- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.981
Canım tuzlu su ile gargara yaptim ama ılık su ile hicbi ise yaramadi diyodum gece falan biraz agridi ama allaha şükür bugün hic agrimadi bile meger baya ise yariyomus.Diş ağrısı çeken arkadaş vardı napti ya ölüyorum ağrıdan . Dr bu aylarda müdahale edebiliyor mu
Amin hepimize insallh nasip olurAnladım canım hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun inşallah
Aynı durumdayız yataktaj kalkmıyorum çok hafif iş yapmak dışında yasak bana hersey ama benim normal şekilde de çok geldi 6 gün boyunca hastanede yattım ama sen erken farkketmişsin oyuzden ağır iş yapma sakın canim dinlenmeni tavsiye ederim sana . Progestan dışında iğne falan da verdi mi sana?Merhaba bugün kalp atışını duymaya gittik kesenin arkasında kanama alanı olduğunu öğrendik. Aslında benim hic kanamam yok ultrasonda görünüyor sadeceprogestan başladı rapor verdi doktor. Benzeri durum yaşayan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz? Hiç kalkmıyor musunuz tüm gün yatış mı. Şaşkınlıktan tam soramadım doktora bugün
Bir daha yaşatmasın rabbim cnm . Ben dayanamadım ilaç aldım bana mısın demedi sabaha kadar şimdi de zonkluyor ya oturup aglicam hemen denicemCanım tuzlu su ile gargara yaptim ama ılık su ile hicbi ise yaramadi diyodum gece falan biraz agridi ama allaha şükür bugün hic agrimadi bile meger baya ise yariyomus.
Bende kanama alanı 4 taneydi. 1 e düştü şükür. Dinlendim. Genel olarak yatış.kan dolaşımı olsun diye ev içinde yürüyüşler. Bir yere uzanma, eğilme, sandalye çekme, yemek yaparken dinlenerek yapabilirsin. Kese büyüdükçe kanama alanı azalacak dinlen demişti dr um. Progestan ı fitil olarak kullanıyorum. Ağızdan alınca sarsıyor diyorlar. Göbekten de sabah akşam iğnesini yapıyorum. Geçecek inşallah endişe etme. DinlenMerhaba bugün kalp atışını duymaya gittik kesenin arkasında kanama alanı olduğunu öğrendik. Aslında benim hic kanamam yok ultrasonda görünüyor sadeceprogestan başladı rapor verdi doktor. Benzeri durum yaşayan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz? Hiç kalkmıyor musunuz tüm gün yatış mı. Şaşkınlıktan tam soramadım doktora bugün
Teşekkür ederim ben yerinden kıpırdama gibi algıladım adeta olayı. Kalkmadan mümkün değil 5 yaşında da bi oğlum varGeçmiş olsun canım hafif işlerini yapabilirsin ev süpürme gibi şeyleri yapma bir süre korkma. Bişey olmaz inşallah bende de var duphaston kullanıyorum
İğne vermedi progestan günde iki kez sadece. Çok geçmiş olsun canım sana da en yakın zamanda bu riskli dönem hepimiz için geçer inşallahAynı durumdayız yataktaj kalkmıyorum çok hafif iş yapmak dışında yasak bana hersey ama benim normal şekilde de çok geldi 6 gün boyunca hastanede yattım ama sen erken farkketmişsin oyuzden ağır iş yapma sakın canim dinlenmeni tavsiye ederim sana . Progestan dışında iğne falan da verdi mi sana?
Çok teşekkür ederimBende kanama alanı 4 taneydi. 1 e düştü şükür. Dinlendim. Genel olarak yatış.kan dolaşımı olsun diye ev içinde yürüyüşler. Bir yere uzanma, eğilme, sandalye çekme, yemek yaparken dinlenerek yapabilirsin. Kese büyüdükçe kanama alanı azalacak dinlen demişti dr um. Progestan ı fitil olarak kullanıyorum. Ağızdan alınca sarsıyor diyorlar. Göbekten de sabah akşam iğnesini yapıyorum. Geçecek inşallah endişe etme. Dinlen
Ben Antalya da yaşıyorum canım.. Ilk doğumum Akdeniz üniversitesinde olmuştu eşim orda sağlıkçı.. Bunda da orda olur diye düşünüyorumAntalya da yaşayan var mı arkadaşlar nerde doğuracaksınız? Henüz erken ama sevdiğim bir hastane memorial var dokuz bin diyor. Biz doğurana kadar kaç olur kim bilir
Karanfil hem aneztezik hem de antiseptiktir. Kaynatip iliyinca gargara yapmayi denediniz mi? Ya da karanfil yagini agriyan disinize pamuk/kulak copu yardimiyla surebilirsiniz. Ne olur ne olmaz doktorunuza danismadan denemeyin ama.Bir daha yaşatmasın rabbim cnm . Ben dayanamadım ilaç aldım bana mısın demedi sabaha kadar şimdi de zonkluyor ya oturup aglicam hemen denicem
Ne iğnesi yapıyorsunuz benimde kanama alanım ver ve normal sekildede geliyor ama ben prolutonu 3 günde bir yapıyorum bu hafta gittim değişen bisey olmamış ama yeni bir kanama alanida oluşmamış bendeBende kanama alanı 4 taneydi. 1 e düştü şükür. Dinlendim. Genel olarak yatış.kan dolaşımı olsun diye ev içinde yürüyüşler. Bir yere uzanma, eğilme, sandalye çekme, yemek yaparken dinlenerek yapabilirsin. Kese büyüdükçe kanama alanı azalacak dinlen demişti dr um. Progestan ı fitil olarak kullanıyorum. Ağızdan alınca sarsıyor diyorlar. Göbekten de sabah akşam iğnesini yapıyorum. Geçecek inşallah endişe etme. Dinlen
:) hos geldin. Ben 8+0 im ve 6.haftanin basindan beri tum gun bulantim var. Reflu, gastrit, ulserimsi bi agri.. Aksamlari da istifra. Su an ilac kullaniyorum daha kontrol altinda midem ve uc gundur aksam kusmalarim yok cok sukur. Ama tam manasiyla da rahat degilim. Kiminin hicbir seyi yok ya da cok hafif, arada. Kimi serumluk halde. Olmasi da olmamasi da normalmis. Yani seninki de gayet normal. Hatta doktor bulanti varsa korkma, gebelik devam ediyor anlamina da gelir demisti.Günaydın kızlar şubat annesiyim ama bu topiğede yakın hissediyorumbenim 4 5 gündür sabahlar bulantım oluyor öğlene kadar hiç geçmiyor. Bugün gayet iyiyim normal mi bu arada gidip geliyor mu mide bulantısı azıcık endişe ettim
Sözümü geri alıyorum zaten tekrar başladı:) hos geldin. Ben 8+0 im ve 6.haftanin basindan beri tum gun bulantim var. Reflu, gastrit, ulserimsi bi agri.. Aksamlari da istifra. Su an ilac kullaniyorum daha kontrol altinda midem ve uc gundur aksam kusmalarim yok cok sukur. Ama tam manasiyla da rahat degilim. Kiminin hicbir seyi yok ya da cok hafif, arada. Kimi serumluk halde. Olmasi da olmamasi da normalmis. Yani seninki de gayet normal. Hatta doktor bulanti varsa korkma, gebelik devam ediyor anlamina da gelir demisti.
Canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bir şey soracaktım. Bende testle hamile olduğumu öğrendim yarın kan vermeyi düşünüyorum ama doktora erkenden gitmeyi düşünmüyorum stresten ötürü. Benim yaklaşık 10 ay önce düşüğüm olmuştu yeni hamile kaldım. Doktorun önceden düşüğün olduğu için progestan a başladı mı bu hamileliğinde ? Tedbir amaçlı olarak ?Kızlar ben de bugün beta hcg 350 ile öğrendim bugün. 3 ay önce tam bugün düşük yapmıştım inşallah allah sag salim kucagimiza almayi nasip eder
Karanfili ezip koydum ağrı kesici aldım gargara yaptım yüzüme vurdu ağrı curukte değilKaranfil hem aneztezik hem de antiseptiktir. Kaynatip iliyinca gargara yapmayi denediniz mi? Ya da karanfil yagini agriyan disinize pamuk/kulak copu yardimiyla surebilirsiniz. Ne olur ne olmaz doktorunuza danismadan denemeyin ama.