• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Regl oldun mu peki? Bence bunun ergen ya da yetişkin olmakla bi ilgisi yok. Çok istediğimiz için beynimiz bizimle oyun oynuyor bazen rasyonel düşünemiyoruz. Bence kendinle çatışma
Hayır adet olmadım ama erken gebelik testi sadece benim gördüğüm hayalet çizgiyle sabit.. Zaten bu Yaşta gebe mi kalınır Dr söylemişti tüp bebek olur diye 😪

Hayır adet olmadım ama erken gebelik testi sadece benim gördüğüm hayalet çizgiyle sabit.. Zaten bu Yaşta gebe mi kalınır Dr söylemişti tüp bebek olur diye 😪
Regl olmadıysan niye umutsuzluğa kapıldın ki 😔 kaç tane doktordan görüş aldın ? Bazı doktorlar gereksiz derecede umutsuzluk pompalıyorlar çünkü. Çevremde de birçok örneği var. Ablama rahim şeklinden dolayı hamile kalmasının imkansıza yakın olduğunu söylemişlerdi ondan birkaç ay sonra doğal yolla gebe kaldı mesela ve bunun gibi birçok örnek var duyduğum. Bence farklı doktorlardan görüş almakta fayda var

Regl olmadıysan niye umutsuzluğa kapıldın ki 😔 kaç tane doktordan görüş aldın ? Bazı doktorlar gereksiz derecede umutsuzluk pompalıyorlar çünkü. Çevremde de birçok örneği var. Ablama rahim şeklinden dolayı hamile kalmasının imkansıza yakın olduğunu söylemişlerdi ondan birkaç ay sonra doğal yolla gebe kaldı mesela ve bunun gibi birçok örnek var duyduğum. Bence farklı doktorlardan görüş almakta fayda var
2 doktor da yaşın 41 doğal yolla olmaz vakit kaybetme dedi.. Buradaki birkaç arkadaşta iyi niyetle bahsettiğin belirtiler bende de oldu umutlanmanı istemem fotoda çizgi göremiyorum dedi haklı olarak

2 doktor da yaşın 41 doğal yolla olmaz vakit kaybetme dedi.. Buradaki birkaç arkadaşta iyi niyetle bahsettiğin belirtiler bende de oldu umutlanmanı istemem fotoda çizgi göremiyorum dedi haklı olarak
Senin kaç ay olmuştu denemeye başlayalı ? Bi de illa tüp bebek mi yaptırmak gerekiyormuş bu durumda femara klomen ya da aşılama gibi yollar denenemez mi? Bilmediğim için soruyorum

Ayy maşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah. Bana da umut oldunuz benimde dediğiniz gibi göğüs uçlarım şiş ve büyüdü ayrıca ağrı var diğer beltiler harici bu göğüs hassaiyeti değişikliği kafamı kurcalıyordu. Testlerinizi görünce çok mutlu oldum🥰🌸
Sen bu işin içine yorma onu aklından at . Valla ben hiç umudum yoktu ben adet olacağım. Ocak ayında eşim bende merkezde daha iyi doktora gideceğiz diye plan yapmıştım . Çünkü 1,5 senedir evliyiz hiç korunmadık doktorlara gittim troid çıktı düzeldi prolaktın süt hormonu çıktı iki hormon da da hiç belirti vs yoktu . 3 ay ovülasyon denedim ben sanıyordum ki bizim tedavisiz olmaz diye . Çok ağladım stres yaptım. Stres yapmayın diyorlar ama o işler öyle olmuyor . Evlendikten sonra işe girdim de o kafamı biraz rahatlattın gündüz düşünmüyordum akşam eve gelince vs çıkmıyordu bu çocuk olayı. Allahım inşallah bizi böyle sınav etmesin diye çok dua ettim . Cümlemizi böyle şeyle sınav etmesin

Senin kaç ay olmuştu denemeye başlayalı ? Bi de illa tüp bebek mi yaptırmak gerekiyormuş bu durumda femara klomen ya da aşılama gibi yollar denenemez mi? Bilmediğim için soruyorum
Yumurta rezervi azaldığından tüp bebek diyorlar ama amh bile bakmadı hiçbiri 😪
Modum düştü o günden sonra.. Eşimde çok umutlu
Şimdi testi yapacam 11 sen beri tutuyorum zaten sabah oldu

Yumurta rezervi azaldığından tüp bebek diyorlar ama amh bile bakmadı hiçbiri 😪
Modum düştü o günden sonra.. Eşimde çok umutlu
Şimdi testi yapacam 11 sen beri tutuyorum zaten sabah oldu
Yap bakalım bekliyorum. Özelde mi gittin doktora? Amh bile bakılmadan neye göre yumurta rezervi az dediler sadece yaştan dolayı mı? Bana çok saçma geldi açıkçası

Back
X