2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Aayy benimde en büyük korkum eşimin anne ve babası ismimizi kat derse 😱😱 önden hep saçma katmam şu bu dedim ama bilmiyorum eşimde istemiyorum Allah'tan 😑😑 ama iki isim güzel ya
Ah benim Adanalım bu katmak fiilini burda anlamayan vardır ama ben seni çok iyi anlarım 😬
Kuzu yanlış anlamazsan ismi sorsam kızarmısın 🤔😑
yok canım neden yanlış anliyim muhteşem babaanne ismi Müyesser kullandığım ismim Tuğçe☺️

Skype o kadar zamandır kullanmıyorum aklıma gelmedı, inceleyeyim onu. Teamste var ama iş yerinde kullandığımızda var kendi özelimde aktif değil kayıt
en kolayı skype bence bi bak canım başka bilen varsa onlarda söyler zaten

Ah benim Adanalım bu katmak fiilini burda anlamayan vardır ama ben seni çok iyi anlarım 😬

yok canım neden yanlış anliyim muhteşem babaanne ismi Müyesser kullandığım ismim Tuğçe☺️
Hahhaha evet katmak 🤣🤣 ama gerçekten müyesserde katılmazmış Allah rahmet eylesin ama sildirmekle iyi düşünmüşsün 🥰🤣 Allah'ım nasıl bi gelenek değişik ya

Aynen canm 🤣🤣 neyse herkese ders olsun çocuğa isim katarken çok çok iyi düşünmeli bu İslami olatakta çok önemli bir konu
Evet aynen öyle ben isim seçerken en çok ona dikkat ettim zaten gerçi kız ismi uzun zamandır belliydi erkekte belli gibi bakalım. İnşallah sağlıklı olsunlar da biz daha bilinçliyiz yakmayalım çocuklarımızı 😄

Evet aynen öyle ben isim seçerken en çok ona dikkat ettim zaten gerçi kız ismi uzun zamandır belliydi erkekte belli gibi bakalım. İnşallah sağlıklı olsunlar da biz daha bilinçliyiz yakmayalım çocuklarımızı 😄
Aynen canım bizimde isimler kafada belli bakalım büyükler ne der ama bunca yıl ben çektim herşeyi istediğimi katarım artık şu babaanne dede isimleri bitsin😑😑😅😅😅

X