Ben de özel ilgi görmüyorum. Hakkını yemiyim görüyorum ama öyle ekstra bişey yok yani normal hayatımıza devam ediyoruz hamile değilmişim gibi. Ama ona göre bu böyle olmalı çünkü hamilelik psikolojisine girersem daha kötü olurmuşum. Sağlıklı olanı buymuş. Ama ben özel ilgi bekliyorum hatta geçen gün patladım dedim ki hiç çaba sarfetmeden elde ettin kıymet bimiyorsun sınanırsan anlarsın dedim. Üzüldü
Tamam fiziksel olarak bir sıkıntım yok çok şükür normalim ama ruh halim için birazcık fazla ilgiye ihtiyacım var. İşte tam burada beni anlamıyor. Her şey bu kadar güzelken ben neden sürekli ağlıyorum bunu anlamıyor. Hislerimin, düşüncelerimin nasıl bu kadar altüst olduğunu sürekli nasıl kaygılar içinde olduğumu anlayamıyor. Erkekler genel olarak rahat. Ona göre bu çok doğal bir durum ve neden kendimizi strese sokalım ki. Evet mantıken öyle ama benim için hiçbir şey mantıklı ilerlemiyor artık.
Malesef bu hep böyle olacak çünkü kadın ve erkek olarak kafa yapılarımız çok farklı. İstisnalar var tabii ki.
Yetişmeyle de çok alakalı, mesela benimkinin sadece erkek kardeşleri var annesi çok küçükken vefat etmiş. Hayatında hiç kadın olmadan büyümüş. Bunlar da etkili.
Bi de bizimki ilk çocuk daha, senin gibi 3.de ne oluruz bilmiyorum artık tarlada doğurmam gerekebilir