- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım anneler gruplarına sor bence burda pek kimse kalmadı zaten gemi kaptanı ya da faresi olarak hala batı bekleyenleri ve listeyi kapatmayı bekliyorum ben deSelam kızlar. Gebelik haberi alan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Çarşamba günü keseyi görmeye gidiyoruz bizde çok şükür betamiz 2876 çıktı bugün yolk sac ne zaman görünüyor? Bebeği ne zaman görüyoruz? Tecrübeliler size sesleniyorum
En güzeli geç gitmek stres olmuyorsun boşuna delip desmiyorlar v.s bnm lekelenmem olmasa daha da gitmezdim hala devam ediyor bakalım sonuç ne olacakMaşallah subhanallah tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin öyle yapıcam eğer artmaya devam ederse 6.haftada gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse
Fitil verirler belki beni arkadaşım doğumuna kadar lekelenmeleri sürdü fitil koymadığı zaman hemen başlıyordu lekeleri şükür sağlıklı doğum yaptıEn güzeli geç gitmek stres olmuyorsun boşuna delip desmiyorlar v.s bnm lekelenmem olmasa daha da gitmezdim hala devam ediyor bakalım sonuç ne olacak
Başka test varsa onu yapın bence, bende iki defa çizgi çıkardı. Geçen ay tam kuruma gibi değil pembeydi hatta. Ovulasyon testleri iyi ama gebelik testi için aynı şeyi söyleyemiyorumMerhaba herkese bu platformun biraz yabancisiyim uzaktan bakar yorumları okurdum ilk defa yazıyorum. Şubat ayı için bende bekliyorum. 13-14 yumurtlama 15 i çatlama oldu dayanamayıp erkenden innovitanin testini yaptım çok gölgeli ama gözle görülür çizgi vardi yarın tekrar yapicam innovita hep güvenilir geldi bana göre ovulasyonu da onunla yapmıştım ama gebelik testinde kuruma çizgisi gibi bı durum var mı ?
Anladım bunu merak ediyorum bende yarın 14. Günüm eczanedende ayrı alırım o zaman teşekkür ederimBaşka test varsa onu yapın bence, bende iki defa çizgi çıkardı. Geçen ay tam kuruma gibi değil pembeydi hatta. Ovulasyon testleri iyi ama gebelik testi için aynı şeyi söyleyemiyorum
Bnde progestan hap kullanıyordum oğlumda ama bunda daha kalp atışı duyulmadığı için sadece vitamin verdi nasip ya herşeyin hayırlısıFitil verirler belki beni arkadaşım doğumuna kadar lekelenmeleri sürdü fitil koymadığı zaman hemen başlıyordu lekeleri şükür sağlıklı doğum yaptı
Hayırlısı olsun rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahBnde progestan hap kullanıyordum oğlumda ama bunda daha kalp atışı duyulmadığı için sadece vitamin verdi nasip ya herşeyin hayırlısı
klomen doktor kontrolünde bile sıkıntılı bir ilaç, bence kullanılmaz o yüzden..Kızlar doktor kontrolü olmadan klomen kullanılır mı sizce
Pcos var bende doktor amh için bi yorumda bulunmadı ama internette pcoslarda 4e yakın 4ten büyük çıkarmışÇok sevindim canım zaten mümkün değildi ama strese soktu seni bedava . Gayette güzel üstelik
İnşallah canım sağol. Herhangi bir şeker olduğunu dair teşhis koymadı doktorlar. Sadece dikkat et dediler. Ama ailemde var şeker hastalığı ve onun için ara ara kontrol ettiriyorum şekerimi.Pcp yoksa evet ilaca gerrk yok dikkt etmekle duzelir ama zten ama duzelmesse ozmn iki aylik ilac veriyorlr bana ogle ypmislrdi sonra duzelnce brakmstm. Hayislisi ins
Tamam canım hayırlı haberini alırız inşallahCanım benim bat 27 si ama regli olmadım daha olursam yada test yaparsam yine etiketlerim seni sevayd
Hepimiz ordayız canım artık zaten inşallah martta nasip olursevayd Canım benim bugün sabaha karşı regl oldum. Marta transfer oldum maalesef. Orda olacağım artık...
Pcos olduğun bilindiği halde mi bide 0 çıktı . O zaman hepten boşuna telaşlanmışsın canım .asla mümkün olmazmış şu vakitte.her şeyin başı sağlık inşallah tez vakitte sen de verirsin güzel haberiniPcos var bende doktor amh için bi yorumda bulunmadı ama internette pcoslarda 4e yakın 4ten büyük çıkarmış
Test yaptım silik bi çizgi çıktıyanılma ihtimali var mıdır kimyasallardan korkuyorum ilk saniyede bir dakka olmadan çıktıTamam canım hayırlı haberini alırız inşallah
Yaa inşallah yanılma ihtimali maalesef kaç kişide çıktı ama seninki değildir inşallah yarın sabah anca tekrar testte çıkar ortayaTest yaptım silik bi çizgi çıktıyanılma ihtimali var mıdır kimyasallardan korkuyorum ilk saniyede bir dakka olmadan çıktı
İnşallah yarın tekrar çıkarsa vardır derim rabbim hayırla nasip etsin hepimizeYaa inşallah yanılma ihtimali maalesef kaç kişide çıktı ama seninki değildir inşallah yarın sabah anca tekrar testte çıkar ortaya