2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Bende beşinci gün yaptım yani çıkmadı sanırım gölge gibi bişey vardı ama ben görmek istediğim için gördüm sanırım ama dediğin gibi olmasa çıkmaz kesinlikle var bişey kan sonucunu bize de haber et güzelce artar inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur

İnşaAllah pazar günü vericem testi tam gününü beklicem

Benim negatife döndü. Çok üzücü oluyor ama yılmak , pes etmek yok. şimdi 2 ay gibi ara verdik. Bu da bir gelişme öle düşünerek kendimi motive ediyorum canım sen de umudunu sakın kaybetme. Bizim yolumuzda biraz dönemeçli ama olucak inanıyorum. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Ben de düşük yaptım canım hayırlısı böyleymiş Allahtan gelene diyecek bişeyim yok

evet 14.gün istedi. bahceci biraz garantici sanırım burada 10. gün test yaptıranlar olmuş doktorun isteğiyle. 5.5 haftalık şuan. amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bu haftalık bizim gibi tüp bebekler de nasıl hesaplanıyor son regl tarihine göre mi transfer tarihine göremi ? 🥰

Doktorum transfer gününden 14 çıkardı. Son adet tarihi olarak bunu girelim dedi. 17 şubatta transfer olmuştum. 3 şubat son adet tarihi dedik. Sanırım biraz daha büyüdükçe mi tam şekilleniyor haftası emin değilim 🐣

Nasılsınız kızlar bende bir bel ağrısı başladı inceden hafif kasıklarım yanıyor gibi sanki anlayamadığım bir ağırlık var gibi inşallah tutunuyordur bebiş 🤲🏻 3.günü bitirdik yarın 4.gün olacak inşallah

7 Haftalikti 6 haftalık çıktı vajinal bakilsaduyulur dedi belki doktor ama 10gune gel dedi. 1 hafta geriden geliyor şimdilik yolunda dedi doktor olabiliyormuş. İnşallah 20 martta canım. Sen nasılsın canım 😘🙏🙏🙏
Hadi inşallah 🤲🤲🤲 güzel haberlerle gel ❤️ çok şükür daha iyiyim ev iş çocuk derken sanki biraz atlattım gibi. Yarın kontrol var parça kalip kalmadığına baktircam 😐

Kızlar kan günüm ayın 14 ünde şimdi test yaptım hamileyim inşallah kandada sağlık li değerler görürüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️

Eklentiler

• IMG_20230312_054657_341.jpg
    IMG_20230312_054657_341.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bana da yardım edin nolur delircem düşünmekten 3. Gün embriyosu 3. Gün transfer oldu bugün 11. Gün yarın kan verme günüm cumartesi ve bugün test yaptım sonuç böyle üstteki dünün alttaki bugünün acaba var mı umut oluyor bana çok stresliyim bu arada progestan fitil ve progestan dex iğne kullanıyorum 8. Günü erken gebelik test yapmıştım negatifti evde bundan vardı bende bu testten yaptım 2 gündür

Eklentiler

• FF62FE0B-DA3C-4F7A-B691-84106D894BE6.jpeg
    FF62FE0B-DA3C-4F7A-B691-84106D894BE6.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bana da yardım edin nolur delircem düşünmekten 3. Gün embriyosu 3. Gün transfer oldu bugün 11. Gün yarın kan verme günüm cumartesi ve bugün test yaptım sonuç böyle üstteki dünün alttaki bugünün acaba var mı umut oluyor bana çok stresliyim bu arada progestan fitil ve progestan dex iğne kullanıyorum 8. Günü erken gebelik test yapmıştım negatifti evde bundan vardı bende bu testten yaptım 2 gündür
Canım bence var benimde yarın kan günüm cuma test yaptım çok çok silik çıktı kan verdim 6.34 çıktı bugün yine test yaptım böyle çıktı var olmasına var da umarım sağlıkla artar

Eklentiler

• 36A33E03-3C62-4F57-99C7-26922080BB83.jpeg
    36A33E03-3C62-4F57-99C7-26922080BB83.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 68
X