Ovulasyonla takip etmedin mi hiç ? Bende istiyorum klomen falan ama ne demem gerek onu hiç bilmiyorumHakkaten canım ya biraz abartayım ki doktor ilgilensin istiyorumBu yumurta oluşumunu ve çatlamasını sağlayan ilaçlar varmış sanırım acaba bana da verirler mi her ay hamileymiş gibi hissedip adet olmak beni çok yordu. Acaba yumurtlama olmuyor mu hiç baktırmadım
Benim de 8 ay olucak nisanda. Ovulasyon bi kez kullandım. Kimyasal oldu. Daha da içimden gelmedi. Zaten hep değerlendiriyorum boş geçmiyor. Valla ben de bilmiyorum ama yaşımı büyütecem o kesin yoksa bekle derOvulasyonla takip etmedin mi hiç ? Bende istiyorum klomen falan ama ne demem gerek onu hiç bilmiyorumevet yoruyor gercekten 8-9 aydır uğraşıyorum
Anladım. Kaç yaşındasınBenim de 8 ay olucak nisanda. Ovulasyon bi kez kullandım. Kimyasal oldu. Daha da içimden gelmedi. Zaten hep değerlendiriyorum boş geçmiyor. Valla ben de bilmiyorum ama yaşımı büyütecem o kesin yoksa bekle der
İnşallah olacak canım bu seferGeçen sene mart-nisan-mayıs döneminde de kısa bir tedavi sürecim oldu femara ve ovitrelle fakat çok bilinçli hareket edemedim olmadı bu 4.kez olacak eğer olmazsa gonalf iğnesiyle deneyecekmişiz
Ah inşallahİnşallah olacak canım bu sefer
Benimde 2.klomen alışım bakalım ne olacakAh inşallah
30 canım senAnladım. Kaç yaşındasın
27 yaşındayım bende30 canım sen
Benim 1 çocuğum var ikinciyi istiyorum canım27 yaşındayım bende
Allah bağışlasınBenim 1 çocuğum var ikinciyi istiyorum canım
Allah razı olsunAllah bağışlasınbende 1 kez hamile kaldım ama o zamam ilaç tedavisi görüyordum kürtaj olmak zorunda kaldım sonrada çocuk düşünmedik bir süre 9 ay öncede başladık ama bu süreçte çok kilo aldım hangi dr gittiysem biraz kilo versen kolay olacak diyorlar ama bende irade 0
10 kg fazlam var inşallah verebilirimAllah razı olsunKilo için de Allah kolaylık versin canım. Haklısın kilo vermek gerçekten zor. Ben de kilo alıyorum malesef. Ama önümüz ramazan oruç tutabilirsen belki daha kolay verirsin.
İnşallah canım hem kilo verir hem de hamile kalırsın10 kg fazlam var inşallah verebilirim
Benimde ayni senle valla.versek kilolari iyi olur10 kg fazlam var inşallah verebilirim
Günaydın .. yeni bişey buldum ona başlamayı düşünüyorum arkadaşımla diyetisyen destekli vacu magic diye bişeyBenimde ayni senle valla.versek kilolari iyi olur
Kiz bu ne adinda hayir yok bununGünaydın .. yeni bişey buldum ona başlamayı düşünüyorum arkadaşımla diyetisyen destekli vacu magic diye bişey
Adet söktürücü kullandım adetim gelince haber vereceğim marttan direkt nişana transfer oldum ❤NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN @Belisimm 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN
Bu ilaç ne işe yatıyorBende de pcos varinofolic combi verdi doktor bana mavi kutu olandan. Folik asit de içeriyormus. İstersen sen de başla
Yumurta kalitesini arttırıyormuş canım aynı zamanda folik asitBu ilaç ne işe yatıyor
Pcos bana teşhis koyulmadı ama doktor yumurtalıkların üstünde ufak kistler var dedi acaba o mı pcosYok canim adetlerim düzensiz. Klomen kullandım sonrasinda ovitrelle catlatma ignesi. Bekliyorum bakalım inşallah tutar. Pembe olanını bilmiyorum canim. Doktor pcos olanlara genelde bu takviyeyi veriyoruz dedi. Sabah aksam iciyorum ilacı