Sağlık ocağını aradım şimdi sordum hormon testi yapıyorlarmış ama 11de kan alma bitiyormuş kanları gönderiyorlarmış o sebepten pazartesi yaptırcamO zaman bugün git sağlık ocağında yapçaksan canım 5. gündense 2. gün daha mantıklı olur kanamanın yoğun olması kazım diye biliyorum ben o yüzden hep 3 deniyor sanırım
canım genelde doğru sonuc için 2. günü veya 3.günü vermen lazımKankiler hormon testi yaptırmak istiyorum reglin 5.günü yaptırsak oluyor muydu?
4. Yeşil bak period yazıyor ona yes de ilk gününeBende öyle bir şey yok
Ben onceden kullanmistm ama hamilelk olmadi braktm birazda kendi halimde deneyecegimBanada letu verdi doktor kullanmaya başladın mı scaba
Geçti o zaman kaçırdımcanım genelde doğru sonuc için 2. günü veya 3.günü vermen lazım
gectiyse inşaallah bi dahakine gerek te olmaz artık ama vitaminlerine baktırabilirsin d vitamini b12 bunlarda önemli hamilelik içinGeçti o zaman kaçırdım
Evet canım mantıklı bence de elinde veri olur hem ama biraz yanıltıcı olursa da panik endişelenmemen lazım bazı değerler öncesi sonrası falan değişiyor yaSağlık ocağını aradım şimdi sordum hormon testi yapıyorlarmış ama 11de kan alma bitiyormuş kanları gönderiyorlarmış o sebepten pazartesi yaptırcamBakarım sonuçlara şubatta da regl olursam o zaman da yaptırırım
Benim onlar düşük olabilir. Doğum yapalı 6,5 ay oldu ekstra bir destek almadım. Saçlarım tutam tutam dökülüyordu biraz azaldı dökülmesi çok şükür. Bugün regenesis max alıcam. Hem ben hem eşim kullacağız günlük bir tane.içinde her şey var İnşAllah şubatta hormon testi yaptırmama gerek kalmazgectiyse inşaallah bi dahakine gerek te olmaz artık ama vitaminlerine baktırabilirsin d vitamini b12 bunlarda önemli hamilelik için
Panik yapmam diyemem en iyisi kafamı kurcalamasın bekleyim bu ayEvet canım mantıklı bence de elinde veri olur hem ama biraz yanıltıcı olursa da panik endişelenmemen lazım bazı değerler öncesi sonrası falan değişiyor ya
Bu sefer de tarih yanlış oldu ve değişemiyorummm4. Yeşil bak period yazıyor ona yes de ilk gününe
Cnm benim döngüm uzun
12 geç değil mi ama döngün uzun mu sürüyor benim ateşe göre 12. gün çatlama. Ben de adetten 3 5 gün sonra başlayıp 3 5 gğn kalana kadar devam etçem 1 boş bir dolu inşallah hoş çatlatma olunca ilşki takvimi verir doktor zaten bakalım artık
o nasıl bi ilaç bende mi alsam bu ay benimde saclar dökülüyor ama d vitaminim çok düşüktü ondan galiba içeriği nedir canım onunBenim onlar düşük olabilir. Doğum yapalı 6,5 ay oldu ekstra bir destek almadım. Saçlarım tutam tutam dökülüyordu biraz azaldı dökülmesi çok şükür. Bugün regenesis max alıcam. Hem ben hem eşim kullacağız günlük bir tane.içinde her şey var İnşAllah şubatta hormon testi yaptırmama gerek kalmaz
Değiştirirsin canım olmayan tarihi n/a yazısına tıkla boş bırakırBu sefer de tarih yanlış oldu ve değişemiyorummm
Normal canım senin o zaman dediğin gibi gayet güzelCnm benim döngüm uzun
30 ile 37 gün arası değişiyor
Ve adetım 10 gün sürüyor
Yazıyorum canım uğurlu gelsin bu aymerhaba beni de ekler msiniz? geçen ay klomen kullandım olmadı,bugün ikinci kutuya başladım iinşallah bu sefer nasip olur. sat 16 ocak-bat 16 şubat
Balık yağı da var mineraller vitaminler de var. Folik asitte var. Ekstra folik asit kullanmak gerekmiyor. Bak atıyorum içeriğini hamileyken bunu vermişti doktorumo nasıl bi ilaç bende mi alsam bu ay benimde saclar dökülüyor ama d vitaminim çok düşüktü ondan galiba içeriği nedir canım onun
Yok yine aynısı oluyorDeğiştirirsin canım olmayan tarihi n/a yazısına tıkla boş bırakır
Period yes i adet olduğun günlere tıkla sadece diğer günleri boş bırak kaldır yani N/A ya bas
bende bu ay imom omega kullandım bununla içeriği aynı gibi 30 kapsuldu bi kac gün oldu biteli olmazsa seninkinden alırım bu ayBalık yağı da var mineraller vitaminler de var. Folik asitte var. Ekstra folik asit kullanmak gerekmiyor. Bak atıyorum içeriğini hamileyken bunu vermişti doktorum