- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.381
Bende 7+1 e randevu aldım inşallah kalp seslerini duyarız bebeklerimizinBu Çarşamba gitmistim 4+6 da. 2hafta sonra gel dedi ben 7+ olunca gitmeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 7+1 e randevu aldım inşallah kalp seslerini duyarız bebeklerimizinBu Çarşamba gitmistim 4+6 da. 2hafta sonra gel dedi ben 7+ olunca gitmeyi düşünüyorum
6 haftalık gördüm ama duymamıştım sonra duydumAy bu ben gerçi ben daha duymadım ama yarın gidicem duymak için sizin kaç haftalikti duydunuz
Hmm ben 5+2 de gitmiştim keseyi gördüm ozamn şimdi mecburi gidicem doktora şuan 6+4 haftalik umarım duyarım6 haftalık gördüm ama duymamıştım sonra duydum
İnşallahBende 7+1 e randevu aldım inşallah kalp seslerini duyarız bebeklerimizin
Ne yazdın kiz ben gormedim yetişemiyorum bazen ben aynı misafir vardi anca girebildimAy yok kız ben yazdım dün kimse beni takmadı bugün dışarı çıktım evde bunalmıştı dolandım baya. Evi yarından sonra başlayacağım artık sen napıyosun nasılsın?
Aynen öyle o dönem erkek cocugu olan arkadaslar hemen hemen 13 te fln öğrenmişti..kizda tam emin olamiyorlar galibaKizlar cinsiyeti daha geç gösteriyor galiba gerçekten. Ben 2oglumu da 12.haftada öğrendim
Cok gecmis olsun alerjik bisey gibi sanki.. malesef suan ilaç kullanamıyoruz bebegin organ gelisimi nedeniyle ama ateş demişsin o onemli doktoruna mutlaka danış bir onerisi olur seni rahatlatacak. Ballı ıhlamur ictim bende 2 gundur bende iyi değildim pekKızlar ben grip gibi bir şeyim.. burun tıkalı, dede öksürüğü, bol hapşırık, iştahsızlık, kafam 500 kiloymuş gibi, hafif de ateşim çıkıyor ara ara ne yapsam
Güzel düşün güzel olsun kuzum ne uyusmazligi bu bahsettigin? Kan mi?Kızlar bende kalp atışını duydum ama pek sevinemedim uyuşmazlık testim yine pozitif çıktı yani yine vücudun bebeğe savaş açması an meselesi
Gördün şükür bende progestan kullaniyorum günde 2 fitil. Inşallah saglikla tutunurlar bizlereKızlar vajinal bakılıp keseyi gördük şükür haftaya bakılacak yine cuma, şuan oksapar 0,6, coraspirin, progestan sabah akşam 2 fitil, decavit ile devam edilecek
Hatırlamıyorum ki ee sende benden betersin bu halinle misafir ağırlıyorsunNe yazdın kiz ben gormedim yetişemiyorum bazen ben aynı misafir vardi anca girebildim
Çok zor.. Şu an öksürükle uyandımAlerji durumu zor malum tamda mevsimi zaten..
Eşim saolsunHatırlamıyorum ki ee sende benden betersin bu halinle misafir ağırlıyorsun
Evet canım kan uyuşmazlığı malesefGüzel düşün güzel olsun kuzum ne uyusmazligi bu bahsettigin? Kan mi?
Insallah saglikla ilerler ben inanıyorum öyle olacak
Bizde de kan uyuşmazlığı var doktorum bir şey demedi 24-28 haftalarda rhogam yaptırcaz başka sıkıntımız vae mı cnm ben de doktorumla görüşeyimEvet canım kan uyuşmazlığı malesef
Günaydın cnmmmmGünaydın kızlarr
İlk gebeliginse sıkıntı olmuyor canım 2 3. Gebeliklerde sıkıntı oluyoBizde de kan uyuşmazlığı var doktorum bir şey demedi 24-28 haftalarda rhogam yaptırcaz başka sıkıntımız vae mı cnm ben de doktorumla görüşeyim
Biz hallederiz ne olursa olsun zaten onların gözündeEşim saolsun
Benim şu an için hiç yok doktorun verdiği ilacı da almadım umarım bu şekilde devam ederim Rabbim kolaylık versin çok zorBulantilariniz ne durumda kızlar ben çok fenayim özellikle sabahları çok istifra ediyorum