- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.001
Gaz deme banaaGünaydın kızlar
Çok şükür mide yanmam geçti ama bu sabah laktozsuz süt içtiğim halde çok feci gaz yaptı yani bu da gaz yapacaksa daha ne yiyelim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz deme banaaGünaydın kızlar
Çok şükür mide yanmam geçti ama bu sabah laktozsuz süt içtiğim halde çok feci gaz yaptı yani bu da gaz yapacaksa daha ne yiyelim ya
Tüp bebekle gebeyim. Transfer öncesinde başlamıştım prolutex iğneye. Hergün 2 tane. Hala da devam. Sanırım 12.hafta kesecek.Ne iğnesi yapıyorsunuz benimde kanama alanım ver ve normal sekildede geliyor ama ben prolutonu 3 günde bir yapıyorum bu hafta gittim değişen bisey olmamış ama yeni bir kanama alanida oluşmamış bende
ayyy çok sevindim canımm hayırlı olsun. ovulasyon testi baslamıstık aynı anda seninle ordan hatırlıyorum seni şimdi okuyunca da cok sevindim :)Canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bir şey soracaktım. Bende testle hamile olduğumu öğrendim yarın kan vermeyi düşünüyorum ama doktora erkenden gitmeyi düşünmüyorum stresten ötürü. Benim yaklaşık 10 ay önce düşüğüm olmuştu yeni hamile kaldım. Doktorun önceden düşüğün olduğu için progestan a başladı mı bu hamileliğinde ? Tedbir amaçlı olarak ?
Hatırladım canım sana da hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Bu ay hiç düşünmedim stres yapmadım bizi şaşırttıayyy çok sevindim canımm hayırlı olsun. ovulasyon testi baslamıstık aynı anda seninle ordan hatırlıyorum seni şimdi okuyunca da cok sevindim :)
ben de hiç beklemediğim ve takip etmediğim anda hamile olduğumu ögrendim canım :) demek ki stres gerçekten etkiliymiş ve inanmıyormusuzHatırladım canım sana da hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Bu ay hiç düşünmedim stres yapmadım bizi şaşırttı
boya yapmam sanırım canım ama benim de kestiresim var. batıl inanç diyorum bir yandan bir yandan sacmalama diyorum.Kizlar hamileyken sac kestirilmez derler duydunuz mu? Saclarimi kestrmek istiyorum da biraz ucundan. Boyanmasida lazim ama organik boyalara bile guvenmiyorum bu donemde. Sizin bu konuda görüş ve fikirleriniz nedir?
Evet gerçekten çok etkiliymiş stresimizi bizden önce hissedip oluşturmuyormuş minnaklar çok şükür yarın kan vereceğim güzel sağlıklı günler geçiririz inşallahben de hiç beklemediğim ve takip etmediğim anda hamile olduğumu ögrendim canım :) demek ki stres gerçekten etkiliymiş ve inanmıyormusuz
Bende yeni kestirmiştim bilmeden batıl diyip kendimi avutuyorumboya yapmam sanırım canım ama benim de kestiresim var. batıl inanç diyorum bir yandan bir yandan sacmalama diyorum.
ilk hamileliğimde de bende kestirmiştim ögrenmeden. bir sorun olmadı şükürBende yeni kestirmiştim bilmeden batıl diyip kendimi avutuyorum
Ben duydum canım ama batıl inanış gibi bişey tıbbi bir karşılığı yok tabii. Genelde doktorlar saç boyamayı önermiyor.Kizlar hamileyken sac kestirilmez derler duydunuz mu? Saclarimi kestrmek istiyorum da biraz ucundan. Boyanmasida lazim ama organik boyalara bile guvenmiyorum bu donemde. Sizin bu konuda görüş ve fikirleriniz nedir?
Ben kızıma hamileyken 3 ay dolunca hem kestirmiştim hem de bitkisel boyayla boyatmıştım. Şükür bir sorun olmadıKizlar hamileyken sac kestirilmez derler duydunuz mu? Saclarimi kestrmek istiyorum da biraz ucundan. Boyanmasida lazim ama organik boyalara bile guvenmiyorum bu donemde. Sizin bu konuda görüş ve fikirleriniz nedir?
kaçıncı haftadasınız? benim de geçen hafta öyleydiSelamlar. Bu nasıl bir mide yanmasıdır yaa sürekli su içmek istiyorum, çok su içince de midem bulanıyor bir garip kısır döngüdeyim
gerçekten bu kadar da olmaz yaGaz deme banaa
Hmm anladim sağlıkla kucağımıza alırız insallhTüp bebekle gebeyim. Transfer öncesinde başlamıştım prolutex iğneye. Hergün 2 tane. Hala da devam. Sanırım 12.hafta kesecek.
Batıl inanç ben kızımda hamileyken çok fazla uzundu saçlarım sıkılıp kestirmistim ama şimdi kısa olduğu için gerek duymuyorum uzun olsa yine kestirirdim çok şükür birşey olmadı doktorlar saçma buluyor zatenKizlar hamileyken sac kestirilmez derler duydunuz mu? Saclarimi kestrmek istiyorum da biraz ucundan. Boyanmasida lazim ama organik boyalara bile guvenmiyorum bu donemde. Sizin bu konuda görüş ve fikirleriniz nedir?
Hayırlı olsun sağdaki siyah bölge kanama alanı mı? Bana da 3 gün geride olduğunu ama önemli olmadığını söylediMerhaba kızlar
Çok şükür dün kalp atışı duydum normalde 7+2 ama ultrasonda 6+4 çıkıyor sağlık olsun
Benim bulantılar kusmalar çok fazla sürekli halsizim okuyorum sizi yazamaıyorım ama okuyorum
Herkese rahat bir hamilelik diliyorum Eki Görüntüle 3083825
Ben de duşta zorlanıyorum. Saçlar belimde. Kuruturken de uzun sürüyor. Gebelikte sıcak duş önerilmediği için 5 dk da banyodan çıkmaya çalışıyorum. Batıl olduğuna inansam da korkumdan kestirmeye cesaret edemiyorumKizlar hamileyken sac kestirilmez derler duydunuz mu? Saclarimi kestrmek istiyorum da biraz ucundan. Boyanmasida lazim ama organik boyalara bile guvenmiyorum bu donemde. Sizin bu konuda görüş ve fikirleriniz nedir?
Yok canım kanamadan falan hiç bahsetmedi kanamam da yok sıkıntı yok dediHayırlı olsun sağdaki siyah bölge kanama alanı mı? Bana da 3 gün geride olduğunu ama önemli olmadığını söyledi