• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya cok cocuklu olmak cok guzel birsey. Hepsi birden büyüyecek oyle düşün. Benim cok hosuma gidiyor oyle üç beş tane kardes olmak. Benimde hep 4 cocuk planım var. İlkini basaririsam insallah
Allah gönlüne göre versin senin de canım inşallah.
Yani ben bu fikre zaten alıştım ki öğrendiğimde de hiç üzülmedim bile. Ama işte annemlerin böyle tepki vereceğini tahmin etmiştim.

Nelermiş Bizimlede paylaşırmışım kızımin adını eşim koydu bunu ben koyacağım ama yavaştan benim beynime girmeye çalışıyor kız olurda defne güzel erkekde cinar diyor isim olayı çok zor ya
Görünce birden heyecan yaptım ay defne ve çınar bizim aklımızdaki isimler 💙🥺 defneye çok önceden karar vermiştik hamilelik olunca da erkek ismi baya düşündük çınarı beğendik bakalım hangisi olacak. Çok güzel isimler değil mi 🥰

Allah gönlüne göre versin senin de canım inşallah.
Yani ben bu fikre zaten alıştım ki öğrendiğimde de hiç üzülmedim bile. Ama işte annemlerin böyle tepki vereceğini tahmin etmiştim.
Anneminde bazi konularda soyledigi laflar beni uzun süre hırpalar. Artik zaten neye ne diyeceğini tahmin ediyorsun ama insan yine de deger verdiğin için ilgi anlayış bekliyorsun. Göremeyince üzülüyorsun. Allah eksiklerini vermesin ama bu senin hayatın. Bizim hayatimiz . Bunlar bizim esimizle vereceğimiz kararlar. Kismeye laf düşmez.

Konuyla hic alakası yok ama sabahtir elti krizi yaşıyorum bende. Tum.eltilerimden ve dünyadaki eltilerden nefret ediyorum. 2 gundur öfke kontrolum yok zaten 🤣🤣🤣🤣

Kızlar doktordan çıktım herşey yolunda annesi yesin onu 🥰
Yeni kanama alanı yok ama eskisi var ara ara kahverengi akıntı gelir büyük ihtimal dedi. Fitil verdi tekrar. İkili test için de kan verdim. Hayırlı haberler inşallah.
Maşallah ne güzell test sonuçları da güzel gelsin inşallah 💙

Anneminde bazi konularda soyledigi laflar beni uzun süre hırpalar. Artik zaten neye ne diyeceğini tahmin ediyorsun ama insan yine de deger verdiğin için ilgi anlayış bekliyorsun. Göremeyince üzülüyorsun. Allah eksiklerini vermesin ama bu senin hayatın. Bizim hayatimiz . Bunlar bizim esimizle vereceğimiz kararlar. Kismeye laf düşmez.

Konuyla hic alakası yok ama sabahtir elti krizi yaşıyorum bende. Tum.eltilerimden ve dünyadaki eltilerden nefret ediyorum. 2 gundur öfke kontrolum yok zaten 🤣🤣🤣🤣
Öyle tabi belki de bizi sevdiklerinden bazen de ağır laflar ediyorlar ama dediğin gibi bu bizim kararımız artık.

Bu gruptan biri mi demişti? Eltiler kapatılsın diye 😂😂😂

Öyle tabi belki de bizi sevdiklerinden bazen de ağır laflar ediyorlar ama dediğin gibi bu bizim kararımız artık.

Bu gruptan biri mi demişti? Eltiler kapatılsın diye 😂😂😂
Bizimde beklemediğimiz icin ağır geliyordur herhalde diyorum. Baskasi dese o kadar sarsmaz. Bakma sen onlara. En çok onlar sevecek yine insallah

Evet bende görmüştüm. Eltilik birimi kapatılmali kesinlikle.

Bizimde beklemediğimiz icin ağır geliyordur herhalde diyorum. Baskasi dese o kadar sarsmaz. Bakma sen onlara. En çok onlar sevecek yine insallah

Evet bende görmüştüm. Eltilik birimi kapatılmali kesinlikle.
Benim eltim yok ama 2 görümcem var arada bir kapatılsa isterim şahsen 😂

Benim eltim yok ama 2 görümcem var arada bir kapatılsa isterim şahsen 😂
Elti bende cok malesef. Bide bağlılar birbirine surekli ic iceyiz mecburen. 2 tane de görümcem var bana bambaşka deneyimler yasatiyorlar 🤣🤣🤣🤣 hicbirseyle kıyaslayamam onlari 🤣🤣🤣🤣

Elti bende cok malesef. Bide bağlılar birbirine surekli ic iceyiz mecburen. 2 tane de görümcem var bana bambaşka deneyimler yasatiyorlar 🤣🤣🤣🤣 hicbirseyle kıyaslayamam onlari 🤣🤣🤣🤣
Hey maşallah benimki azmış yani şükredeceğim nerdeyse 😂😂😂 insan evim ayrı işim ayrı diyor ama akrabalık işte ister istemez her şeye dahil oluyorlar 😂

Hey maşallah benimki azmış yani şükredeceğim nerdeyse 😂😂😂 insan evim ayrı işim ayrı diyor ama akrabalık işte ister istemez her şeye dahil oluyorlar 😂
Canim ben kapimi çekip evim ayri diyemiyorum. Urfada yaşıyorum yani 🤣 benim evime gelen giden cok olmaz. Tek çalışan ve urfali olmayan gelin benim aralarında ama gel gör ki kaynanamlar toplanma merkezi. Ev teksasa dönüyor. Kimse kimseyle konuşmuyor çoğu zaman ama hepimiz geliyoruz buraya 🤣🤣🤣 kardesler birbirini her şartta seviyor malesef

Canim ben kapimi çekip evim ayri diyemiyorum. Urfada yaşıyorum yani 🤣 benim evime gelen giden cok olmaz. Tek çalışan ve urfali olmayan gelin benim aralarında ama gel gör ki kaynanamlar toplanma merkezi. Ev teksasa dönüyor. Kimse kimseyle konuşmuyor çoğu zaman ama hepimiz geliyoruz buraya 🤣🤣🤣 kardesler birbirini her şartta seviyor malesef
Ohh tam cümbüşmüş. Ama iyi ki çalışıyorsun. Çoğu şeyden uzak kalırsın. Şanslısın.

Kızlar doktora gittim bugün tahlil filan aldı. Şehir hastanesinde bir doktor. Çok tatlı ya çok memnun kaldım. Bundan sonra devam ederim burada. Bebek iyi erkeğe benziyor dedi ama çok erken henüz değişir filan kesin konuşmayayım dedi 🤣
Ne güzel haberler sağlıkla isallah cinsiyet içinde gönlünden geçen olsun 😍

Back