- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
İnşAllah ikimize gebelik haberi getirir tabi tüm topiğe debende bu ay imom omega kullandım bununla içeriği aynı gibi 30 kapsuldu bi kac gün oldu biteli olmazsa seninkinden alırım bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah ikimize gebelik haberi getirir tabi tüm topiğe debende bu ay imom omega kullandım bununla içeriği aynı gibi 30 kapsuldu bi kac gün oldu biteli olmazsa seninkinden alırım bu ay
genelde 3. gün diyorlar ama özellikle fsh için falanKankiler hormon testi yaptırmak istiyorum reglin 5.günü yaptırsak oluyor muydu?
2. Günü de yaparlar kuzum cuma git o zamanCumartesi yapılıyor muydu hormon testi? Cts 3.gün olacak ama sağlık ocağı kapalı oluyor o zamanda
Bugün cumaymis sağlık ocağında vereceksen kaçtı2. Günü de yaparlar kuzum cuma git o zaman
11e kadarmış kan alımı canım2. Günü de yaparlar kuzum cuma git o zaman
Aynen kaçırdım sağlık ocağı bakıyorken hastaneye gitmek istemedim bir aciliyet yok şu an zatenBugün cumaymis sağlık ocağında vereceksen kaçtı
Hadi hayırla sonuçlansın İnşAllah Şimdi nolacak canım bekleme süresi yine aynı dimi?Aşılamam yapıldı..şimdi dinleniyorum..hayırlısı artık
Amin kuzumaynen şimdi beklemek ama salı yanıma gelicen dedi..Hadi hayırla sonuçlansın İnşAllah Şimdi nolacak canım bekleme süresi yine aynı dimi?
Nasıl bir süreç peki? Ne karara mâl oluyor?Amin kuzumaynen şimdi beklemek ama salı yanıma gelicen dedi..
Hasta olmasaydık sürec çok kolay benim için olucaktı..aşılama süreci hiç yormadı beni.6500 çiktı ilaçlarla birlikteNasıl bir süreç peki? Ne karara mâl oluyor?
Hayırlısıyla tutmuştur İnşAllahHasta olmasaydık sürec çok kolay benim için olucaktı..aşılama süreci hiç yormadı beni.6500 çiktı ilaçlarla birlikte
Ay İn şa Allah bu kadar savaşmağımın sonu bebiş olsunHayırlısıyla tutmuştur İnşAllah
Amiiin Rabbim salihlerinden hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimizeAy İn şa Allah bu kadar savaşmağımın sonu bebiş olsun
aynen kiste dikkat edin.ben bu ay kullandım çok kötü bi regl dönemi geçirdim ki kontrole gittiğimizde 2cm lik kistimiz oluşmuş maalesef.Doktor kontrolundekukkanıyorsan baksıncanım mutlaka bazı bünyelerde kıst yapabılıyor
Amin Allah kuzumAmiiin Rabbim salihlerinden hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
şifa olsun bebek olsun inşallah canım. En kısa zamanda güzel haberini alırsın inşallahAşılamam yapıldı..şimdi dinleniyorum..hayırlısı artık
Yaaa inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerinizi boşa cıkarmasınAşılamam yapıldı..şimdi dinleniyorum..hayırlısı artık
Amin canım Amin.Bu ay hepimize düşerli olsunşifa olsun bebek olsun inşallah canım. En kısa zamanda güzel haberini alırsın inşallah