Artık bekliyecem o zmn ayın 6.8. 9 gösteriyor uygulamalar hepsi bir birinden farklı bu ay cnm ateş ölçmeyi bırakayım mi senceRamazanlıktab dolayı canım düzensiz uyudugumuz için ateşlerde şaşırdı benimkide dengesiz
Oy seni severim
Yapma canim benim ben 7 gün geçtiği halde yaptım pembe göründü ertesi güne kalmadan regl oldumYapasım geldi daha yapmam beklicem
Bu benAldanmaaa aylar önce ben 15 gün varken görmüştüm bu hayaletlerison iki günden önce çıkan hayaletlere artık güvenmiyorum
Ne bilim altta dersi kalmış üst sınıf öğrencisi psikolojisine girdim eee baktım liste de hiç bat mart sonu olan yok hep NisanOy seni severimkız neden sorun olsun
Gecen ay bende öyle oldum dimdizlak kaldım marta geldimNe bilim altta dersi kalmış üst sınıf öğrencisi psikolojisine girdim eee baktım liste de hiç bat mart sonu olan yok hep Nisan
Ay benim de aynı 7 8 9 olarak değişti uygulamalar ateş yüzündenBelirti çokta yaniltmiyorsa üç uygulama var 2si ateş ölçtüğüm biri normal hepsinde farklı ateşlerinin birinde 6sı diğeri 8zi normal işe 9 bu ay çok karıştı normalde hep aynı olurlardı ateş girince herşey değişti
Normalde 2 uygulama vardı aynılardı bu ay ateş takibi için tekrar 1 tane daha indirdim 3 uygulamada farklı hadi birinde ateş takibi yok ikisinde var aynı ateşi girdim ama farklılarAy benim de aynı 7 8 9 olarak değişti uygulamalar ateş yüzünden
CanımsınGecen ay bende öyle oldum dimdizlak kaldım marta geldimseninki de kurtarıyor bir iki gün nolcak
Hoş geldin aramızaKızlar merhaba ben 4 senedir evliyim ve 4 senedir eşim korunuyordu bu ay bıraktık doktora gittim 22 Mart'ta yumurtlama olduğunu söyledi daha çok var adetime ama size şunu sormak istiyorum ben 5 senedir 25 günde bir oluyordum bu ay 31 günde oldum gecikmeyi hangi güne göre hesaplayagim birde 2 ay önce 4 cmlik kistim oldu hemorajik bu ay 2 cme düşmüş yavaşça atıyorsun dedi şimdi bu kistte geciktiriyor, ben 22si yumurtlaama baz alırsam testi ne zaman yapmam gerekiyor bu ilk ay çok heyecanlıyım bir de 4 senedir çok baskı yedik eşimin tarafı doğulu sürekli kısır çocuğu olmuyor vs tarzı beni daha da o geriyor ilk ay olmasına rağmen
Uzandım da yokKuzum mümkünse yat dinlen biraz geçer ağrın
Kaç aydır görüyorum bendeAldanmaaa aylar önce ben 15 gün varken görmüştüm bu hayaletlerison iki günden önce çıkan hayaletlere artık güvenmiyorum
Kuzum bnmde var ağrım korkma üzülme bak ben kaç gündür iş yapıyorum eşya kaldırıyorum geçer zamanlaUzandım da yok
Yok herşey Allah'tan hayirsiysa olsu zaten sadece heyecan var illlada ilk ay oldu demiyorum ama doktorda çok olumlu yönde konuşunca heyecan olduHoş geldin aramızaöncelikle şunu bilmelisin kadın hormonları vucudumuz öyle bir saatle işliyor ki uyum sağlamak zaman alıyor... İlk evlenince adet düzeni değişir sebebi hormonlardır... Korunmayı bırakınca da değişir çünkü vucut hamilelik için hazırlık yapıyordur... İlk ayda hamile kalmak büyük şans olmaz diye birşey yok ama şöyle düşün kendini yeni evlisin vucudun düzenli ilişki dolayısıyla hormonal değişime uğruyor ve bir senelik bir sürecin var... Bir sene olmazsa doktorlar kontrol ediyor sorun mu var diye... Bu ay önümüzdeki ay olmazsa umutsuzluğa kapılma diye söylüyorum bunları
Ağrı kesici krem sürdü eşim umarım geçerKuzum bnmde var ağrım korkma üzülme bak ben kaç gündür iş yapıyorum eşya kaldırıyorum geçer zamanla