- 21 Şubat 2021
- 779
- 1.857
- 31
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Sıkışık değildim tam tersi bomboş gitmiştimBence daha erkendir o zaman karından kese için bide belki tam sıkışık olmayınca da zor gözüküyor, ters rahim durumu olanda da zor gözükür ilk ben ters rahimim ordan biliyorum
Tamam oyle demisse niye dert ediyorsun kuzum demek ki duzenli artmış haftaya rahstlikla görürüz diye düşünmüştür. Olumsuz bisey olsa soylerdi merak etme doktorlar saklamaz yani her ihtimali söylerler.. olumlu düşün insallah olumlu olacak once Allahin izniyleDeğeri görünce güzel değer ,haftaya görürüz dedi keseyi . Atayım hemen ekleyip . Rabbim ne derse o artık içten içe aklımda sorular olsa da yapacak bir şey yok elimden geleni yapıyorum gerisi de Allah a emanetAma çok küçük daha onu biliyorum
Sanırım hormonlar devredeTamam oyle demisse niye dert ediyorsun kuzum demek ki duzenli artmış haftaya rahstlikla görürüz diye düşünmüştür. Olumsuz bisey olsa soylerdi merak etme doktorlar saklamaz yani her ihtimali söylerler.. olumlu düşün insallah olumlu olacak once Allahin izniyle
Bak arkadaşımın attığı mesaja baktım o da 1500 geçince karından görmüş içini ferah tut sıkışık bile değilmişsin hemSıkışık değildim tam tersi bomboş gitmiştimrahmimde perde kesildi Mart ayında ,Nisanda son regl işte bakalım bebiş nasıl olcak
Sağlıkla ilerlesin de geç göreyim sorun değilBak arkadaşımın attığı mesaja baktım o da 1500 geçince karından görmüş içini ferah tut sıkışık bile değilmişsin hem
1500 den büyük diye yazmışlar. Ben öyle anladım. Büyüktür işareti var yanındaDeğeri görünce güzel değer ,haftaya görürüz dedi keseyi . Atayım hemen ekleyip . Rabbim ne derse o artık içten içe aklımda sorular olsa da yapacak bir şey yok elimden geleni yapıyorum gerisi de Allah a emanetAma çok küçük daha onu biliyorum
Benim de 1500 lerdeydi 2 hafta sonrasına ilk randevuyu verdi. Öncesinde görünmez gelme dedi1500 den büyük diye yazmışlar. Ben öyle anladım. Büyüktür işareti var yanında
Hadi inaşallah hepimiz her aşamada mutlu dönelimSağlıkla ilerlesin de geç göreyim sorun değilHepimiz için sağlıklı gebelikler olsun inşallah
Yaş benim kız çıkıyorÇin takvimi
İnşallah kuzumHadi inaşallah hepimiz her aşamada mutlu dönelim
Bu çin takvimine gore annenin doğum ayı dimi baz alınan?Yaş benim kız çıkıyor2oğlum var çokta kız istiyorum ogullarimda istiyor kız kardeş daha haberleri yok tabi :) İnsallah sağlıkla kızım olur birde
Amin hepimizin yavrularıYaa evet ben de korktum açıkçası şimdi internette araştırıyordum. Zeka geriliği falan okuyunca daha da strese girdimdahiliyeden randevu alacaktım ama o zaman endokrinden alayım çok teşekkür ederim sağlıkla büyüsün kuzularınız
Kaç hafta kaç günlüktü senin? Güzel haberlerle gel inşallahCanim cikmis kan sonucum carsamba 103 tu bugün 3193 cikmis ogleden sonra gidicem doktora
Maşallah hadi darısı başımıza. Bende yarın gidiyorum saat 2deKızlar doktor keseyi gördüdarısı sizlere
Kesinlikle öyle ben mesela düşük sonrası gebelik planlayanlar topiği olmasa 2 yıl kesin kafayı yerdimİnşallah kuzumBurası iyi geliyor insana kk iyiki var
Guzel haberler le gel canım insallahMaşallah hadi darısı başımıza. Bende yarın gidiyorum saat 2de
Hayırlı olsun canım saglikla al kucağınaGuzel haberler le gel canım insallah
Insallah canim hepimizHayırlı olsun canım saglikla al kucağına
İnternette annenin hamile kaldığı ay yazıyordu. Biz Nisan'da kaldık mesela. Anne yaşı da yandaBu çin takvimine gore annenin doğum ayı dimi baz alınan?
İnşallah canım. Normalde 2hafta daha bekleyecektin ama 2gündür adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada biraz merak ettim oyuzden.Guzel haberler le gel canım insallah