- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
Amin amin inşallahAyyy com şükür hadi darısı sirayla basimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşallahAyyy com şükür hadi darısı sirayla basimiza
Gözün aydın canım. Çok mutlu olmuşsundur. Benim de kendi ailem ve birkaç arkadaşım biliyor tüp bebek olduğunu. Eşimin tarafı ne tüp bebeğine De hamile olduğumu bilmiyor. Ben de eşimin tarafına tüp bebek demek istemiyorum ama ikiz olursa 4 yıldan sonra hemen anlarlarevet valla cok heyecaliydi biz de tup bebek soylememistik zaten simdi haber verirken de soylemedik tup oldugunu herkes cok sasirdi bir de bizde mujde verirken hediye istenir herkes birbirinden hediye istedi falan. Annem memleketteydi telefonunu unutmus taaa komsudan bulup haber verdi yegenim
Ayy çok heyecanlı yaa ne kadar mutludur herkesMerhaba kizlar simdi ancak vakit bulduk cunku artik ailelere haber verdik. Doktor hersey iyi gorunuyor haber vermenizde bi sakinca gormuyorum deyip bizi gaza getirdi . Ablamlar abimler aglasmalar falan derken yogun gecti.
Bugun 8+5tim minigimiz 8+6 cikti yine bi gun onden gidiyor. Kalp atisi 178di baya yuksek geldi bana ama doktor cok normal dedi. Kol ve bacak tomurcuklari olusmus onu gorduk masallah kipir kipirdi ve bi oncekine gore baya buyuk geldi gozume. NIPT icin de doktor yeni doktorun farkli yerde yaptiriyordur biz farkli yerde yaptiriyoruz iki tarafi arayip ona gore karar verebilirsin fiyat olarak yaptirip yaptirmayacagina dedi. Bakalim gerci kimle gorussem herkesin icine erkek dogdu bugun ama nasip artik
Tup bebek merkezimizde son gundu bundan sonra normal doktorumla devam edicez. Ilaclar icin bi cizelge verdiler. Normalde gunde 3 progesteron fitil, 2 estrofem, 1 corasprin aliyorum. Onumuzdeki haftaya kadar sadece fitili gunde 2ye dusurecegim. Sonraki hafta fitili 1e estrofem'i de 1e dusurcem, bi sonraki haftada tamamen birakicam, yani 10+5de tamamen ilaclari bitirmis olucam. Ama coraspirin icin bisey demedi sormayi da unuttum bi telefonla sorucam. Simdi Turkiyeden baklava siparisi vericem tum klinik icin
Hayırlı haberlerle gel sen de yarın inşallahYarın benim de tüp bebek merkezinde randevum var her şey yolundaysa ilaçları bırakacağım inşallah yarına randevusu olan vardı birkaç kişi daha inşallah güzel haberlerle döneriz
Geceleri kramp da oluyor mu ya ben 3 ayda 3 kez bacak krampıyla uykumdan uyandım çok can acıtıcı, herhalde bebeğe gidiyor vitaminlerimizKızlar benim dünden beri bacak ağrım başladı magnezyum eksikliğinden olabilir diye düşünüyorum, gerçi değerim güzeldi ama bebiş büyüdükçe depodan daha çok kullanıyor sanki.
Ayy evet normal sekilde ikiz olana bile tup bebek mi diye soran cok duydum, hayirla gelsinler de gerekirse soylenir. Biz aciklama yapmakla ugrasmak istemedik bi arkadasim bir de kayinvalidem disinda kimse bilmiyor biz de.Gözün aydın canım. Çok mutlu olmuşsundur. Benim de kendi ailem ve birkaç arkadaşım biliyor tüp bebek olduğunu. Eşimin tarafı ne tüp bebeğine De hamile olduğumu bilmiyor. Ben de eşimin tarafına tüp bebek demek istemiyorum ama ikiz olursa 4 yıldan sonra hemen anlarlar
Oyle valla biz evleneli 6,5 yil oldu herkes bekliyordu. Ama ben doktora falan yaptigim icin de erteliyoruz diye dusunuyorlardiAyy çok heyecanlı yaa ne kadar mutludur herkes
Ahahahahhahahahaha bende oyle bak giremedigim zaman usenmeyip okuyorum
Bu arada Doğa ismi cok guzel bir de biri Ada yazmıştı arkadaşlarım koymasa bu isimleri kesinlikle düşünürdüm
Sensiz biz de eksik kalırız cikellam cok ara veriyorsun özletiyorsun kendini
Siz nerdesiniz yaaa bu ara sesiniz çıkmıyor kızlarım
6000den biraz az sanirsamTurk lirasiyla çarpmaya korkuyorum suan
Hahahaah zaten mantiken ucuz olmasi lazim cunku test burada yapiliyor. Bana da once $1100 dedi kadin sonra sigorta falan bakip $300 deyince dedim tamam olur o zaman cunku sadece cinsiyet testini yaptirsam o bile $100di hem bilgilenmis oluruz dedim.Bi cesaret baktim dolara cok korkmama gerek yokmuş yuvarlak hesap 5400 gibi birseymis bizden bile daha uygun
Kramp değil de ağrı var diz ile ayak arası olan bölgede uyumakta zorluk çekiyorumGeceleri kramp da oluyor mu ya ben 3 ayda 3 kez bacak krampıyla uykumdan uyandım çok can acıtıcı, herhalde bebeğe gidiyor vitaminlerimiz
Birşeyler eksiliyor vücudumuzda herhalde yine de doktora danışmak lazımKramp değil de ağrı var diz ile ayak arası olan bölgede uyumakta zorluk çekiyorum
Sıra bekliyorum canım benKızlaar bugün kontrol olanlar ne durumdaaa????
Allahım gör şimdi birazdan kıpır kıpır bir bebişSıra bekliyorum canım ben
Ay inşallah ya her kontrol öncesi hem heyecan hem stres basıyorAllahım gör şimdi birazdan kıpır kıpır bir bebiş
Hadu güzel haberler ver bebis bizeSıra bekliyorum canım ben
Bizi haberdar et hayırlı haber lerAy inşallah ya her kontrol öncesi hem heyecan hem stres basıyor
Evet gerçekten öyle ikisi aynı anda hareket edecek mi diyorsun sonra bi bakıyorsun kıpır kıpır hadi inşallah canım benimAy inşallah ya her kontrol öncesi hem heyecan hem stres basıyor