- 9 Aralık 2021
- 865
- 803
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.121
Ewt biliyorum canım yarın tek vermeyi deniyicem bugün mama içmeyi reddetti diye öyle verdim saat 8 de içti mamasını verdiğim yoğurttan başka yemedi bisey şuan ayaklarıyla ve çok sevdiği battaniyesiyle oyunuyorEk gidaya geçiyorsaniz tek vermen daha iyi olur
Mama değiştirmeyi denedin mi canım tadı değişince belki kabul ederMamayi zorla verdiğim kızıma yoğurt verdim bugün onunda tanıdı begenmdi yemeyi reddedi bende biraz mamasindan ekledim yoğurda o şekilde yedi yanlis mi yaptım bilmiyorum ama mama içerene kadar canım çıkıyor 100 ml i neredeyse 1 saat zorlaya zorlaya veriyorum tam bir işkence resmen
Değiştirdim canım 2 farklı mama verdim ama sonuç aynı bu verdiğim mamayi da 2 aylıktan beridir veriyordum içiyordu hep birden böyle oldjMama değiştirmeyi denedin mi canım tadı değişince belki kabul eder
Havalar sıcak istahı kapanmıstır belki bugunlükYa benimkide emmiyor sagdim kaşıkla vereyim dedim hep çıkardı
90 cc 4 ya da 5 kez içiyorMeme+Mama devam eden anneler,mamayı kaç cc kaç kez veriyorsunuz
Ocean microfer kullanıyorum ben d vitamini de oceanDemir için hangi damlayı kullanıyorsunuz kızlae
Ocean microfer kullanıyorumDemir için hangi damlayı kullanıyorsunuz kızlae
Artık Kandıramiyorum emerken inşallah biran önce geçer memeye döner. Kisa kol şort giydirmeye başladın mi?Havalar sıcak istahı kapanmıstır belki bugunlük
Kaç damla kullanılıyor canım kiloya göre mi o daOcean microfer kullanıyorum ben d vitamini de ocean
Ocean microfer kullanıyorum
Kaç damla kullanıyorsun canım kiloya göre mi.Artık Kandıramiyorum emerken inşallah biran önce geçer memeye döner. Kisa kol şort giydirmeye başladın mi?
Bence alerji yüzünden benim ikinci ayından beri içi bir pütürlü bir değil devam ediyorKızlar bebeği ishal olan var mı? Geçmiyor bu ishal yarın doktora gidecegiz
E napacagiz böyleBence alerji yüzünden benim ikinci ayından beri içi bir pütürlü bir değil devam ediyor
5. Ay kontrolü bizim de haftaya tekrar bi soracağım, yarın da araştırmada alerji doktoru görecek değişik bişey öğrenirsem söylerim mutlaka, yani inşallah dişe dokunur bişey söylerler artıkE napacagiz böylebizim de epeydir ishal. Enfeksiyon riskine karşı tekrar hastaneye gideceğim.
1ml veriyorum. Damlalik var 0.5 ml lik iki defa veriyorum öyle kullanılıyormus. Bende almadim uzun kollu daha evdekiler kucuk filan idare ediyor disari icinde olanları döndürüp giydiriyorumKaç damla kullanılıyor canım kiloya göre mi o da
Kaç damla kullanıyorsun canım kiloya göre mi.
Yok bugun niyetlendim ama korktum canım ya. İncecik penye bi takımı var onunla çıkardım. Aldığım yazlıklar küçük gelecek bu gidişle zaten. Tekrar uzun kollu birseyler almam gerekiyor uzunlar da küçüldüler
Üzerindeki yarım ml işaretini biraz geçiyor eczacı öyle dedi bizeKaç damla kullanılıyor canım kiloya göre mi o da
Kaç damla kullanıyorsun canım kiloya göre mi.
Yok bugun niyetlendim ama korktum canım ya. İncecik penye bi takımı var onunla çıkardım. Aldığım yazlıklar küçük gelecek bu gidişle zaten. Tekrar uzun kollu birseyler almam gerekiyor uzunlar da küçüldüler