Bnde adetin 12. Gunu falan baslayıp Bi boş Bi dolu ilerliyorum
Adete kadar değilde, adete Bi hafta kala bırakıyorum
Çok yorucu oluyor
Bu ay 3-2-3-2 denicektim güvenemedim
İyi ben 4 saat uyumuş oldumÖnemli diye geçiyor ama aynı saat ve en az 3 saat uyku diye geçiyor ama olan olmuş bikeredöngünün yam kesim noktasında değilsen bişey olmaz 0,1 0,2 fark varsa bir önceki güne bişey olmaz herhalde ya da hiç girme çatlama zamanıysa belirleyici olur ancak
Normalde çatladıysa normale göre yani 0,5 derece falan yükselmesi lazımİyi ben 4 saat uyumuş oldumdün 36.30 du bugün 36.20 çıktı çok oynamadı ee benim bu ateşim yine sabit neredeyse çatlıcak yumurtam belkide çatladı 12de test yapıcam
O zaman çatlamadı dahaNormalde çatladıysa normale göre yani 0,5 derece falan yükselmesi lazım
Tabi biz ne kadar normaliz bilmiyorumama çopunlukla tutuyor bu
Atsana ateş tablonu ff app kullanıyorsan linkini ber ilk sayfaya da koyalım istersenO zaman çatlamadı daha
Ff app kullanamıyorum İngilizcem yetmediği içinAtsana ateş tablonu ff app kullanıyorsan linkini ber ilk sayfaya da koyalım istersen
Yoo gayet normal gidiyor dalgalanmalar normal onları işte saat farkı uyku kalitesi hastalık bilmem be gibi bak ortalama normal gidiyor ama , bir iki güne de yükselme olur canım benceFf app kullanamıyorum İngilizcem yetmediği içinuğraşmakta istemedim bakıp bakıp yapmaya zor geldi, birde benim tablo çok nanay gidiyor bence
Ayrıca o programa data dan sadece ateş bile yükleyebilirsin benimde kesat ingilizcem ama kurcaladıkça hoşuma gitti arada çeviriden destek alıyorum tabiFf app kullanamıyorum İngilizcem yetmediği içinuğraşmakta istemedim bakıp bakıp yapmaya zor geldi, birde benim tablo çok nanay gidiyor bence
Aa o zaman umutsuzlanmayımYoo gayet normal gidiyor dalgalanmalar normal onları işte saat farkı uyku kalitesi hastalık bilmem be gibi bak ortalama normal gidiyor ama , bir iki güne de yükselme olur canım bence
İlk sayfadaki yüklü ateş tablolarına bak istersen herkesin öyle çok nadir var oynamayan
O zaman hemen indireyim ordan size paylaşayım yapabilirsem tabiAyrıca o programa data dan sadece ateş bile yükleyebilirsin benimde kesat ingilizcem ama kurcaladıkça hoşuma gitti arada çeviriden destek alıyorum tabiama ateş girmek için ing şart değil o kısmı en kolayı
Haha tamamO zaman hemen indireyim ordan size paylaşayım yapabilirsem tabi
Valla canım maksimum 4 diye biliyorum ben ama kanaman devam ediyorsa belki 5 te olurKankiler hormon testi yaptırmak istiyorum reglin 5.günü yaptırsak oluyor muydu?
Tamam canım yine değişirse söylersin işim ne
Böyle oldu ama doğuluğundan şüpheliyimHaha tamam
Cumartesi yapılıyor muydu hormon testi? Cts 3.gün olacak ama sağlık ocağı kapalı oluyor o zamandaValla canım maksimum 4 diye biliyorum ben ama kanaman devam ediyorsa belki 5 te olur
Böyle oldu ama doğuluğundan şüpheliyim
O zaman bugün git sağlık ocağında yapçaksan canım 5. gündense 2. gün daha mantıklı olur kanamanın yoğun olması kazım diye biliyorum ben o yüzden hep 3 deniyor sanırımCumartesi yapılıyor muydu hormon testi? Cts 3.gün olacak ama sağlık ocağı kapalı oluyor o zamanda
Bende öyle bir şey yokilk gün var ya canım data dan gir ilk güne takvimle ilerleyenilirsin az aşağıda periyod var yes de oraya adet başlangıcı döngü başı olarak alacak