• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Biz de her hafta sonu ailelerin köyünde oluyoruz hayvanlar toprak iç içe ama biz tabi sürekli peşinde aman düşecek modundayız ki bu hata bence 🤦‍♀️ama ne bileyim 17 aylık sonrası yürüyünce hala bana güven vermiyor bunu aşmam lazım kesinlikle, 2. Bebeğin adına seni gözlerinden öper önünde saygı ile eğiliyorum büyüksün 🤣🤣bizimki de gece babasını ifşalamak ile meşgul eşim uykuda pırt yapınca buna uyanıp heyecan ile babası babası diyor ve aynen şu cümle babası sen büyük bir pırt yaptın diyor 🤣🤣🤣
Çok komikler yahu. Maşallah uuzun cümle kuruyor.Konuşup o anı ifade etmesi de çok güzel😍💓

Ayyyy maşallah hayal kuruyorum. Gece hala 4 5 kere uyanıyor. Rüya görüyor. Mesela alkış çalıp gülüp geri uyuduğu oluyor. Coğu zaman anne baba sesleniyor. Kucağa alıp 2 3 dk pış pış geri yatırıyoruz. Ama hala kesintisiz uyku yok.
Özel bir şey de yapmadık biz sadece her gün tabi aksilik olsa da aynı saate yatırdık . Bi gün kalkmadı gece sonra da öyle devam etti . Elbet uyurlar . Gündüz yeterince enerjisini atamazsa gece alkış yağar diyor Dr Osman ama tabi rüya da olabilir

2 yaş krizi de mı yok. İnat etmiyor mu. Hurmanın çekirdeğini çıkardım diye 20 dk ağlayan bi kızım var. Koltuklarım tepesinde oynar düşer yine aynı. Ulaşamadığı yere birşey taşır tırmanır. Kapıları kitliyorum çünkü merdivende yakalıyorum. Balkonda tırmanıyor diye koruma ağ gerdirdim. Tırmanıp pencere açıyor diye pencerelere kilit yaptırdık. Çekmeceler hep boş çünkü kilitleri söküyor. Ama kitabı da çok sever. Okuyor gibi anlatmaya çalışır.Oyuncak oynamaz, kalem vereyim eline tüm duvarları çizer. Kendi kendine oyun kurması çok iyi. Benim kız sadece kaka yapacağı zaman yalnız kalmayı tercih eder😅 kendi kendine oynadığı zaman kesin birşey yapıyordur diye bakarım. Kremi almiş etrafa sürüyor yakalarım. Yazarken yoruldum.
Bu kitap okumaya kadar yazdığın hiçbir şeyi yapmıyor aslında yapıyor ama temkinli. Tırmanır ama yavaş güzelce iner. İnat çok nadir biraz kızıyor ama sonra başka şey buluyor ne bileyim İlber Ortaylı gibi dede çocuk 😂

1,2,3,10 diye sayar. Arası yok. Sticker lar sandalye arkasına yapıştırır. Mesela kuş 🐦 yapıştırır, uçtu der sandalyeyi iter düşürür. Evde bulasık makinesini babası ile boşaltırlar. Çamasırları beraber katlarız. Sandalyeden masaya çıkar 1 2 3 sayar babasının kucağına atlar. Düşer vs diye hiç engellemedik. Hep bi cesaret. Korkusu yok. Acıdı diyince öptük geçti dedik hep. Şimdi düşünce acıdı diyip kendi kolunu ayağını öpüyor kalkıyor. Bu da kötü. Ortası yok sanırım. Diğer minik bebeğim aksine çok sakin. Allahım bana acıdı sanırım diyorum. Tam tersi gibi.
Aslında siz normal olması gerekrektiği gibi bir çocuk anlatıyorsunuz maşallah . Benimki bilgi yarışması izlemeyi seviyor çizgi film aç bakmaz inanın nasıl anlatsam bilemiyorum acaba karakteri mi böyle sakin valla bak sen anlattıkça düşünüyorum asla hiçbir şeyi itmez oyuncağı masanın altına kaçıyor sandalyeyi güzelce çeker girer alır

Bugünü sorunsuz atlatırsınız inşallah bende pazartesi götüreceğim
Ah.. Çok şükür aşı ateş yapmadı. Kol ağrısı da olmadı. Fakat ben evde yokken masaya çıkmış düşmüş ve ön dişin biri kökten çıkmış. Malesef 7 8 yaşına kadar ön dişi olmayacak. Tek tesellim kafasını vurmamış olması. Çok üzülüyorum ama yapacak hiç bir şey yok. Aşı için değil diş ağrısı için calpol verdim.

İnşallah pazartesi günü aşı sizin de sorunsuz geçer.

Ah.. Çok şükür aşı ateş yapmadı. Kol ağrısı da olmadı. Fakat ben evde yokken masaya çıkmış düşmüş ve ön dişin biri kökten çıkmış. Malesef 7 8 yaşına kadar ön dişi olmayacak. Tek tesellim kafasını vurmamış olması. Çok üzülüyorum ama yapacak hiç bir şey yok. Aşı için değil diş ağrısı için calpol verdim.

İnşallah pazartesi günü aşı sizin de sorunsuz geçer.
Çok geçmiş olsun çocuk oldular artık maalesef böyle şeyler oluyor kendini suçlama . Neyse 7 yaşında çıkacak dişi ❤️

Back
X