- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.301
Biz ilkinde kalp durması yaşayınca doktor ara veremiyor belli süre her hafta çağırınca çok erken başladık cidden bence erkenden sürekli gitmek yıpratıcı kurmayacaksan da kuruyorsun ama ben bu kez korksam da kötü bişey olacak diye düşünmemeye olumlu bakmaya çalışıyorum bazen ani çıkış ve inişler oluyor işteBen de hamileliğin başından beri benim kocanın başının etini yiyorum yok ya dış gebelikse, kese göründükten sonra ya boş gebelikse falan en son yeter artık senin yüzünden şu mutluluğun tadını çıkaramıyoruz dedi. Ben de kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli ama içten içe bir korku var hala.
Ben ilk gebeliğimde sorun yaşadığım için kalp atışını duyduktan sonra doktorum 2 hafta sonraya kontrol önerdi.
Ben de yaşadım aynısını 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama o kadar çok kişiden duydum ki çevremde o kadar çok yaşayan varki bu durumu hepsinin de sonraki gebelikleri sağlıklı evlatlarını kucaklarına almışlar. Ben bunu düşünüyorum aklıma geldiğinde senin de aklına kötü şeyler gelirse öyle düşün. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız evlatlarımızı.Biz ilkinde kalp durması yaşayınca doktor ara veremiyor belli süre her hafta çağırınca çok erken başladık cidden bence erkenden sürekli gitmek yıpratıcı kurmayacaksan da kuruyorsun ama ben bu kez korksam da kötü bişey olacak diye düşünmemeye olumlu bakmaya çalışıyorum bazen ani çıkış ve inişler oluyor işte
Kesinlikle burada çok arkadaşım sağlıkla kucağına aldı bana da onlar umutBen de yaşadım aynısını 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama o kadar çok kişiden duydum ki çevremde o kadar çok yaşayan varki bu durumu hepsinin de sonraki gebelikleri sağlıklı evlatlarını kucaklarına almışlar. Ben bunu düşünüyorum aklıma geldiğinde senin de aklına kötü şeyler gelirse öyle düşün. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız evlatlarımızı.
Benim ilk hamilelik olsa gerek sürekli gidip dinleyesim12. Haftada çağırdı beni de. Valla ben ilk hamileliğimde plasenta previa olduğum için bazen iki günde bir gitmek zorunda kaliyordum şimdi böylesi daha iyi
Ewt bende duymuştum hatta eşim sırf bu yüzden gitmeyelim doktora diyor ama bilemedim bu sefer gittiğimde hersey yolunda ise kalp atışını dilemiyicem sabredicem 12. Haftaya kadar12.haftaya kadar 2 haftada bir gideceğim. Kalp atısını dinletmedi, gösterdi . Dinlemek bebeğe zarar verirmiş. Biraz daha büyüsün dinlersin dedi.
Kişiden kişiye tamamen değişir bundan önce de söylemiştim 3 hafta karnimda ölüymus bebeğim ama tek bir belirti lekenlenme yoktu hiç anlamadım öldüğünü hiçÇok geçmiş olsun Allah'ım bidaha yaşatmasın böyle şeyler.hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Allah korusun ama hangi durumlarda korkmak lazım , kanama mı belli eder bir tehlike olduğunu?
Diofol da iyotta var ama 30luk almistim bende. Bakalım kontrolde buna mi devam diyecek başka birsey mi önerecek.İçerik olarak aynı, bunda iyotta var dedi. Onun 60 tanesi 130 tl bunun 90 tanesi 110 tl dedi ben de onu aldım
Ahh deli kız ahhValla beni de Allah razı olsun @Selizay aydınlattı yoksa ben kendimi mide kanaması geçirdiğime ikna ettim
Diofol 400 ug (* BRD %200) bu sekilde fazla mi ki?Günlük 0,4 mg (400 mikrogram) folik asit almak yeterli fazlası da bebeğin beyin gelişimine olumsuz etki ediyor
Hemen ışınlanalim listeyeKızlar listede bilgilerinize bakın yanlış kaydettigim olabilir malum kafalar gidikvarsa söyleyin düzelteyim
Çeşme suyu kullaniyorsan hazır su al canim çok geçmiş olsun biz iyiyiz oglusumla bulantı dışında bı sıkıntı yokHanımlar nasılsınız? Ben tüm gun benim kizla ugrastim kusma ishalinsallah bana geçmez.
Yok canim cesme suyu hic kullanmayiz. Kalabak su burada bu meşhur onu aliyoruz damacana ile.Çeşme suyu kullaniyorsan hazır su al canim çok geçmiş olsun biz iyiyiz oglusumla bulantı dışında bı sıkıntı yok
Adıyaman'da kullanılıyor ondan sordumYok canim cesme suyu hic kullanmayiz. Kalabak su burada bu meşhur onu aliyoruz damacana ile.
Zaten yapMıyorum şuan ama hiç o açıdan düşünmemiştimSakın öyle bir hata yapmaben Prima almıştım iki paket yenidoğan çocuğa ikinci bezi takamadan pişik yaptı. Boşa gitti bezler
Hamile olsam sağlıkla ilerleyeceğini bilsem alırdım bu cahillikle eyvah eyvahBez stoğu tavsiye etmem canım hem bebek iri doğarsa 1numara kullanamayabilirsin yada tam tersi. Yada alacağın bez pişik yapabilir sızdırma yapabilir. Beğendiğin markadan 1paket alıp denemek en iyisi. Zaten dokunmasa bile genelde 1numara çok çok az kullanılıyor hemen büyüyor yenidoganlar elinde kalıyor insanın
Ablam yaptı o hatayı bebiş doğmadan bez stoğu yaptı sonra bebişin normal bezlere alerjisi çıktı sadece özel bir marka kullanmak zorunda kaldılar diğer bezleri satana kadar akla karayi seçtiZaten yapMıyorum şuan ama hiç o açıdan düşünmemiştimbi de prima yani eyvah eyvah sat sat dolapta sat