- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #25.661
Bebeklerine kavuşanlar hayirli olsun gözünüz aydın. Bol sutlu gazsız gunler dilerim. Benim dr.rum 25 ocağa gün verdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2.5 gün kaldım ve sadece uzun orkide gece kullandım 1 paket gitmedi bile ama benim aşırı kanama olmadı normal adet gibiMerhaba hastanede de kaç bez kullandınız ped lazım oldu mu kaç hastane çıkışı kullandınız bilgi verir misiniz doğum yapan anneler
İlkini utuledim sadece kirismadigi surece utulemedim ben kizimdaKizlar bisi merak ediyorm ben bu hafta bebisin kiyafetlerini yikamaya basladm ütülücem de sizlerde ütülüyormusunuz? Ve ne kdr süre daha ütülüceksinz
Teşekkürler istemiyordum epidural, yaklaştıkça neler olacak bakalım, geçen bir yalancı sancı hissettim o bile acıttı 9 aydır regl ağrısı çekmiyorum keyfim yerindeydi, bana o acılı regl günlerini hatırlattı, bazen gerçekten çok acıyordu, diyorumki dayanirmiyim epiduralsız doğum sancılarına acıya ağrıya odaklanmak istemiyorum, belki epidural en iyisi benim için. psikolojik olarak faydası olur bende. Birde çok utanıyorum, muayene olunca hiç rahat değilim, demek istediğim kasılıyorum, normal doğum olunca da çok kontrol var alttan o süreçte (perde koysunlar görmeyim ) . Bir şekilde hepsi geçer...
Allahım kolay bir doğum nasip etsin
Altta yatak koruyucu oluyor ilk yatağa alındığınızda sonra ped koyuyor hemşire kanamanızın yoğunluğunu kontrol etmek için sonda çıktıktan ve yürüyüş yaptıktan sonra 3 kez depent değiştirdim.. Sonrasında normal orkide geçtim.. Zaten kanama miktarı azalıyor.. Hastanede çıkışı da 3 tane kullandık hastanede..Merhaba hastanede de kaç bez kullandınız ped lazım oldu mu kaç hastane çıkışı kullandınız bilgi verir misiniz doğum yapan anneler
Evet su ve yemek yasaktı benim bir ilacım vardı hatta aç karnına içilmesi gereken sadece bir yudumla içmeme izin verdilerSezeryan olan arkadaslar bisey sorucam su icmekte mi yasakti ameliyata kadar acaba
Vallahi bilmiyorum canım şükür eve ciktik iyiyizRahim yumuşaması neden olmuş peki? Ay zaten sezeryan başlı başına zor bir de böyle komplikasyonlar oluyor ya insanı daha da bitiriyor. Şimdi iyisiniz değil mi bebeginle ?
Gece 12 den sonra suda icmedimSezeryan olan arkadaslar bisey sorucam su icmekte mi yasakti ameliyata kadar acaba
23.01.23 şekilli tarih seçtikEvet aynen unutmuşsundur ya da dediğin gibi aklımda kalmamıştır çünkü muhakkak kontrol ediyorlar. Senin sezeryan günün belli oldu mu? Çok giremiyorum bu ara takip edemedim mesajları
Bende ayni tarihi istemiştim dr istemedi. 25 ini seçti.23.01.23 şekilli tarih seçtik
23.01.23 şekilli tarih seçtik
Ben 4 tane 42 li almıştım 11 günde 2 paketi bitti.Kızlar 2 numaraya erken mi gectik bilmiyorum ama 1 numarada artık bacaklarinda izler yapmaya başladı . Elimde bir sürü kaldı
Evet su da yasaktı. Ameliyathanede dayanamamıştım, biraz su verin diye yalvardım vermedilerSezeryan olan arkadaslar bisey sorucam su icmekte mi yasakti ameliyata kadar acaba
Benimki 21 i demişti 2 gün daha kalmasında problem görmedi herhalde seninki öne çekmek istememiştir belki.Bende ayni tarihi istemiştim dr istemedi. 25 ini seçti.
Susuz deliririm sabaha kadar iciyorum offfVallahi bilmiyorum canım şükür eve ciktik iyiyiz
Gece 12 den sonra suda icmedim
İz bırakıyorsa direk degistir canim biz gec kaldik biraz yavrum hep iz olmuştuBende bugün fark ettim sleepy 1 numara iz bırakmaya başladı
Yok kuzum biz birazcık yapılıyız galiba da cunku serbest baglasam belinde ciş ıslaklığı oluyor 3 gundur takip ediyorum hep sıkısık yavrum . Kilosu 4.500 a gelmiştir 5 olunca 2 ye gecin diyorlar ya bilemedim ama 2 simdi tam oluyor
Depend cok iki hastanede 2. Gun ben depend kullandim evde de paketi bitirmistim rahat ettim canimKizlar bende lohusa pedi aldim ebebkten ped yerine onu ve depend aldim yanima
Evet canim su ve yemek yasakti gece 12 den sonra bana 10.30 da sezeryana girmistimSezeryan olan arkadaslar bisey sorucam su icmekte mi yasakti ameliyata kadar acaba