- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.561
Canım sen niye kendine kızgınsın mesajlar birikmiş okuyamadımMevsim çok moralim bozuldu benim uyku tutmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen niye kendine kızgınsın mesajlar birikmiş okuyamadımMevsim çok moralim bozuldu benim uyku tutmuyor
Görünmeyen çizgiye umutlanıp psikolojik belirtilere aldandım ergen gibiCanım sen niye kendine kızgınsın mesajlar birikmiş okuyamadım
Regl oldun mu peki? Bence bunun ergen ya da yetişkin olmakla bi ilgisi yok. Çok istediğimiz için beynimiz bizimle oyun oynuyor bazen rasyonel düşünemiyoruz. Bence kendinle çatışmaGörünmeyen çizgiye umutlanıp psikolojik belirtilere aldandım ergen gibi
Canım regl oldun mu ya da kan testi verdin mi?Görünmeyen çizgiye umutlanıp psikolojik belirtilere aldandım ergen gibi
Hayır adet olmadım ama erken gebelik testi sadece benim gördüğüm hayalet çizgiyle sabit.. Zaten bu Yaşta gebe mi kalınır Dr söylemişti tüp bebek olur diyeRegl oldun mu peki? Bence bunun ergen ya da yetişkin olmakla bi ilgisi yok. Çok istediğimiz için beynimiz bizimle oyun oynuyor bazen rasyonel düşünemiyoruz. Bence kendinle çatışma
Hayır canım bir erken gebelik testi daha aldım sabah olsun yine yapıcam ama negatif çıkacak sanki o kadar sıkuıştım ki anlatamam şimdi kalkıp testi yapasım varCanım regl oldun mu ya da kan testi verdin mi?
Regl olmadıysan niye umutsuzluğa kapıldın ki kaç tane doktordan görüş aldın ? Bazı doktorlar gereksiz derecede umutsuzluk pompalıyorlar çünkü. Çevremde de birçok örneği var. Ablama rahim şeklinden dolayı hamile kalmasının imkansıza yakın olduğunu söylemişlerdi ondan birkaç ay sonra doğal yolla gebe kaldı mesela ve bunun gibi birçok örnek var duyduğum. Bence farklı doktorlardan görüş almakta fayda varHayır adet olmadım ama erken gebelik testi sadece benim gördüğüm hayalet çizgiyle sabit.. Zaten bu Yaşta gebe mi kalınır Dr söylemişti tüp bebek olur diye
2 doktor da yaşın 41 doğal yolla olmaz vakit kaybetme dedi.. Buradaki birkaç arkadaşta iyi niyetle bahsettiğin belirtiler bende de oldu umutlanmanı istemem fotoda çizgi göremiyorum dedi haklı olarakRegl olmadıysan niye umutsuzluğa kapıldın ki kaç tane doktordan görüş aldın ? Bazı doktorlar gereksiz derecede umutsuzluk pompalıyorlar çünkü. Çevremde de birçok örneği var. Ablama rahim şeklinden dolayı hamile kalmasının imkansıza yakın olduğunu söylemişlerdi ondan birkaç ay sonra doğal yolla gebe kaldı mesela ve bunun gibi birçok örnek var duyduğum. Bence farklı doktorlardan görüş almakta fayda var
Senin kaç ay olmuştu denemeye başlayalı ? Bi de illa tüp bebek mi yaptırmak gerekiyormuş bu durumda femara klomen ya da aşılama gibi yollar denenemez mi? Bilmediğim için soruyorum2 doktor da yaşın 41 doğal yolla olmaz vakit kaybetme dedi.. Buradaki birkaç arkadaşta iyi niyetle bahsettiğin belirtiler bende de oldu umutlanmanı istemem fotoda çizgi göremiyorum dedi haklı olarak
Sen bu işin içine yorma onu aklından at . Valla ben hiç umudum yoktu ben adet olacağım. Ocak ayında eşim bende merkezde daha iyi doktora gideceğiz diye plan yapmıştım . Çünkü 1,5 senedir evliyiz hiç korunmadık doktorlara gittim troid çıktı düzeldi prolaktın süt hormonu çıktı iki hormon da da hiç belirti vs yoktu . 3 ay ovülasyon denedim ben sanıyordum ki bizim tedavisiz olmaz diye . Çok ağladım stres yaptım. Stres yapmayın diyorlar ama o işler öyle olmuyor . Evlendikten sonra işe girdim de o kafamı biraz rahatlattın gündüz düşünmüyordum akşam eve gelince vs çıkmıyordu bu çocuk olayı. Allahım inşallah bizi böyle sınav etmesin diye çok dua ettim . Cümlemizi böyle şeyle sınav etmesinAyy maşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah. Bana da umut oldunuz benimde dediğiniz gibi göğüs uçlarım şiş ve büyüdü ayrıca ağrı var diğer beltiler harici bu göğüs hassaiyeti değişikliği kafamı kurcalıyordu. Testlerinizi görünce çok mutlu oldum
Yumurta rezervi azaldığından tüp bebek diyorlar ama amh bile bakmadı hiçbiriSenin kaç ay olmuştu denemeye başlayalı ? Bi de illa tüp bebek mi yaptırmak gerekiyormuş bu durumda femara klomen ya da aşılama gibi yollar denenemez mi? Bilmediğim için soruyorum
Adet olmam gereken gün yaptım . O gün veya ertesi gün olmam gerekiyorduSanırım bende yok canım senin yine belli oluyor. Hemde kaset test bunlar. Gecikme olduğunda mı yaptın?
İnşallah canım benimo zamana kadar görürsünüz rahatlıkla bebeğide keseyide belki kalp atışını bile duyarsın
Yap bakalım bekliyorum. Özelde mi gittin doktora? Amh bile bakılmadan neye göre yumurta rezervi az dediler sadece yaştan dolayı mı? Bana çok saçma geldi açıkçasıYumurta rezervi azaldığından tüp bebek diyorlar ama amh bile bakmadı hiçbiri
Modum düştü o günden sonra.. Eşimde çok umutlu
Şimdi testi yapacam 11 sen beri tutuyorum zaten sabah oldu
Yaptım canım yine negatif hayırlısı artık ne diyimYap bakalım bekliyorum. Özelde mi gittin doktora? Amh bile bakılmadan neye göre yumurta rezervi az dediler sadece yaştan dolayı mı? Bana çok saçma geldi açıkçası
Sen ovulasyon testiyle takip etmiş miydin canımYaptım canım yine negatif hayırlısı artık ne diyim
Hayır canım ama adet bitiminden itibaren 1 gün boş 1 gün dolu değerlendirdikSen ovulasyon testiyle takip etmiş miydin canım
Bu ay da ovulasyon testiyle dene istersen canım. Hem pik ve çatlama görüyor musun onu teyit etmiş olursun ve biraz içini rahatlatırHayır canım ama adet bitiminden itibaren 1 gün boş 1 gün dolu değerlendirdik
Sanırım bırakmalıyım bu işi. Ovu testi beni daha da strese sokar çünkü.. Nasipte yoksa boşa canımBu ay da ovulasyon testiyle dene istersen canım. Hem pik ve çatlama görüyor musun onu teyit etmiş olursun ve biraz içini rahatlatır
Umutsuzluğa kapılmana üzüldüm canım. Kaç ay oldu denemeye başlayalıSanırım bırakmalıyım bu işi. Ovu testi beni daha da strese sokar çünkü.. Nasipte yoksa boşa canım