- 9 Aralık 2021
- 865
- 803
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #28.681
Bugün beşiği bilr kabul etmiyor sadce kucağımda uyumak istiyorNöbete devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün beşiği bilr kabul etmiyor sadce kucağımda uyumak istiyorNöbete devam
Hep öyle koyuyorum uyaniyoBugün beşiği bilr kabul etmiyor sadce kucağımda uyumak istiyor
Benimki çığlık atıyor beşige koyunca ilk defa böyle yapıyor derin uykuya daldı p şekil koyabildim yeni uyudu biraz bekleyip bende uyucamHep öyle koyuyorum uyaniyo
Bayrağı biz devraldıkNöbete devam
Veremem hariii devamBayrağı biz devraldık
Suyu bolca tüketiyorum da doktor gaz yapmasın diye bir yenilmemesi gerekenler listesi göstermişti orda lifli gıdalar da var lifli gudaları tüketmiyorum hiç eğer benim yediklerimle alakalıysa ondan olabilirÇiş varsa sorun etmiyorlar. Ama doymuyor olabilir. Eğer ellerini sıkıp ağlarsa aç demektir meme ver demişti bana dr. Sen sıvıyı az tüketmiş olabilirsin. Suyu ve sıvı şeyleri daha çok içip gün boyu her mırıldandığında emzir.. Benim kızım 3 gün kaka yapmayınca su, meyvesuyu hoşaf,, sürekli sıvı tükettim emzirdim 4. Gün emerken mıçtı sırtına kadar çıktı. Sıvıyı arttırmayı deneyebilirsin
Ben daha da devam şu sürece kadar kaç kez daldı uyandı gaz yaptı ağladı emdi ağladı sayamadım şimdi yine uyuyarak emiyor yatağa koyunca elektrik çarpmış gibi olacakVeremem hariii devam
Bu 2. Ay atağı ay bitince mi başlıyorKızlar 2. Ay ataklarina giriyorsunuz benim kizim gundur uyumuyordu o sıralar
Başlangıcı yapmış, az da olsa çıkmışSuyu bolca tüketiyorum da doktor gaz yapmasın diye bir yenilmemesi gerekenler listesi göstermişti orda lifli gıdalar da var lifli gudaları tüketmiyorum hiç eğer benim yediklerimle alakalıysa ondan olabilir
Her istediğinde besliyorum üstüne de biberonla takviye veriyorum. Besledikten sonra iki eli açık oluyor yumrukları açılıyor yani
Az önce çokça ıkındı kızardı o ıkınmaya sonunda yapmıştır dedim minicik yapmış sadece
Benim de öyleydi 58. 65. gün arası atak oldu sanırım. Relactaz sonrası da olabilir huyu değişti. Gazı azaldı, ayaklarını çekip bağırması azaldı. Dr kontrolünde herkes bize bakıyordu, yazık cocuga diyen teyzeyi de duyuyordum. Sanki bilerek ağlatıyoruz. Bi kaç gündür de gülüyoruz oynuyoruz kendi başına astığım oyuncaklara bakıp heyecanlanıyor. Geliyor, daha güzel günler yakındır diyorum. 3 aylık olmadık daha. Sürekli ağlayan bebem gitti, oyun oyna, konuş, omzuna al gezdir diye mızırdanan bebem geldi şükür. Meme ve uyku harici genel olarak ağlardı çok şükür bugünleri görmeye başladım. Sonraki atağı da merak ediyorumBu 2. Ay atağı ay bitince mi başlıyor
Hakkını yiyemem artık bir 10 dk oyun halısında benimle de olsa duruyor, hadi bir 10 dk da bir tane çıngırak var onu sallarsam sürekli onu izliyor alt değiştirme öncesi de biraz sağolsun gülüp iki ses çıkarıyor, kucakta da işte sessiz 20 dk etrafı izledi desem 2 saat ağlama ve şanslı isem uyuma değilse baştan emecek tekrar aynı döngüBenim de öyleydi 58. 65. gün arası atak oldu sanırım. Relactaz sonrası da olabilir huyu değişti. Gazı azaldı, ayaklarını çekip bağırması azaldı. Dr kontrolünde herkes bize bakıyordu, yazık cocuga diyen teyzeyi de duyuyordum. Sanki bilerek ağlatıyoruz. Bi kaç gündür de gülüyoruz oynuyoruz kendi başına astığım oyuncaklara bakıp heyecanlanıyor. Geliyor, daha güzel günler yakındır diyorum. 3 aylık olmadık daha. Sürekli ağlayan bebem gitti, oyun oyna, konuş, omzuna al gezdir diye mızırdanan bebem geldi şükür. Meme ve uyku harici genel olarak ağlardı çok şükür bugünleri görmeye başladım. Sonraki atağı da merak ediyorum
Bizim 2 ay dolmasına 1 hafta var.. benim kız 2 gündür çılgınlar gibi meme dışından hiçbir şekilde durmuyor.. gündüz uykularınıda çok azalttı, uyursa yarım saat anca uyuyor, gece uykuya dalmasıda zorlaştı.. şimdi atak haftasında mı yaniKızlar 2. Ay ataklarina giriyorsunuz benim kizim gundur uyumuyordu o sıralar
Yuksek ihtimal kuzum ben bugun 3 ayi geride bıraktım ayşecik dün gece namazdan sonra 1 saat dikildi ayağa halbuki uyurduBu 2. Ay atağı ay bitince mi başlıyor
Kuzu uygulamalardan bildirim geliyor 2 . Ay atagi diye vardi mesela bizim kız uyumuyordu kuş uykuduydu 5 dk 5dk 1 saate zor tamamlamıştı . simdi bizde el emme var iste hepsini sokmaya calisiyor sokamayinca bagiriyorBizim 2 ay dolmasına 1 hafta var.. benim kız 2 gündür çılgınlar gibi meme dışından hiçbir şekilde durmuyor.. gündüz uykularınıda çok azalttı, uyursa yarım saat anca uyuyor, gece uykuya dalmasıda zorlaştı.. şimdi atak haftasında mı yani
Bizde kuş uykuluyuz bu ara Ayy benim kızda sürekli elini ağzına getiriyor, emme refleksi çok olan bi bebek, parmağını keşfedip emicek diye ödüm kopuyor.. emziği tutamıyor ama parmağı bulsa affetmicek gibiKuzu uygulamalardan bildirim geliyor 2 . Ay atagi diye vardi mesela bizim kız uyumuyordu kuş uykuduydu 5 dk 5dk 1 saate zor tamamlamıştı . simdi bizde el emme var iste hepsini sokmaya calisiyor sokamayinca bagiriyor
Valla bizimki emzik parmak hepsi olmadi meme elleri kontrol etmek lazim iste cok uyandiriyor kuzuBizde kuş uykuluyuz bu ara Ayy benim kızda sürekli elini ağzına getiriyor, emme refleksi çok olan bi bebek, parmağını keşfedip emicek diye ödüm kopuyor.. emziği tutamıyor ama parmağı bulsa affetmicek gibi
Valla öyle, çok istiyorum emzik tutsun ama tutamıyorValla bizimki emzik parmak hepsi olmadi meme elleri kontrol etmek lazim iste cok uyandiriyor kuzu
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz yaa bende kullanayımKuzu uygulamalardan bildirim geliyor 2 . Ay atagi diye vardi mesela bizim kız uyumuyordu kuş uykuduydu 5 dk 5dk 1 saate zor tamamlamıştı . simdi bizde el emme var iste hepsini sokmaya calisiyor sokamayinca bagiriyor
Bizim bayan memenin yanından parmağını sıkıştırıp ikisini emmeye çalışıyorValla bizimki emzik parmak hepsi olmadi meme elleri kontrol etmek lazim iste cok uyandiriyor kuzu