çok sevindim Hepimize kucağına almak nasip olsun inşallah Çok teşekkür ederim cevabın için
Avokado, ananas, kuruyemiş vsİnşallah sağlık ocağında ki doktor da demiş çok yeni dikkat etsin kendine diye tutunması için ne yemem lazım acaba yapabileceğim ekstra bişey var mı
4 adet var 2şer koydurcam bu sefer artık nasipse olur.Benim son iki taneydi artık bu defteri kapatacağız.. sizin var mı
Bende beşinci gün yaptım yani çıkmadı sanırım gölge gibi bişey vardı ama ben görmek istediğim için gördüm sanırım ama dediğin gibi olmasa çıkmaz kesinlikle var bişey kan sonucunu bize de haber et güzelce artar inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
Canım kan verdin mi merak ettim
Allah bir daha lazım etmesini.. sen nasılsın kalp atışını duydun mu kuzununevet canım bende kramplara dayanamadım 3 veya 4 aldım. Bulantıyı hatırlamıyorum.
Ben de düşük yaptım canım hayırlısı böyleymiş Allahtan gelene diyecek bişeyim yokBenim negatife döndü. Çok üzücü oluyor ama yılmak , pes etmek yok. şimdi 2 ay gibi ara verdik. Bu da bir gelişme öle düşünerek kendimi motive ediyorum canım sen de umudunu sakın kaybetme. Bizim yolumuzda biraz dönemeçli ama olucak inanıyorum. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
7 Haftalikti 6 haftalık çıktı vajinal bakilsaduyulur dedi belki doktor ama 10gune gel dedi. 1 hafta geriden geliyor şimdilik yolunda dedi doktor olabiliyormuş. İnşallah 20 martta canım. Sen nasılsın canımAllah bir daha lazım etmesini.. sen nasılsın kalp atışını duydun mu kuzunun
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bu haftalık bizim gibi tüp bebekler de nasıl hesaplanıyor son regl tarihine göre mi transfer tarihine göremi ?evet 14.gün istedi. bahceci biraz garantici sanırım burada 10. gün test yaptıranlar olmuş doktorun isteğiyle. 5.5 haftalık şuan. amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin
İnternette bir hesaplama sitesi vardı ben ordan hesapladım.Merhaba hayırlı olsun öncelikle bu haftalık bizim gibi tüp bebekler de nasıl hesaplanıyor son regl tarihine göre mi transfer tarihine göremi ?
Doktorunuz bir şey dedi mi :)İnternette bir hesaplama sitesi vardı ben ordan hesapladım.
Doktorum transfer gününden 14 çıkardı. Son adet tarihi olarak bunu girelim dedi. 17 şubatta transfer olmuştum. 3 şubat son adet tarihi dedik. Sanırım biraz daha büyüdükçe mi tam şekilleniyor haftası emin değilim
Evet çok yakınmış tarihlerimiz siz doktora gittiniz miTarihlerimiz yakın neredeyse 22 şubatta transfer oldum bende
Yok ben daha gitmedim benim doktorum 15 gün sonra kontrol dedi bekliyorumEvet çok yakınmış tarihlerimiz siz doktora gittiniz mi
Hadi inşallah güzel haberlerle gel çok şükür daha iyiyim ev iş çocuk derken sanki biraz atlattım gibi. Yarın kontrol var parça kalip kalmadığına baktircam7 Haftalikti 6 haftalık çıktı vajinal bakilsaduyulur dedi belki doktor ama 10gune gel dedi. 1 hafta geriden geliyor şimdilik yolunda dedi doktor olabiliyormuş. İnşallah 20 martta canım. Sen nasılsın canım
Canım bence var benimde yarın kan günüm cuma test yaptım çok çok silik çıktı kan verdim 6.34 çıktı bugün yine test yaptım böyle çıktı var olmasına var da umarım sağlıkla artarKızlar bana da yardım edin nolur delircem düşünmekten 3. Gün embriyosu 3. Gün transfer oldu bugün 11. Gün yarın kan verme günüm cumartesi ve bugün test yaptım sonuç böyle üstteki dünün alttaki bugünün acaba var mı umut oluyor bana çok stresliyim bu arada progestan fitil ve progestan dex iğne kullanıyorum 8. Günü erken gebelik test yapmıştım negatifti evde bundan vardı bende bu testten yaptım 2 gündür