• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayyy canim daha dun bu konudan tartistik hicbir problem yoktu ama bende her sey birikmis 16 ay sonra kavusabildigimiz bi bebe, merkeze uzak oturan ben her yere gitmek icin esimi cagirmaliyim o beni birakmali, yuruyus yapamiyorum kopekler cok, esim cok yogun calisiyo sabah 7 aksam 8 bucuk eve geliyo sigara kullandigimdan mutfakta oturuyo 1 saat falan yanima geliyo o da gel diyecem oyle, adam onceden dibimden ayrilmazdi simdi boyle olduk ben şoklara giriyorum ya ona sorunca elinden geleni yapiyomus isi bitince kosa kosa eve geliyomus ona gore bi problem yokmus falan neden boyle yapiyomuşum dedim ki yani sen ne saniyosun benim icimde disimda ruhumda neler degisiyo haberin yok, ben degisiyorum dedim baya bi saydim biseyler adami da uzdum kendimi de... Galiba coo beklentiye girmemek lazim
hep aynı şeyler ya ben de biraz bıdırdayınca hemen diyor ki neyim var hiçbir kötü alışkanlığım yok eve geliyorum diyor. ben de onlar zaten olacak biraz da iyi alışkanlıklar edinmen gerek diyorum😂
aynen canım beklenti minimumda olursa mutlu olacağız yoksa kendimizi üzüyoruz🌸

2023 ŞUBAT ANNELERİ :KK200: :anneadayı: :nazar:

ANNE ADAYI YAŞ ŞEHİRBEKLENEN DOĞUM
TARİHİ
KAÇINCI
ÇOCUK
CİNSİYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM
TARİHİ
@Cansu Merve01.02.2023
@kirmizipatiklikiz02.02.2023
@Burrcu02.02.2023
@elion03.02.2023
@MaviMabellee03.02.2023
@LadyRuby04.02.2023
@Gokce679205.02.2023
@Petitoogofrett05.02.2023
@aysemah05.02.2023
@tubikkoo06.02.2023
@JustAurora06.02.2023
@Yazin Sevinci07.02.2023
@Aylinry07.02.2023
@Ftlyztrk07.02.2023
@the economist08.02.2023
@tugce593408.02.2023
@serabeyaz39Amerika09.02.20231. Bebek
@Mymoomm10.02.2023
@birazeze11.02.2023
@egekarakas11.02.2023
@HafizHafsa11.02.2023
Nurkiz6116 Nurkiz6116 13.02.2023
@ZeynepBetulll32Eskişehir13.02.20232. Bebek
@Tubacala14.02.2023
@epoh3414.02.2023
@Dua461414.02.2023
@sadelik9014.02.2023
@Esrabesler14.02.2023
Z zerefsann 14.02.2023
@siremat14.02.2023
@bebisibeklerkeen15.02.2023
@esilaw15.02.2023
Pembesacli Rapunzel Pembesacli Rapunzel 16.02.2023
G gunesli gunler 17.02.2023
@ozlmbysl18.02.2023
P Pembeceket005 19.02.2023
@dandikfindik19.02.2023
@moonandstar19.02.2023
@rnkl2319.02.2023
@Limonsekeri20.02.2023
@Meltemavc20.02.2023
M Mincir38 20.02.2023
@Hkrkmz21.02.2023
@brnvkle21.02.2023
@Sine_0121.02.2023
@mimozagerbera21.02.2023
@She-Raa21.02.2023
@SAAE21.02.2023
@cerenay00022.02.2023
M MaviFeslegen 35Şanliurfa23.02.20231. Bebek
@asyadan27.02.2023
@cukulatam28.02.2023
Canım bende eklenmemişim sat 25 Mayıs ,Yaş 31, 2. Bebeğim .

İlk evliliğimde hemen olmadı çocuğum. 1.5 sene sonra oldu Çok istemiştik yıpratıcı bir süreçti. Ben allahtan gelene hep razı oldum ama sağolsun insanlar çok acımasızdı niye olmuyo kimde sorun çocuğun yok mu falan. Hatta kuzenim ikinciye hamileydi sen yapamadın ben 2.yi doğuruyorum demişti bana. Hamile kalınca da eski eşimden çok ilgi bekledim haliyle tabiki ne ilgi gösterdi ne alaka. Soba vardı evde. 3.kattaydım asansör yok hamileyim sobayı doldur boşalt kovaları taşı elini atmadı hiç o kadar umursuzdu. Doğum yaptığım gün ben acı içinde kıvranırken uyudu bebek doğdu yarım saat gördü gitti kahveye. Umursuz adam hep öyle gidiyor. 8 sene sonra yeniden evlendim evlendiğim gün hamile kalmışım. Eşim 36 yaşında ilk evliliği. O kadar çok mutlu ki bebeği olacak diye tarif edemem çocuk gibi seviniyor bana bakıyor ilgileniyor iş yaptırmıyor gelip karnımı seviyor öpüyor. Oğluma babasından daha çok baba herşeyiyle ilgileniyor oyunlar oynar yedirir gezdirir yanlız yatırmaz uyuyana kadar. 💗 Allaha çok şükür 🙏 rabbim iman ve vicdanı erkeklerin kalbinden eksik etmesin inşallah.
Okurken gerçekten çok duygulandım iyi tarafından bakmak lazım sonunda değerini bilen birisi çıkmış karşına eskiyi unutturur inşallah sana 🙏 karşımıza çıkan kimse boşa çıkmıyor ya imtihan ya armağan, ilk eşin de ikinci eşinin değerini anlaman için çıkmıştır karşına eminim Allah herkese huzur mutluluk önce sağlık versin inşallah çocuklarınızla hayırlı bir ömür geçirirsiniz 💜

Kız varya aslında onlara karşı hiç tahammulum kalmadı artık ama hakliyken haksız duruma düşmek istemem özür diliyen ben olmak istemem. Birde bir huyu vardır senin söylemediğin şeyleri söyledi söyledigim seyleri de soylemedi ben duymadım der . Çok fena yemin ederim onunla kimse laf yarısına giremez çok usta bu konuda. Lafa asla düşünmez. Kendini zeytinyağı gibi üste çıkaracak bir yol bulur. Allah kimseye vermesin böylesini. Bana vermiş bende sınav diyorum katlanıyorum
Haklısın canım evet kalkman da onları kabullenmen gibi bişey olurdu , Allah korusun seni öyle insanlardan kendilerine gelsin zehirleri hep .Keşke hiç görmek zorunda kalmasan 🙄 Bebek olunca bebeği bahane et bari de gitme yanlarına 🙈

hep aynı şeyler ya ben de biraz bıdırdayınca hemen diyor ki neyim var hiçbir kötü alışkanlığım yok eve geliyorum diyor. ben de onlar zaten olacak biraz da iyi alışkanlıklar edinmen gerek diyorum😂
aynen canım beklenti minimumda olursa mutlu olacağız yoksa kendimizi üzüyoruz🌸
Katılıyorum 😌 bizde küçük bir yerde oturuyoruz burda aile çay bahçeleri var mütevazı uygun fiyatlı , 3-4 gün önce gidelim dedim kaç gündür işten yorgun geliyor birde hayvan bakıyor gelince hemen koltuğuna oturuyor dediğimi unutuyor desem hemen kalkacak hadi gidelim diyecek ama bende ustelemek istemiyorum arkaya atıyorum artık 🤷

Haklısın canım evet kalkman da onları kabullenmen gibi bişey olurdu , Allah korusun seni öyle insanlardan kendilerine gelsin zehirleri hep .Keşke hiç görmek zorunda kalmasan 🙄 Bebek olunca bebeği bahane et bari de gitme yanlarına 🙈
İlahi adalet o kadar buyuk ki benden ne esirgedilerse Allah da onlardan esirgedi bana verdi. Tabi anlayana ama kendini o kadar iyi sanıyor ki. Evlendigimiz ilk yıllar 2 günde bir giderdik. Her gittiğimizde beni üzecek bişey yapar ağlaya ağlaya eve dönerdik. Eşim bana yaptıkları gördükçe yavaş yavaş ayağını kesti. şimdi yılda 5 ya da 6 kez görüşüyoruz. Çok yuzsuzdur annesi kulağına laf gitmez . Hiçbir şey yapmamış söylememiş gibi tekrar arar konusur. Kimse umrunda değil o yapacağı şeyden eksik kalmaz. Kız ben ne çok konuştum . Ne çok anlatacağım birikmiş 😄😄😄🤣🤣

İlahi adalet o kadar buyuk ki benden ne esirgedilerse Allah da onlardan esirgedi bana verdi. Tabi anlayana ama kendini o kadar iyi sanıyor ki. Evlendigimiz ilk yıllar 2 günde bir giderdik. Her gittiğimizde beni üzecek bişey yapar ağlaya ağlaya eve dönerdik. Eşim bana yaptıkları gördükçe yavaş yavaş ayağını kesti. şimdi yılda 5 ya da 6 kez görüşüyoruz. Çok yuzsuzdur annesi kulağına laf gitmez . Hiçbir şey yapmamış söylememiş gibi tekrar arar konusur. Kimse umrunda değil o yapacağı şeyden eksik kalmaz. Kız ben ne çok konuştum . Ne çok anlatacağım birikmiş 😄😄😄🤣🤣
Bizi tanımıyorsun zaten boşver dök içini rahatlarsın 😉😅 benim yakınımda da böyle çok insan var da ondan dayanamadım yazdım bende aman bizden uzak olsunlar

Bizi tanımıyorsun zaten boşver dök içini rahatlarsın 😉😅 benim yakınımda da böyle çok insan var da ondan dayanamadım yazdım bende aman bizden uzak olsunlar
Aynen benden uzak olsun da . Eşim kayinvaliden yokmus gibi yaşa der . Onun yaptıklarını söylediklerini el söylüyor farzet der. Farzetki benim annem değil o zaman uzebilir mi o kişi seni der . Uzemez o yüzden senin kayinvaliden yok der. Bana annelik yapmayan sana yapar mı hiç der. Eşim evlenene kadar ailesinin tüm borçlarını ödemiş hiç para biriktirememis. Bizim dugunumuzde kuruş harcamadilar bize. Hala annesi sen ne yaptın ki bize der senin hiçbir faydası görmedim der

Kızlar doktora gittim bugün tahlil filan aldı. Şehir hastanesinde bir doktor. Çok tatlı ya çok memnun kaldım. Bundan sonra devam ederim burada. Bebek iyi erkeğe benziyor dedi ama çok erken henüz değişir filan kesin konuşmayayım dedi 🤣
Şehir hastanelerinin doktorları sürekli değişmiyor mu?

Kızlar doktora gittim bugün tahlil filan aldı. Şehir hastanesinde bir doktor. Çok tatlı ya çok memnun kaldım. Bundan sonra devam ederim burada. Bebek iyi erkeğe benziyor dedi ama çok erken henüz değişir filan kesin konuşmayayım dedi 🤣
Canım çok şükür bak bebeğin iyi .

bi benimki bişeye benzetemedi🤦🏼‍♀️
ben sordum cinsiyet ne diye
o bile bilmiyor daha cinsiyetini dedi
nasıl bilmez koskoca 12 haftalık çocuk dedim tabii içimden😂
en çok merak edenler en son öğrenecek galiba🙂

Aynen benden uzak olsun da . Eşim kayinvaliden yokmus gibi yaşa der . Onun yaptıklarını söylediklerini el söylüyor farzet der. Farzetki benim annem değil o zaman uzebilir mi o kişi seni der . Uzemez o yüzden senin kayinvaliden yok der. Bana annelik yapmayan sana yapar mı hiç der. Eşim evlenene kadar ailesinin tüm borçlarını ödemiş hiç para biriktirememis. Bizim dugunumuzde kuruş harcamadilar bize. Hala annesi sen ne yaptın ki bize der senin hiçbir faydası görmedim der
Allah nankör insanlardan korusuuun 😒

Back