2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Para istemeyin diyemesende söyle bence sigarayı azaltın artık çok pahalı zaten kimse geçinemiyor bir de sigara masrafınız olmasın diye.hem zaten sağlığa zararlı tabi bunu düşünen yokta.
 
Para istemeyin diyemesende söyle bence sigarayı azaltın artık çok pahalı zaten kimse geçinemiyor bir de sigara masrafınız olmasın diye.hem zaten sağlığa zararlı tabi bunu düşünen yokta.
Söyledim yüzlerine. Dedi ki para yok şunu bunu almaya. Sigara almaya var ama dedim. Suratı düştü. Sonra başka günd edim ki çok pahalı bir sigara, ayda kaç para yapıyo cebinize zarar dedim. Eşim atladı hemen, ben cebini düşünmüyorum sağlıkları önemli dedi. Öldürcek bu adam beni.
 
Bazı aylar yumurtlama olmaması normalmiş canım belki öyle bir aya denk geldin yada doktor hatası. Bir ara biri yazmıştı doktor keseyi görmüyorum demiş odada ki temizlik görevlisi hocam şu kese değil mi diyince aa evet demiş. Bazı doktorlar gerçekten sıkıntılı ama tabi işini çok iyi yapanlar da iyi ki var
 
Çok haklısın kuzum. O temizlikçi olayı da bir alemmiş. Çapa'nın gururu sahte Ayşe doktor muymuş o nedir.
 
3 kişinin sigara içtiği bir evin aylık sigara gideri en az 3500. Nasıl düşünülmeyecek. Bu parayı havaya üflüyorlar. Böyle boş bir şey olamaz. Bende bir dönem kullandım be pişmanlıktan başka bir şey değil.ne kadar bilincim kapalıymış o dönemde
 
Ben özel günlerde bile aramam hiç umrumda değiller yani öyle yapmak gerekiyor bunlara
 
Neyse modumu düşürmeyeceğim hem de bu özel günde. Hepinize hayırlı kandiller dilerim. Bu gece bolca dua edelim birbirimiz için. Allah en hızlı başkaları için edilen duaları kabul edermiş.

Tez zamanda inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız iç ferahlığı yaşarız. Ailemizde her şey yoluna girer, sağlıklı, mutlu, huzur dolu geçiririz sevdiklerimizle ömrümüzü.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…