Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyonla takip etmedin mi hiç ? Bende istiyorum klomen falan ama ne demem gerek onu hiç bilmiyorum evet yoruyor gercekten 8-9 aydır uğraşıyorum

Ovulasyonla takip etmedin mi hiç ? Bende istiyorum klomen falan ama ne demem gerek onu hiç bilmiyorum evet yoruyor gercekten 8-9 aydır uğraşıyorum
Benim de 8 ay olucak nisanda. Ovulasyon bi kez kullandım. Kimyasal oldu. Daha da içimden gelmedi. Zaten hep değerlendiriyorum boş geçmiyor. Valla ben de bilmiyorum ama yaşımı büyütecem o kesin yoksa bekle der

Benim de 8 ay olucak nisanda. Ovulasyon bi kez kullandım. Kimyasal oldu. Daha da içimden gelmedi. Zaten hep değerlendiriyorum boş geçmiyor. Valla ben de bilmiyorum ama yaşımı büyütecem o kesin yoksa bekle der
Anladım. Kaç yaşındasın

Geçen sene mart-nisan-mayıs döneminde de kısa bir tedavi sürecim oldu femara ve ovitrelle fakat çok bilinçli hareket edemedim olmadı bu 4.kez olacak eğer olmazsa gonalf iğnesiyle deneyecekmişiz
İnşallah olacak canım bu sefer

Benim 1 çocuğum var ikinciyi istiyorum canım
Allah bağışlasın bende 1 kez hamile kaldım ama o zamam ilaç tedavisi görüyordum kürtaj olmak zorunda kaldım sonrada çocuk düşünmedik bir süre 9 ay öncede başladık ama bu süreçte çok kilo aldım hangi dr gittiysem biraz kilo versen kolay olacak diyorlar ama bende irade 0

Allah razı olsun Kilo için de Allah kolaylık versin canım. Haklısın kilo vermek gerçekten zor. Ben de kilo alıyorum malesef. Ama önümüz ramazan oruç tutabilirsen belki daha kolay verirsin.

Günaydın .. yeni bişey buldum ona başlamayı düşünüyorum arkadaşımla diyetisyen destekli vacu magic diye bişey
Kiz bu ne adinda hayir yok bunun valla bnde suan kahvalt yapiyordum tam dedim aksam daha bisey yemicem sadce yogurt ve yesillik .tabi suan karnm tok acken uyarmiyim bikemiyorum

Adet söktürücü kullandım adetim gelince haber vereceğim marttan direkt nişana transfer oldum ❤

Pcos bana teşhis koyulmadı ama doktor yumurtalıkların üstünde ufak kistler var dedi acaba o mı pcos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…