Acaba bende mi alsam bunu doktor vermedi ama bir gebenin günlüğünde ki folik asit alacaktım normaldeYumurta kalitesini arttırıyormuş canım aynı zamanda folik asit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba bende mi alsam bunu doktor vermedi ama bir gebenin günlüğünde ki folik asit alacaktım normaldeYumurta kalitesini arttırıyormuş canım aynı zamanda folik asit
Araştır istersen biraz canım genelde pco olanlara veriyorlarmış bende kendim aldım kullandım dr söyledim aldığımı iç yada içme diye bişey demedi normal folik asitten bir tık daha pahalı bide kutuda 20 tane var önceden 1 tane içiyordum günde şimdi adet olunca günde 2 taneye başladımAcaba bende mi alsam bunu doktor vermedi ama bir gebenin günlüğünde ki folik asit alacaktım normalde
Bende de pco başlangıcı var dedi herhangi bir ilaç vermedi ama ben uzun zamandır içinde folik asit olan bir markanın multivitaminini kullanıyorum. Gebelik olması durumunda bu tür vitaminler zarar veriyor mu bilginiz var mıAraştır istersen biraz canım genelde pco olanlara veriyorlarmış bende kendim aldım kullandım dr söyledim aldığımı iç yada içme diye bişey demedi normal folik asitten bir tık daha pahalı bide kutuda 20 tane var önceden 1 tane içiyordum günde şimdi adet olunca günde 2 taneye başladım
Ya o kadar çok şey bilmiyorum ki burda duyduklarımı denemeye başlasam ömrüm yetmez ama bunu denerim adet olunca neden 2 ye çıkarıyorsunAraştır istersen biraz canım genelde pco olanlara veriyorlarmış bende kendim aldım kullandım dr söyledim aldığımı iç yada içme diye bişey demedi normal folik asitten bir tık daha pahalı bide kutuda 20 tane var önceden 1 tane içiyordum günde şimdi adet olunca günde 2 taneye başladım
Bunun içinde inositol diye birşey var insülün direncine falan iyi geliyormuş o yüzden inofoliği tercih ettim. Gebelik konusunda bir fikrim yok 1 kutu içinde 20 tane var adetim ilk günü başlayıp 10 gün içiyorum yumurtlamaya kadar bitmiş oluyor zatenBende de pco başlangıcı var dedi herhangi bir ilaç vermedi ama ben uzun zamandır içinde folik asit olan bir markanın multivitaminini kullanıyorum. Gebelik olması durumunda bu tür vitaminler zarar veriyor mu bilginiz var mı
Yok canım adet olunca değil geçtiğimiz aylarda hep günde 1 tane içtim ama önerilen sabah akiam içmekti. Bu ay adetim başlayınca 2 tane içmeye karar verdim bende yumurtlamaya kadar bitmiş oluyor vitamin. Adetken 2 tane başlama sebebimde yumurtalar büyürken fayda sağlasın diyeYa o kadar çok şey bilmiyorum ki burda duyduklarımı denemeye başlasam ömrüm yetmez ama bunu denerim adet olunca neden 2 ye çıkarıyorsun
Aynen bende bendeBenim 1 çocuğum var ikinciyi istiyorum canım
Gel beraber verelim bu kiloları bugun eşim kalbimi çok kırdı benimde 10 kilo fazlam var ama göze batmıyor uzun boylu olduğum için10 kg fazlam var inşallah verebilirim
Valla ben topaç gibi oldum eşimde hep dalga geçer boşver takma 165 boy 78 kiloyum yarın şu bahsettiğim vacu magic e gideceğim kayıt yaptırmaya diyet programıda verecek seninle paylaşırımGel beraber verelim bu kiloları bugun eşim kalbimi çok kırdı benimde 10 kilo fazlam var ama göze batmıyor uzun boylu olduğum için
Anladım canım sağolYok canım adet olunca değil geçtiğimiz aylarda hep günde 1 tane içtim ama önerilen sabah akiam içmekti. Bu ay adetim başlayınca 2 tane içmeye karar verdim bende yumurtlamaya kadar bitmiş oluyor vitamin. Adetken 2 tane başlama sebebimde yumurtalar büyürken fayda sağlasın diye
Sen ne zamandır deniyorsun canımAynen bende bende
4 yıldır deniyorum şimdi aşılama sürecine girdim evraklarımı hazırladım 69 gündür adet olmuyorum dün adet oldum yarın sabah hastaneye gitcem bakalım ne olacakSen ne zamandır deniyorsun canım
Valla çok iyi olur benim boy 169 kilo 85Valla ben topaç gibi oldum eşimde hep dalga geçer boşver takma 165 boy 78 kiloyum yarın şu bahsettiğim vacu magic e gideceğim kayıt yaptırmaya diyet programıda verecek seninle paylaşırım
Dualarım seninle inşallah rabbim yüzüne güler,kızlar merhaba bende yarın hastaneye kan vermeye gideceğim cuma 2 embriyo transfer edilecek bende 1 aşılama 2 tüp denedim devlette olmayınca özele geçtim 10 tana embriyom oldu şükür yaşım 34 kızlar dua edelim bizi bizden başka kimse anlamaz
Merhaba canım.Bende 1 aşılama tutmadı şimdi tüp bebeğe başlıcam.İşte benim hep dediğim bu oluyor devlete gitmeğin tüp bebekte laboruatar çok önemli..İn şa Allah bu defa tutarkızlar merhaba bende yarın hastaneye kan vermeye gideceğim cuma 2 embriyo transfer edilecek bende 1 aşılama 2 tüp denedim devlette olmayınca özele geçtim 10 tana embriyom oldu şükür yaşım 34 kızlar dua edelim bizi bizden başka kimse anlamaz
Valla ben topaç gibi oldum eşimde hep dalga geçer boşver takma 165 boy 78 kiloyum yarın şu bahsettiğim vacu magic e gideceğim kayıt yaptırmaya diyet programıda verecek.
Aslında devlet hastenesinde işlemler hızlı oldu raporu 1 günde çıkarttım tek tüpüm tıkalıydı alındı falan ama aşılama ve tüp aşamasında kopukluklar oldu çok hasta var bence doktorlar yetersiz 7 yumurta topladılar 3 embriyo olmustu ama özelde 33 yumurta topladılar 10 embriyom oldu ilgi daha fazla oluyor tabiMerhaba canım.Bende 1 aşılama tutmadı şimdi tüp bebeğe başlıcam.İşte benim hep dediğim bu oluyor devlete gitmeğin tüp bebekte laboruatar çok önemli..İn şa Allah bu defa tutar
İşlemler için demiyorum onlar tüp bebek için yeterli seviyede olmuyorlar.Sende aşılamada kaç yumurtan vardır?bende 34 yaşındayımAslında devlet hastenesinde işlemler hızlı oldu raporu 1 günde çıkarttım tek tüpüm tıkalıydı alındı falan ama aşılama ve tüp aşamasında kopukluklar oldu çok hasta var bence doktorlar yetersiz 7 yumurta topladılar 3 embriyo olmustu ama özelde 33 yumurta topladılar 10 embriyom oldu ilgi daha fazla oluyor tabi