- 18 Mart 2022
- 727
- 534
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.261
Yok canım hiç sıkıntı yapmıyorum, güzelleştirmek bizim elimizde sadece hastane sorunu var o gözümde büyüyor inşallah Allah o konuda yüzümüze gülerTatlımm hiç düşünme bile ne nasıl olacak akışa bırakHer şey olacağına varcak strese sokma kendini. İnşallah oraya gitmende de vardır bir hayır
Onun da önü açılır inşallah bir şekildeYok canım hiç sıkıntı yapmıyorum, güzelleştirmek bizim elimizde sadece hastane sorunu var o gözümde büyüyor inşallah Allah o konuda yüzümüze güler
İnşallahOnun da önü açılır inşallah bir şekilde
Orada yaşayan memurların falan gittiği iyi bir doktor vardır mutlakaYok canım hiç sıkıntı yapmıyorum, güzelleştirmek bizim elimizde sadece hastane sorunu var o gözümde büyüyor inşallah Allah o konuda yüzümüze güler
Benim arkadaşım ilk öğretmenlik görevini orada yaptı iyi insanlar da iyi diyordu gelişmişlik olarak da bir çok ile göre bile yine de iyi demiştiKızlar günaydın, nasılsınız? Beni sormadan söyliyim. Tayinimiz Hakkariye çıkmış bu durumda nasıl gideceğim nasıl geleceğim bilmiyorum, fikri olan var mı hiç?
Çok kötü değil yapacak bişey yok inşallah güzel olur herşeyBenim arkadaşım ilk öğretmenlik görevini orada yaptı iyi insanlar da iyi diyordu gelişmişlik olarak da bir çok ile göre bile yine de iyi demiştiBenim bulunduğum yeri demeyeyim ama benim olduğum yerden de iyiymiş Hayırlısı olsun hakkınızda canım
Yokmuş canım devlet hastanesi varmış sadece araştırdığım kadarıylaOrada yaşayan memurların falan gittiği iyi bir doktor vardır mutlaka
Bak mesela azonce açlıktan midem bulanmaya başladı az yedim şimdide üstüne armut yiyorum. Meyve bastırıyor yaz meyveleri de bol Allah'tan. Sadece meyveyle bile beslenebilirsin. Bide kavrulmamis badem içi iyi geliyor bana ve çokta yararlıBirebir aynı durumu yaşıyoruz. Ne oluyorsa yemekten sonra oluyor. Sanırım biraz daha az ve sık yemeliyiz
Saçmalama bebiş seni yiyor zaten mühim olan senin güçten düsmemen ben yemek resmi görünce kusuyordum geçen hafta . Bu hafta yine başladı ama meyve ye kuzum kavun kiraz çilek yogurdu yulafla yedim bak bu sabah çok iyi geldi sıcakta fresh şeyler ye bende yine hassasiyet oluştu yiyip kusuyorum bir daha yiyorumBen bebegim icin hic yararli bi sey yiyemiyorum yne süt ne yogurt ne yumurta ne ceviz. Düşündüğüm an midem kalkıyor. Bu bebek nasıl büyücek gelisecek böyle kendimi cok kötü bi anne gibi hissediyorum cocuguma bakamiyomusum gibi herkes ye ye diyo ben tek lokma yiyemiyorum.
Ballı zamanlara denk geldi bizim hamilelikler meyveler bol çok şükürBak mesela azonce açlıktan midem bulanmaya başladı az yedim şimdide üstüne armut yiyorum. Meyve bastırıyor yaz meyveleri de bol Allah'tan. Sadece meyveyle bile beslenebilirsin. Bide kavrulmamis badem içi iyi geliyor bana ve çokta yararlı
Sonuç çıktı mı? . Bana haftasonu çıkmaz pazartesi çıkar demişti dr. Ama e nabızı kontrol ettim çıkmış.Ya isin kotu yani hala bi doktor bulamadim kendime canim. Suan kanama yok. Hafta sonunu da full dinlenmeyle geçireceğim. Bhcg verdim 150 ve ustu cikar insallah.
Canim benim çevremde o sekilde doguda görev yaparken dogum yapanlar ailesinin oldugu yere gidip ya da ne bileyim memlekete orda dogurup geldiler hepYokmuş canım devlet hastanesi varmış sadece araştırdığım kadarıyla
Rabbim hayırlısını nasip etsin artıkCanim benim çevremde o sekilde doguda görev yaparken dogum yapanlar ailesinin oldugu yere gidip ya da ne bileyim memlekete orda dogurup geldiler hep
Allah allah bende hergun iciyorum onuBende diofol kullanıyorum doktorum 1 gün ic 1 gün içme dedi şaşırdım bu kadar önemli bi şeye neden kısıtlama getirdi acaba
Allah allah bende hergun iciyorumBende diofol kullanıyorum doktorum 1 gün ic 1 gün içme dedi şaşırdım bu kadar önemli bi şeye neden kısıtlama getirdi acaba
Niye ki diofolu bıraktirdi ne gibi bi aciklama yapti peki? Bende onu kullanıyorumDiofol kullanıyordum, eczacım mixfolic önerdi ona geçtim
İçerik olarak aynı, bunda iyotta var dedi. Onun 60 tanesi 130 tl bunun 90 tanesi 110 tl dedi ben de onu aldımAllah allah bende hergun iciyorum
Niye ki diofolu bıraktirdi ne gibi bi aciklama yapti peki? Bende onu kullanıyorum
Gerçekten iyi dedilerÇok kötü değil yapacak bişey yok inşallah güzel olur herşey
Her şeyi düşünmek lazımİçerik olarak aynı, bunda iyotta var dedi. Onun 60 tanesi 130 tl bunun 90 tanesi 110 tl dedi ben de onu aldım
yok çıkmamış canım yaSonuç çıktı mı? . Bana haftasonu çıkmaz pazartesi çıkar demişti dr. Ama e nabızı kontrol ettim çıkmış.
Günlük 0,4 mg (400 mikrogram) folik asit almak yeterli fazlası da bebeğin beyin gelişimine olumsuz etki ediyorAllah allah bende hergun iciyorum onu