- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
Yaa çok sevindim canım ayın son gebesi oldun yani sağlıkla ilerlesin sağlıkla kılaylıkla da kucağına alırsın inşallahBen hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok sevindim canım ayın son gebesi oldun yani sağlıkla ilerlesin sağlıkla kılaylıkla da kucağına alırsın inşallahBen hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende daha ıyıyım canım toparladım baya..bir dahaki aya çalısmalar kaldıgımız yerden devamAllah Razı olsun canım benim Amin inşallah sen nasılsın
Amin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinYaa çok sevindim canım ayın son gebesi oldun yani sağlıkla ilerlesin sağlıkla kılaylıkla da kucağına alırsın inşallah
Bu akşamı da değerlendir 12 ile 24 saat canlı kalabiliyor yumurtalık atlama nasipte varsa tutararkadaşlar çok üzülüyorum lütfen tam bilgisi olanlar yazabilir mi ? Dün geceki lh testim bir de bugünkü. Dün gece değerlendirme şansımız olmadı maalesef. Bence çatlamaya başlamış, akşam da test yapacağım daha da silikleşecek sanırım. Bugün değerlendirelim mi ? Kimisi geçti diyor kimisi bugünü değerlendirin diyor. Biz en son pazar günü ilişkiye girdik. Sadece bugünü değerlendirmekle yüksek şansımız var mıdır ? Eki Görüntüle 3212731
Canım sorun ne merak ettim tüp bebek düşünüyor musun ?Bende 37 yaşındayım 10 yıla bir çocuk sigdiramadim dahaca bakalım inşallah rabbim nasip ederse bundan sonra sığdırırız
İlk bir sorun yok dediler canım tedaviye başladık 5 ay boş geçti sonra pandemi filan meslekten dolayı bırakmak zorunda kaldim sonra ben hsg çekildim temiz geldi sonra dedim eşime sende test ver uzun zaman oldu diye eşimin sperm testi çok düşük geldi bu arada boş yere hormonu da yedik eski doktoruma çok kızgınım o yüzden.Simdi aşılama oldum dün eşim takviye kullanmıştı değeri çok güzel geldi sperm testi.Rabbimin izni ile 17 gün sonra pozitif testlerimi görürüm.3 aşılama hakkımı kullanıp tüp Bebeğe gitmek istiyorum canımCanım sorun ne merak ettim tüp bebek düşünüyor musun ?
Canım inşallah pozitifi görürsün bu sefer geliyor ben hissediyorum. Zaten bir sorunda yokmuş. Hiç merak etme güzel haberlerini göreceğizİlk bir sorun yok dediler canım tedaviye başladık 5 ay boş geçti sonra pandemi filan meslekten dolayı bırakmak zorunda kaldim sonra ben hsg çekildim temiz geldi sonra dedim eşime sende test ver uzun zaman oldu diye eşimin sperm testi çok düşük geldi bu arada boş yere hormonu da yedik eski doktoruma çok kızgınım o yüzden.Simdi aşılama oldum dün eşim takviye kullanmıştı değeri çok güzel geldi sperm testi.Rabbimin izni ile 17 gün sonra pozitif testlerimi görürüm.3 aşılama hakkımı kullanıp tüp Bebeğe gitmek istiyorum canım
Olmamış daha koyu olacak diğeri de ona göre açık renk olacak canım bugün yarın olur değerlendir benceSelam kızlar, bugün ovu testi yapmaya başladım da alttakine bakar mısınız pik olmuş mu sizce yoksa daha zamanı var mı?
Amin canım inşallah inşallahCanım inşallah pozitifi görürsün bu sefer geliyor ben hissediyorum. Zaten bir sorunda yokmuş. Hiç merak etme güzel haberlerini göreceğiz
Bugün pik oldu değerlendirdim yarını da degerlendircem canım kısmet artık :)Olmamış daha koyu olacak diğeri de ona göre açık renk olacak canım bugün yarın olur değerlendir bence
Cnm ben hamileyim adet oldum sandim yerlesme lekelenmesiymis sende kapatiyorum diyince bnde o an leke gormustm nasılsa olcm diye sana adet oldum yazdim bni düzeltir misinYaa çok sevindim canım ayın son gebesi oldun yani sağlıkla ilerlesin sağlıkla kılaylıkla da kucağına alırsın inşallah
Ya canım çok sevindim tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah ❤Cnm ben hamileyim adet oldum sandim yerlesme lekelenmesiymis sende kapatiyorum diyince bnde o an leke gormustm nasılsa olcm diye sana adet oldum yazdim bni düzeltir misin
Amin cok tesekkur ederjm Allah razi olsunYa canım çok sevindim tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah ❤
Rabbim hayırlısnı nasip etsin inşallah canım Sağlıkla mutlulukla huzurla sıhhatle inşallahBugün pik oldu değerlendirdim yarını da degerlendircem canım kısmet artık :)
Benimde bugün 11. Günüm üstteki 10. Gün testim alttaki 11. Gün kan verdim umarım sonuç pozitif çıkar sizin ne çıktı acaba var mı gelişmeMerhabalar... Benimde ovitrelle vurulali 11. Gün merakla bekliyoruz :)
Merhabalar... Benimde ovitrelle vurulali 11. Gün merakla bekliyoruz :)
Hayirli olsun saglikla gelsin..benimde adetim gecikmesinin 4gunu kan verdim .0.5cikti sence yukselme ihtimali varmi acaba gec dollenme falan kaset test yapsammi acabaCnm ben hamileyim adet oldum sandim yerlesme lekelenmesiymis sende kapatiyorum diyince bnde o an leke gormustm nasılsa olcm diye sana adet oldum yazdim bni düzeltir misin