- 15 Ekim 2007
- 1.854
- 1.970
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #25.541
Senin en zoru korkularımdan biri oydu, gerçi memede uyumasa sallamakta kötü napıcazNe yazıkki memede uyumaya alıştı, yatakta çok uyumadan tekrar başa dönüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin en zoru korkularımdan biri oydu, gerçi memede uyumasa sallamakta kötü napıcazNe yazıkki memede uyumaya alıştı, yatakta çok uyumadan tekrar başa dönüyoruz
Teşekkürler canım inşallah seninde güzel haberini alacağız az kaldıKizlar her ikinizi de tebrik ediyorum☺ Atladigim baska kimse yok diye goruyorum ancak okuyamadigim varsa affola, herkesi tebrik ediyorum bugun doguran
Allah anali babali saglikla buyutsun. Darisi bizlerin de basina
Beni uyku tutmadi, sut isittim belki ise yarar:))
Sallanınca beyni sarsılıyor diye alıştırmıyorum. Yenidoğan sürekli emsin dedi dr. Sarılık 11. Sürekli emzirincebde böyle olduSenin en zoru korkularımdan biri oydu, gerçi memede uyumasa sallamakta kötü napıcaz
Sanirim dedigin sey cati muaynesinden kaynakli olmus olabilir. Nisan da olabilir gerci ama nisandan sonra epeyi bekleyen de var bildigim.
Canim beklemissin bu kadar, azicik daha sabir. Eli kulagindadir, gelir minik birkac gune saglikla insallah. olduk, fakat ne agrim var ne sancim 1 hafta
Benim muayenede nişan geldi 3 cm açıklık vardı doğum başlamıştı ve tam 1 hafta sonra doğurdumMerhaba kizlar bugün 39+4 olduk, fakat ne agrim var ne sancim 1 hafta once cati muayenesi sonrasi kahverengi akintim oldu 1 gun boyunca, bunu nişan olarak kabul ediyormuyuz acaba? Bebek kanala yerlesmis demisti doktor ama açılma yoktu, kanala yerlesen bebek bu kadar bekler mi?
Sağlıkla girin cikin inşallahDamar yolum açıldı doktorun almasını bekliyorum dualarınıza talibim
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canımDamar yolum açıldı doktorun almasını bekliyorum dualarınıza talibim
Hayırlısı ile sağlıkla girip çıkın inşallahDamar yolum açıldı doktorun almasını bekliyorum dualarınıza talibim
Bende sallamıyorum koyuyorum bebeği bekliyorum beyaz gürültüye bazen uyuyor. Geçmiş olsun sarılıgı atlatır kısa zamanda merak etmeyinSallanınca beyni sarsılıyor diye alıştırmıyorum. Yenidoğan sürekli emsin dedi dr. Sarılık 11. Sürekli emzirincebde böyle oldu
Yok ya saat baslari ayaktayiz gaz çıkarmak icin denk gelmedik demekkiBu saatte herkesin bebesi uyuyor demek maşallah
Canım sanmıyorum yani sürekli emziriyorumKurumaz mı öyle dilleri damakları
Bana baticon verdi canım her gün pansuman yapıyorum bide bel korseleri var ondan taktım ilk günden beri rahmi topladığı için ağrıyı çok azalttı doktorum önermişti çok iyi geldi sadece yatarken çıkardım varsa sende dene mutlaka bendede dikiş yok ilk sezeryanda vardı ama bunda yokKızlar biz iyiyiz toparlanmaya çalışıyorum dikislerim zorluyor baya.
Bebiş te iyi yeni hayatına alışmaya çalışıyor oda. Mesajları okuyamıyorum telefonu hiç elime alamıyorum malum 2 çocukla lohusalik birde çok zor ama halledicez inşallah
Kimler doğurdu bnden sonra?
Sezeryan dikişli olanlar dikislere krem verdiler mi size uçlarında ip var bnm.ilkinde yoktu.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. İyi olmanıza çok sevindim. Kızdan dolayı giremiyordum. Bir baktım minik Leylada gelmişKızlar tek tek alıntı yapamadım bu saate kadar tam bir karmaşa olunca
Hızlıca yazıyorum hiç sancım bişey yokken gece lavabo için kalktım anında su geldi yolda 3 dk da bir sancı vardı hastahanede 1 cm açıklık vs başladı ama asla bebek aşağı inemezdi boynunda kordon olunca neyse oksapar için 12 saat geçsin diye sabah sekiz buçuğa kadar bebeği durdurmak için herşeyi yaptılar ama ben sezeryan anına kadar sancı çektim sonra korka korka sezeryana girdim spinal tutacak mı acıyacak mı diye Allahım ne boş korkuymuş öyle işinin ehli biri denk geldi ki valla vurduğum oksapar kadar anca acı çektim anında uyuştu sakin de kaldım hiç acı vs hissetmedim bir tek bebeği çıkartırken doktora yardımcı olan üstten bastırıyor inanın dayanılır hiç bişey yok, odada ilk ağrı kesici sonrası sezeryan ağrım da iyiydi bebeği her uyutunca yürüyorum yürüme işi yoruldukça az zor ama dayanılmaz değil
Minik kız ile emmeye alışma süreci biraz zor ama o da olacak inşallah
Neyi var bebişin neden hastalandı inşallah iyileşir hemenKızlar kızımı ux gündür göğsümden ayıramıyorum bir de elimin oğlu rahatsızlandı daha 15 günlük yoğun bakıma alındı cok kotuyuz ya
Uzulme sutunu etkiler. Neyi var bebeğin cok minik dahaKızlar kızımı ux gündür göğsümden ayıramıyorum bir de elimin oğlu rahatsızlandı daha 15 günlük yoğun bakıma alındı cok kotuyuz ya
Aynı ben de ayıramıyorum bir kaç gündür. Memede uyuyan bebek artık uyumuyor.Kızlar kızımı ux gündür göğsümden ayıramıyorum bir de elimin oğlu rahatsızlandı daha 15 günlük yoğun bakıma alındı cok kotuyuz ya