- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
Amin canım inşallahİnşallah yarın tekrar çıkarsa vardır derim rabbim hayırla nasip etsin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahİnşallah yarın tekrar çıkarsa vardır derim rabbim hayırla nasip etsin hepimize
Amin inşallah hepimiz verelim güzel haberleriPcos olduğun bilindiği halde mi bide 0 çıktı . O zaman hepten boşuna telaşlanmışsın canım .asla mümkün olmazmış şu vakitte.her şeyin başı sağlık inşallah tez vakitte sen de verirsin güzel haberini
adetten üç gün önce özel hastanede kan verdim 1.2 çıktı pazar günü regl günümdü olmadım pazartesi sabahı sağlık ocağında kan verdim ve kaset test yaptım aşırı silik çıktı ve hemen çıktı. bu sabah sonuç çıktı kan testi sonucu 0.1 çıktı negatif yani ama adet günümden beri regl sancıları çekiyorum fakat olmuyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum ergenlikten beri ne zaman sancım olsa hemen gelirdi kırmızılar ve göğsümde iğne ucundan birazcık daha büyük kararlamalar var. kolumu kaldıracak halim yok ve aşırı sinirleniyorum herşeye ne yapacağımı bilmiyorum başka hastane de bidaha mı kan versem.Bugün regl günümdü olmadım beklemedeyim regl iki gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı Suan test yapmaya korkuyorum ne yapsam bilemedim
İnşallah canım İnşallahHepimiz ordayız canım artık zaten inşallah martta nasip olur
Cnm bnce kan verme olsa çıkardıadetten üç gün önce özel hastanede kan verdim 1.2 çıktı pazar günü regl günümdü olmadım pazartesi sabahı sağlık ocağında kan verdim ve kaset test yaptım aşırı silik çıktı ve hemen çıktı. bu sabah sonuç çıktı kan testi sonucu 0.1 çıktı negatif yani ama adet günümden beri regl sancıları çekiyorum fakat olmuyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum ergenlikten beri ne zaman sancım olsa hemen gelirdi kırmızılar ve göğsümde iğne ucundan birazcık daha büyük kararlamalar var. kolumu kaldıracak halim yok ve aşırı sinirleniyorum herşeye ne yapacağımı bilmiyorum başka hastane de bidaha mı kan versem.
Adetim 1 gün gecikti pazar günü olmam lazımdı 26 şubattaCnm bnce kan verme olsa çıkardı
Adetimi bekle
Evet gecikmiş fakat 2 kere kan vermişsınAdetim 1 gün gecikti pazar günü olmam lazımdı 26 şubatta
Ben de çok üzülmüştüm bugün tekrar kan vermek istiyorum böyle olmaz dedim verdim aynı hastane sonuca bakHastane sistemi yüzünden kendimi üzdüm resmen ya 3.93 cıktı çok şükür yardımcı oldunuz sağolun ecevekedileri
Ben de çok üzülmüştüm bugün tekrar kan vermek istiyorum böyle olmaz dedim verdim aynı hastane sonuca bak
Hatta bak tam olarak tablo şu. En yüksek bugün verdiğim çıkmış ben de anlam veremedimHastane sistemi yüzünden kendimi üzdüm resmen ya 3.93 cıktı çok şükür yardımcı oldunuz sağolun ecevekedileri
Bu kadar kısa sürede bu hormon bu kadar oynar mı kiHatta bak tam olarak tablo şu. En yüksek bugün verdiğim çıkmış ben de anlam veremedim
İşte en alttaki başka hastane üstteki ikisi aynı hastane. Yumurta rezervim artmış azalmış geri artmış olamaz heralde diğerleri sabit gitmiş çünkü. Bazen laboratuvarlara güven olmuyorBu kadar kısa sürede bu hormon bu kadar oynar mı ki
Kesinlikle ya. Hiçbir şeye güvenemiyoruzİşte en alttaki başka hastane üstteki ikisi aynı hastane. Yumurta rezervim artmış azalmış geri artmış olamaz heralde diğerleri sabit gitmiş çünkü. Bazen laboratuvarlara güven olmuyor
Allah Allah niye böyle oluyo acaba sordun mu peki nedeniniHatta bak tam olarak tablo şu. En yüksek bugün verdiğim çıkmış ben de anlam veremedim
pozitifbiri @Deepblues bebekheyecani PapatyamavissAteş takibi yapan arkadaşlarim size birşey sormak istiyorum ben birkaç gündür 3.30 4 gibi uyanıyorum ateş olcuyorum mesela 36.3, sonra yarım saat sonra anca uyuyorum saat 6.30-7 arasi uyanıyorum 36.5 çıkıyor. 2 saatlik uyku olduğu için dikkate almıyordum ama size sormak istedim hangisini takip etmeliyim?
öncelıkle aralarda kalktıgında olcme , derın uykudayken kalkıp olcmus oluyorsun vuxudun derın uykuda ıken farklı cıkr , kalksan bıle sadece bı kez ve hergun aynı saatte olc 6.30 7 demıssın o saat harıcı olcme kafanı karıstırmaktan baska bı ıse yaramaz