Hiç test falan yaptırmadık eşime daha yeni basladigimiz için bilmiyorum sorun var mı inşallah yokturÖzü için daha etkili yazıyor her yerde canım bide aktara gerek yok ben koskanın kini aldım normal bir marketten özdlekten di sanırım marketlerde olma ihtimali yüksek yani , özü de zaten pekmez gibi dişe değmeden yutup gidiyor. Keçi boynuzunun kürünü yapıyorum bide en etkili oymuş ama bizim değerlerimiz kötü çıktığı için yapıyorum siz de öyle bir sıkıntı yoktu da takviye olsun amaçlı yapıyorsun de mi? Kabak çekirdeği bitter çikolata galan bunlar orta bazlı takviyeler mesela
Allah hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin insallaaahYok canım bozulmazacele etme de o zaman denk getirirsen alırsın, daha yeni denemeye başladınız zaten inşallah hiç birine de gerek kalmadan gelir bebişin. Aylarca olmazsa o zaman testlere yönelirsiniz zaten Allah o kadar aratmadan nasip etsin inşallah bir an önce bizim çektiğimizi çekme sen bacım
Aminnnn
Allah seninde ve diger tum arkadaşlarında kalbindekini en kisa surede hayirlisi ise versinnn :)
Niyetine girmişsin ne güzel , niyetin bir an önce nasibin olsun inşallah
Dediğin gibi gebelik yoksa bir an önce adetin gelsin de buradan birlikte çıkarız inşallah
YaaCanim ben doktorla görüştüm bu ay bebek planlamasak iyi olur dedi. Çünkü antibiyotik vs cok kullandim vucuttan atilsin dedi, ve hala hastayım sesim tamamen gitmis durumda oglum desen öyle .. bugun adet oldum ama bu ayi pas gececegiz.
Haber vermek istedim❤
Senin ve herkesin insallah bu ay dolar kucaginiz. ☺
Ne iğnesi gonal f miKızlar ben bu gün ilk iğnemi vurdurdum..büyüsün yumoşlar..bu ay gelsin bebişler
Gonal f kuzum..yumurtalar büyüsün diye.Ay İn şa Allah bu kadar koşturmağımızın sonu mutluluk göz yaşı olsunNe iğnesi gonal f mi
Aşılama için mi başka bir şekil mi
Ay hadi inşallah çok sevindim valla şifa olsun inşallah
Aşılama için gonal f..Ay İn şa AllahNe iğnesiiiigüzel güzel büyüsünn
Çatlatma iğnesi mi? Süreci anlatır mısın canısı?Kızlar ben bu gün ilk iğnemi vurdurdum..büyüsün yumoşlar..bu ay gelsin bebişler
Yok ben aşılama için gitdim bu gün.Gonal f vurduracam her gün birde pazartesi gidicemÇatlatma iğnesi mi? Süreci anlatır mısın canısı?
Pazartesi ama iğne her gün vurulacakNe zaman gidiceksin bir daha peki
içimden bir ses aa bende mi yapsam diyeceğini söylüyorNe zaman gidiceksin bir daha peki
Nasıl gidiyor süreç. Son çarem aşılama olacak benim deYok ben aşılama için gitdim bu gün.Gonal f vurduracam her gün birde pazartesi gidicem
Ben de bir sonraki ay düşünüyorum ekstra bir test farklı bişey istediler mi canım taze tazePazartesi ama iğne her gün vurulacak
Kuzum okuduğum kadar doktorlar her kese farklı yöntem tedavi ediyormuş.Bence duruma göre bende mesela sebebsiz çocuk olmuyor..eski hormon testlere bakarak ve yaşa bakarakmi bilmiyorum iğne vurdu kendisi ve her gün aynı saatde vurulmalı..çatlatma iğnesi ve ilaç yazdı ama onlar şimdi diğil pazartesi sana söylicem dedi.İn şa Allah gerek kalmaz bende mecbur ediyorumNasıl gidiyor süreç. Son çarem aşılama olacak benim dehiçbir bilgim yok anlatır mısın rica etsem
Ya ben aslında ac gitdim birde adetliyim midemde bulandı..ama eskilere baktı yeniden test istemedi bende..en son Nisan'da yapılmış bende .rahim filmi istedi..o da var bende zaten.Bence yaptır kuzum biz bu yaşla ne zamana kadar beklicezBen de bir sonraki ay düşünüyorum ekstra bir test farklı bişey istediler mi canım taze taze