• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar eşleriniz üzerinize düşüyor mu merak ettim? Böyle işte canınız bir şey istediğinde yapmaya, almaya çalışıyor mu? Hamilesiniz diye özel ilgi gösteriyor mu?
Bu benim üçüncü hamileliğim, eşim sağ olsun gerçekten iyi bir eştir ama hiç özel ilgi görmedim. Bazen ayar oluyorum. Hormonların dda etkisi ile iyice gözüme batıyor. Gıcık oluyorum.
Allah razı olsun benimki aşırı düşüyor. Hatta bazen sıkılıyorum aşırı ilgiden. Annesi eşimi mükemmel bir evlat olarak yetiştirmiş. İlk çocuğum kız, bu çocuğum erkek olursa ben de aynı babası gibi olsun isterim.

Nelermiş Bizimlede paylaşırmışım kızımin adını eşim koydu bunu ben koyacağım ama yavaştan benim beynime girmeye çalışıyor kız olurda defne güzel erkekde cinar diyor isim olayı çok zor ya
Kız var olursa Aylin, erkek olursa Mert koymak istiyorum canım 🤗 defne de Çınar da çok güzel bir isimler, neden düşünmüyorsun ☺️

Yani canımın çektiğini yapamaz yemek yapmayı bilmiyor, garibimin durumu belli bütçesi belli doktor ilaç masrafına ancak yetişiyor gidip de alamaz o yüzden üzülmesin diye canım bişey çekse bile söylemem ona. Bizim ilk bebegimiz ,sağ olsun ev işlerinde hep yardım eder. Yemek yedim mi yemedim mi telefonla kontrol eder, bulantım var mı yok mu diye sorar, sen hiçbir işe elini sürme ben gelince yaparım der.
Maşallah canım sana da eşine de 💜🙏🏻 Ama canın yine de bi şeyi çok cekerse cok cok az da olsa yesen iyi olur aslında.

Benimki de çift isimli. Ama ailecek çift isimli bunlar. Yeğenleri de çift isimli. Aile geleneğini bozmayalım diyor. Ama çift isimden de kusucam nerdeyse 😀
Çift isim sizin kaderiniz olmus Allah yardımcınız olsun 🙃 Abimde cift isimli sınav zamanlarında küçük kutucuklara ismini sığdırmak icin neler çekerdi garibim 😅

Maşallah canım sana da eşine de 💜🙏🏻 Ama canın yine de bi şeyi çok cekerse cok cok az da olsa yesen iyi olur aslında.
Canımın çektiği şeye göre değişir tabi istemem. Eger alınabilir bir seyse aldirip yiyorum. Ama pahalı bir seyse söylemem yine de

Ahahah değişik bir bağı vardır. Ben de hala anarım. Mezun olalı 10 sene oldu 😀
Havasından mi suyundan mi insana etkisi büyük oluyor demek ki 🥰 geçen bir yemeğin kokusu eşimi hemen Trabzon a götürdü. Allahimmm akşama kadar soyledi durdu, baba tarafim Trabzonlu ama ben onun kadar Karadenizli degilim 😜

bugün bir şey izledim o kadar etkilendim ki. keşfette karşıma bir cinsiyet partisi videosu çıktı. aile sanırım koreli, 3 erkek çocuk var, 4.yü bekliyorlar. cinsiyet erkek çıkıyor ve anne de baba da üzülüyor. anne daha fazla üzülüyor hatta. yorumlardan kadını buldum takipçisi fazla bir hesap. ve partiden 3 gün sonra bebeğin öldüğünü paylaşmış🥺 şu an hala hastanede storyleri hastaneden atıyor. Ne büyük bir vicdan azabı. Etkisinden kurtulamadım hala
Ay çok üzücü bende p.tesi Dr gittim erkeğe benziyor dedi üzülürüm hatta ağladım salidan beri karın ağrısı bazen şiddetli bazen normal çok kötüydü öyle pişman oldum ki uzuldugume ağladığıma rabbim daha iyisini bilir erkek kız ne verirse baş göz üstüne dedim dayanamadım bugün gittim çok şükür skinti görünmüyor dedi

İlk evliliğimde hemen olmadı çocuğum. 1.5 sene sonra oldu Çok istemiştik yıpratıcı bir süreçti. Ben allahtan gelene hep razı oldum ama sağolsun insanlar çok acımasızdı niye olmuyo kimde sorun çocuğun yok mu falan. Hatta kuzenim ikinciye hamileydi sen yapamadın ben 2.yi doğuruyorum demişti bana. Hamile kalınca da eski eşimden çok ilgi bekledim haliyle tabiki ne ilgi gösterdi ne alaka. Soba vardı evde. 3.kattaydım asansör yok hamileyim sobayı doldur boşalt kovaları taşı elini atmadı hiç o kadar umursuzdu. Doğum yaptığım gün ben acı içinde kıvranırken uyudu bebek doğdu yarım saat gördü gitti kahveye. Umursuz adam hep öyle gidiyor. 8 sene sonra yeniden evlendim evlendiğim gün hamile kalmışım. Eşim 36 yaşında ilk evliliği. O kadar çok mutlu ki bebeği olacak diye tarif edemem çocuk gibi seviniyor bana bakıyor ilgileniyor iş yaptırmıyor gelip karnımı seviyor öpüyor. Oğluma babasından daha çok baba herşeyiyle ilgileniyor oyunlar oynar yedirir gezdirir yanlız yatırmaz uyuyana kadar. 💗 Allaha çok şükür 🙏 rabbim iman ve vicdanı erkeklerin kalbinden eksik etmesin inşallah.
Maşallah💙
Böyle hikayeler duyunca içim umutla doluyor tüm kadınlar için🦋

Arkadaşlar merhaba ben ıkız anne adayıyım. Ama lekelenmem var maalesef progestan ıgne kullandım bir hafta boyunca kanamam kesıldı ama lekelenme var sızce ıgnelere devam mı etmelıyım

Ay çok üzücü bende p.tesi Dr gittim erkeğe benziyor dedi üzülürüm hatta ağladım salidan beri karın ağrısı bazen şiddetli bazen normal çok kötüydü öyle pişman oldum ki uzuldugume ağladığıma rabbim daha iyisini bilir erkek kız ne verirse baş göz üstüne dedim dayanamadım bugün gittim çok şükür skinti görünmüyor dedi
çok şükür canım bir şey yokmuş
bebişler hissedip trip atıyor galiba🥰

Back