Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ramazanlıktab dolayı canım düzensiz uyudugumuz için ateşlerde şaşırdı benimkide dengesiz
Artık bekliyecem o zmn ayın 6.8. 9 gösteriyor uygulamalar hepsi bir birinden farklı bu ay cnm ateş ölçmeyi bırakayım mi sence

Ah yine ben ve hayalet çizgilerim bütün testlerde bu hayalet çizgi çıkar mı ya ben mi bozuğum anlamıyorum ki reglime 7 gün var erken biliyorum ama test aşerdim bugün C cnlrm
Aldanmaaa aylar önce ben 15 gün varken görmüştüm bu hayaletleri son iki günden önce çıkan hayaletlere artık güvenmiyorum

Ay benim de aynı 7 8 9 olarak değişti uygulamalar ateş yüzünden

Ay benim de aynı 7 8 9 olarak değişti uygulamalar ateş yüzünden
Normalde 2 uygulama vardı aynılardı bu ay ateş takibi için tekrar 1 tane daha indirdim 3 uygulamada farklı hadi birinde ateş takibi yok ikisinde var aynı ateşi girdim ama farklılar

Kızlar merhaba ben 4 senedir evliyim ve 4 senedir eşim korunuyordu bu ay bıraktık doktora gittim 22 Mart'ta yumurtlama olduğunu söyledi daha çok var adetime ama size şunu sormak istiyorum ben 5 senedir 25 günde bir oluyordum bu ay 31 günde oldum gecikmeyi hangi güne göre hesaplayagim birde 2 ay önce 4 cmlik kistim oldu hemorajik bu ay 2 cme düşmüş yavaşça atıyorsun dedi şimdi bu kistte geciktiriyor, ben 22si yumurtlaama baz alırsam testi ne zaman yapmam gerekiyor bu ilk ay çok heyecanlıyım bir de 4 senedir çok baskı yedik eşimin tarafı doğulu sürekli kısır çocuğu olmuyor vs tarzı beni daha da o geriyor ilk ay olmasına rağmen

Kızlaaaarrr kedi otunu bilmem de bir buçuk ay önce eşimle aktara gitmeye karar verdik eşimde varikosel çıkmıştı ameliyat deniliyor... Ameliyat olmasa da çocuk olurmuş ama hızlı olmazmış neyse biz aktara eşim için gittik de adam bana da sende pco var dedi belirtileri saydı evet hepsi var... Eşime Çakşır kökü suyu gseng ekstraktı ve deve dikeni ekstraktı verdi banada yaban mersini Ekstraktı verdi. Bunların hepsini araştırdım ben hepsini kadınlarda kullanıyormui özellikle Çakşır kökü suyu afrodizyal etkili bir bitkiymiş ve yumurtalıklara faydası çokmuş hepsinden ara ara kullanıyorum pek düzenli hatırlayan biri değilim on on beş gün önce de ablam bir takviye verdi bana doktor vermiş onada dedi bunu bana verdi ama bu senlik birşey benlik değil dedi araştırdım evet yumurtalık kalitesini çalışmasını arttıran bir takviye onun adında proxyfemin. Araştırın özellikle Çakşır kökü suyu kullanıp hamile kalanları okudum umutlandım bu yüzden hepsi bitkisel olduğu için ya etkisi de yok deneyin

Hoş geldin aramıza öncelikle şunu bilmelisin kadın hormonları vucudumuz öyle bir saatle işliyor ki uyum sağlamak zaman alıyor... İlk evlenince adet düzeni değişir sebebi hormonlardır... Korunmayı bırakınca da değişir çünkü vucut hamilelik için hazırlık yapıyordur... İlk ayda hamile kalmak büyük şans olmaz diye birşey yok ama şöyle düşün kendini yeni evlisin vucudun düzenli ilişki dolayısıyla hormonal değişime uğruyor ve bir senelik bir sürecin var... Bir sene olmazsa doktorlar kontrol ediyor sorun mu var diye... Bu ay önümüzdeki ay olmazsa umutsuzluğa kapılma diye söylüyorum bunları

beni de ekleyin bu ay dış gebelikten kürtaj olduğum için sat bat belli değil ama diyorlar kürtaj tarihini adetin ilk günü sayıyorlarmış 24 mart sat

Yok herşey Allah'tan hayirsiysa olsu zaten sadece heyecan var illlada ilk ay oldu demiyorum ama doktorda çok olumlu yönde konuşunca heyecan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…