Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4-5 gün önce kaset yaptım negatifti yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek inşallah hayırlı haberlerle dönerim burayaKötü düşünme canım sağlıklısı neyse o olsun inşallah yaptın mı test
Var gibi kan verme şansın varsa ver istersenMerhaba,
adetim bir gün gecikti. Kaset test yaptım silik çıktı. Hemen çıktı sonra silikliği koyulaşmaya başladı.
Gebelik için mi gebelik içinse öğrendiğim günün akşamı birden yoğun bir akıntı gelmişti su kadar hızlı geldi ama daha yoğun umarım anlatabildimBenim bugün çok akıntın var afadersin işiyorum sanıyorum sulu bir akıntı sizde dr böyle mi olmuştu?
Anladım benimde beyaz ama dediğiniz şekilde geldi daha 7 günüm var amaGebelik için mi gebelik içinse öğrendiğim günün akşamı birden yoğun bir akıntı gelmişti su kadar hızlı geldi ama daha yoğun umarım anlatabildim
Valla yüzde 100 bile veririm ben yanlış olduğuna . Haber ver canımBekliyorum doktoru inşallah sistem de sıkıntı vardır
Olanlar var canımKızlar bacak ve popo ağrısı hamilelik belirtilerinde olur mu ?
Benimde 5-6 günüm vardıAnladım benimde beyaz ama dediğiniz şekilde geldi daha 7 günüm var ama
O zaman normal ay inşallah gebelik vardır test yaptım böyle çıktı ilk 5 dakika içinde laboquik markaBenimde 5-6 günüm vardı
Hastane sistemi yüzünden kendimi üzdüm resmen ya 3.93 cıktı çok şükür yardımcı oldunuz sağolun ecevekedileriValla yüzde 100 bile veririm ben yanlış olduğuna . Haber ver canım
Yaniltmaz iyi bı marka tebriklerO zaman normal ay inşallah gebelik vardır test yaptım böyle çıktı ilk 5 dakika içinde laboquik marka
Kanda görmeden inanmamak teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamandaYaniltmaz iyi bı marka tebrikler
Aminn hafta sonu pembe lekelenme ile ilk kanı verdim 9556.2 olmuştu acele etme koyulasmayi takip etKanda görmeden inanmamak teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Maşallah subhanallah tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin öyle yapıcam eğer artmaya devam ederse 6.haftada gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederseAminn hafta sonu pembe lekelenme ile ilk kanı verdim 9556.2 olmuştu acele etme koyulasmayi takip et
sevayd kuzum ben kırmızıları görmedim ama ignein 15.günü test verdim negatif mart grubuna geçmiycem tedaviye bu ay ara veriyorum
Canım hayırlısı olsun bozma moralini ve doktorsuz kullanma bence klomeni , klomende kist riski fazla çünkü iğnesiz ve kontrolsüz olmasın. Ama araştırdıysan biraz klomen tipi ilaçlar bir sonraki aya da etkisi oluyor bence yine ovülasyonla takip et hepten salma kendini umut her zaman var inşallah en kısa sürede beklemediğin anda bulur seni bebilinsevayd kuzum ben kırmızıları görmedim ama ignein 15.günü test verdim negatif mart grubuna geçmiycem tedaviye bu ay ara veriyorum
Çok sevindim canım zaten mümkün değildi ama strese soktu seni bedava . Gayette güzel üstelikHastane sistemi yüzünden kendimi üzdüm resmen ya 3.93 cıktı çok şükür yardımcı oldunuz sağolun ecevekedileri