- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #25.221
Anestezi için kanlarımı vermiştim. İdrar yollarımda enfeksiyon çıkmış ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de bazen öyle oluyorum. Hormonlardan mıdır nedir bi anda aklıma düşüyor. Dinliyorum dinliyorum hareket yok. Sonra hareket ediyor rahatlıyorum. Daha sonra gece olup hareketten uyuyamayınca kendime gülüyorum zira hareketlensin diye bir sürü tatlı yemiş oluyorum çünküTeşekkürler, mesajımı yazdım kapattım, o anda hareket etti Sağ sağlım doğsun Birtanem . Şimdi yemeğimi yiyorum
4. Gunden sonra 60 cc yi buluyordu canım sonralari 60 ve üstüKızlar sütünüzü sağınca kaç cc süt geliyor?
Bahane mi ariyoz ne? tatlı şeyler yemek için şekerli kahvaltı yapıyorum bende, o yüzden akşamları tatlı pek aramıyorum. Mesela Türk kahvaltısı yiyemiyorum çoktandır özledim, şekerli bişeyler gerekiyor bana sabah sabah neyseki şeker çıkmadıCanım ben de bazen öyle oluyorum. Hormonlardan mıdır nedir bi anda aklıma düşüyor. Dinliyorum dinliyorum hareket yok. Sonra hareket ediyor rahatlıyorum. Daha sonra gece olup hareketten uyuyamayınca kendime gülüyorum zira hareketlensin diye bir sürü tatlı yemiş oluyorum çünkü
Bende de seker çıkmadı ama cidden bahane de olabilir sabahları bal tereyağ olarak kullanıyorum seker hakkımıBahane mi ariyoz ne? tatlı şeyler yemek için şekerli kahvaltı yapıyorum bende, o yüzden akşamları tatlı pek aramıyorum. Mesela Türk kahvaltısı yiyemiyorum çoktandır özledim, şekerli bişeyler gerekiyor bana sabah sabah neyseki şeker çıkmadı
İlk doğumda dikiş nedeniyle oturmaya korkunca doğumun ertesi günü yataktan kalkar kalkmaz idrar yapmıştım utanıp ağlamıştım eşim sakinleştirmiş temizlenmişti yerleri üstümü sonraki gün dikiş ağrısı olmadığını görüp çömelince birdaha öyle bir sorun yaşamadımKızlar normal doğum yapıp gaz dışkı tutamayan oldu mu acaba.
Kol omuzda değilde belde agri yapmisti Canim benim.Çoklu Alıntı yapamadım Tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum darısı bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah.. Kızlar bir sorum olacaktı ilk doğumum geneldi ama böyle bir sorun yaşamadım Spinal anestezi sonrası kol ve omuzda ağrı baskı hisseden oldu mu ben bu iki gündür maf oldum nefes aldıkça inanılmaz acıyor ağrı kesici dai etki etmiyor.. Dr bol bol yürü dedi zaten yatmaya korkuyorum böyle yattığım zaman nefes aldıkça kaburgama bile baskı yapıyor çok değişik bir ağrı.. Spinal anestezi sonrası oluyormuş yada gaz sancısı denildi bana yaşayan varsa nasıl atlattınız Valla bu gece gözümü karartıp üstüne yattım uyuşup uyumuşum.. Birde Bugun taburcu olcaz inşallah
Neden ki cnim? Buhar makinesi de kullanacagim ufoylaUfo ya dikkat et canım ,bi arkadaşımın yenidoğan bebeği zatürre oldu onun yüzüne
Benim açılma başlamış dendikten tam 1 hafta sonra doğurdum ya:)Adet olacak gibi sancı vardı bende ama o sancı nst de sancı gibi görünmüyordu. Doğum sancısı hissettirir diyolardı gerçekten anlarsın doğum sancısını sakin kal ve dinlen annesi rabbim yardımcın olsunKizlar alttan muayene etti açılma başlamış ama yavaş yavaş suyum patlamamış dedi eve gidiyorum şimdi sancun artarsa gel tekrar dediler bel ağrım var şuan sadece bide sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var sancı gibi değil ama
doğumdan itibaren diyor canımKızlar acele cevap bu Yenidoğan maması dimi
Sulu parlak akinti bende de var canim acaba su mu demistim ama doktor normal bu zamanlrda dedi.Salı randevum var ama yarından ödüm kopuyor yine bişey olacak mı diyeyarın coraspirini bırakacağım artık bir yerde yoksa hazırlıksız yakalanacağım hoş doktor da salı kestirecek zatenbide ben akıllı dün eşim temizlik yaparken önden eşyaların tozunu alıp buz dolabı sildim bir iş de değil inan ne kadar sürdü de onda bile yürüyemez hale geldim bişeyler yakın hissediyorum ama işte senin yatışa bişey kalmadı diren
Ben ıslaklık işini anlayamıyorum tek bildiğim son iki haftadır beyaz ne jel gibi ne de mantar enfeksiyonu olursun da pütür pütür kötü bir akıntı olur öyle değil beyaz sulu parlak bir akıntı gün geçtikçe artıyor öyle olunca zaten sürekli iç çamaşırı değişmek zorunda kalıyorum
Yarın yine randevum var bakalım zaten herşey biraz daha netleşir gibi yarın hoş bişey görmezse yine inat ile 39 diyecek ama doktor kontrolü bitince bizimki kesin kasılmaya devam edecekSulu parlak akinti bende de var canim acaba su mu demistim ama doktor normal bu zamanlrda dedi.
Kesinlikle canim. Ben hic mama vermedim ama olmasa hemen verirdim karsi olanlari anlamıyorum. Sutu gelmeyen ya da cabuk biten napsin ,ya ikiz anneleri napsin . Onlarin bebegi cok mu sagliksiz? Sutun varsa ve yetiyorsa tamam verme ama olmayinca ne gelir elden mecbur verilecek.Bende de vardi o kocadan, bebegim normal olan %10 dan fazla dogum kilosu kaybetti, sarligi 10 a kadar yükseldi, Ben aglama krizlerine girdim. Simdi kendi elleriyle veriyor mamayi. Ama Cok yiprandik bir hafta. Tavsiyem: bebek ac kalmasin ((
Ya evet ya nst de bir kez bile kasılma olmadı cıktıktan sonra arabada başladı kasılmaya bizim kızlar bizimle oyun oynuyorYarın yine randevum var bakalım zaten herşey biraz daha netleşir gibi yarın hoş bişey görmezse yine inat ile 39 diyecek ama doktor kontrolü bitince bizimki kesin kasılmaya devam edecek
Evettt canim sol omzuma biri bastırıyor gibi ağrım olmuştu ☹Çoklu Alıntı yapamadım Tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum darısı bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah.. Kızlar bir sorum olacaktı ilk doğumum geneldi ama böyle bir sorun yaşamadım Spinal anestezi sonrası kol ve omuzda ağrı baskı hisseden oldu mu ben bu iki gündür maf oldum nefes aldıkça inanılmaz acıyor ağrı kesici dai etki etmiyor.. Dr bol bol yürü dedi zaten yatmaya korkuyorum böyle yattığım zaman nefes aldıkça kaburgama bile baskı yapıyor çok değişik bir ağrı.. Spinal anestezi sonrası oluyormuş yada gaz sancısı denildi bana yaşayan varsa nasıl atlattınız Valla bu gece gözümü karartıp üstüne yattım uyuşup uyumuşum.. Birde Bugun taburcu olcaz inşallah
Evettt canim sol omzuma biri bastırıyor gibi ağrım olmuştu ☹Çoklu Alıntı yapamadım Tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum darısı bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah.. Kızlar bir sorum olacaktı ilk doğumum geneldi ama böyle bir sorun yaşamadım Spinal anestezi sonrası kol ve omuzda ağrı baskı hisseden oldu mu ben bu iki gündür maf oldum nefes aldıkça inanılmaz acıyor ağrı kesici dai etki etmiyor.. Dr bol bol yürü dedi zaten yatmaya korkuyorum böyle yattığım zaman nefes aldıkça kaburgama bile baskı yapıyor çok değişik bir ağrı.. Spinal anestezi sonrası oluyormuş yada gaz sancısı denildi bana yaşayan varsa nasıl atlattınız Valla bu gece gözümü karartıp üstüne yattım uyuşup uyumuşum.. Birde Bugun taburcu olcaz inşallah
Bosver kuzu doktor da uygun goruyorsa dursun bebis . Ne de olsa ilk dogumun senin. Benim ikinci oldugu halde 38+6 da alinacak. Yani 39 sayilir. Anne karni iyidirYarın yine randevum var bakalım zaten herşey biraz daha netleşir gibi yarın hoş bişey görmezse yine inat ile 39 diyecek ama doktor kontrolü bitince bizimki kesin kasılmaya devam edecek